SGTools - SG scriptek tárháza

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Olvasgasd szorgalmasan EZT.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

freestyle666
az mondjuk lehet hogy amit megnyitok topikot abba nem én vagyok a házigazda mert csak 20 üzenet van és még nem engedi?

Mercedes E320 kaszinó rójál

freestyle666
oda másoltam, de nem jeleníti meg a képet, hanem kiírja a kódot amit bemásoltam.
pl ezt bemásolom és ugyanígy megjelenik a rövid mezõ címnél:

body
{
background-image: url("http://www.tutorial.hu/uploads/2009/01/a8.jpg");
background-attachment: fixed
}

hungary27
Házigazda joggal belemásolod a banner kép alá azaz az alcímhez
freestyle666
úgyértem nekem nincs css em letölteni le kell ?

freestyle666
css bõl az online generátor kell?

LeonSilver
css-be

body
{
background-image: url("http://xyz.jpg");
background-attachment: fixed
}

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

freestyle666
hogy lehet topikba háttérképet berakni?

LeonSilver
Nagyon szépen köszönöm!
Ha egyszer Szombathelyen jársz vendégem vagy 1-2 serbet italra!

pxxl
ezt írd be a css-be:

#center table {background-color: transparent;}
#center table center center div div {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;}
#center table div div table {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;}
#center table div div table tr td {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;}

ezzel eltünteti a fehér alapot a hsz-ek/banner alól, és a kék színt a textarea/banner alól, keret nélkül.

All hail the double x!

LeonSilver
Kisebb módosításokkal a cSuwwi által "közzétett" css-t használom. Ebben én nem találtam "utalást" arra a részre. Ezért kérdezem, hogy mit kellene tennem, hogy átlátszó legyen az a rész. Ahogy írtam már nekem ez az egész nagyon kínai ezért szeretném ha valaki segítene.

N o N a m e
ha a szín értékét üresen hagyod, ne lesz átlátszó?
Olyasmit lehet, hogy ha VIP az illetõ, más sort szúr be ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

LeonSilver
Egy kérdésem azért még volna. Ha segítene valaki azt nagyon szépen megköszönném!

A képen látható feketével összebarmolt részt hogyan lehet átlátszóvá tenni? Hátteret már sikerül betennem, de így elég hülyén néz ki..

pikcsör

pxxl
hát... 😄

All hail the double x!

LeonSilver
Ez a firebug nagyon jó, megtaláltam vele amit kellett és módosítottam. Remélem így már nem tartják majd a népek nehezen olvashatónak a topikot.

LeonSilver
Igen, erre rájöttem magamtól is, ami azért nagy dolog mert ezekhez a dolgokhoz nem értek. Annyira kínai nekem, hogy az már japán. De mivel nem érthet mindenki mindenhez (egészen biztos, hogy sok olyan dolog van amiben én is tudnék újat mondani) ezért bátorkodtam segítséget kérni.
Feltettem a fox alá egy "firebug" nevû kiegészítõt, majd azzal próbálok valamit kezdeni a színekkel.

pxxl
a hozzátartozó css-ben

All hail the double x!

LeonSilver
Üdv!
Srácok.
Beraktam két topikba az alap SG forum post redesign v2.0-t.
Nem módosítottam semmit csak az usereknek raktam be avatart.
Az volna a kérdésem, hogy betûtípust illetve méretet lehet módosítani és ha igen hol / hogyan?

dankesün

TomSolberg
sl vagyok? :o

IE alatt pölö nem jó,és nem lehet linkelni.Vmi nem jó a .css fileban.De ehhez tök vagyok.

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

olvasható? azaz ? mert én chromeal nézem és nincs hiba...
csak a képek nincsenek ott aminek ott kéne lennie elvileg
Ja és nem megy a linkelés sem.Valami hozzáértõ átnézné nekem,és kidobná a felesleget?
Köszi.

És ez hol is van

egy webzsonglõr..így akartam😊

Köszi,nem vagyok webzsonglõr.😊))

pxxl
ez itt így nem lesz jó 😄

http://coolfire.ingyenweb.hu/http://coolfire.ingyenweb.hu/szovegalap.png

inkább így 😛

http://coolfire.ingyenweb.hu/szovegalap.png

All hail the double x!

Sziasztok!Megint én.Az mitõl van,hogy a topik csak mozilla alatt olvasható rendesen?
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1281196005
Az ingyenweb miatt lenne?

Kösz,hogy szóltál..

Jogos...

pxxl
ezt a css, js ftp-rõl linkelést gyorsan szüntesd meg, mert ha keci lennék most törölhetnék mindent, mert kiírtad a felhasználónevet+jelszót <#rolleyes>

All hail the double x!

Tárgytalan,összetaknyoltam.😊

Arra már rájöttem,hogy a két .css-t kellene összehozni valahogy.😊

Sziasztok!

Kellene egy kis segítség.😊Újítgattam ebben a topikban,de nem jön össze.😞
Segítene vmi. hozzáértõ ember?
Köszi

CF

biomage
biztos így van, azért kösz az elméleti segítséget, és igen értetem, akkor inkább amikor megtaláltam a hszt az egészet bemásolom egy txtbe és így gyûjtöm össze.
Phpval elõször trim + explode al a sorokat array bontom aztán a felesleges részeket eltüntetem + egy 1xü substr + strrpos paranccsal megoldom a szétválasztás, és adatbázisba feltöltöm.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
na azért ne mond ara a jó listára hogy szar igenis jó! mert rajta vagyok még <#nevetes1>

Ez biztos hogy a cookie SGs lenne? nem az ahonnan a js jön? letesztelted?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

cSuwwi
Ara = Arra

ha a virrasztós téklistájára gondolsz az egy primitív szar. 5-6 éve unalomból nyomkodtam, kézzel lett oda is felvéve a lista úgy 20000 üzi környékén (megkérdeztem a topikban ki segítene, és voltak páran)

gondolom egy hasonló lista feltöltéséhez kéne vmi, de így is végig kell tolni azt a 27k postot, és kiválogatni ami jó. a cookieba írással nem sokra mész, mert egyrészt korlátozott a mérete, továbbá domainhez között, és kétlem hogy lenne *.sg.hu aldomained, amin még mehetne.

elméleti segítséget tudok adni, de ha nem tudod megcsinálni, vagy nem segít vki a topikból akkor bukó.

a kézi munka annyi lesz, hogy össze kell szedni azokat az üzenetszámokat, amikre szükség van. kiírni egy txt-be.
kell írni egy szerver oldali scriptet ami ezt a fájlt beolvasva curl-al lekéregeti az üzenetszámos listáról (amikor csak az az üzi jelenik meg, az üziszámra kattintva megnézheted) egyesével és a megfelelõ tartalmat másolja. ezzel megoldható a toplista is, ha számolja a nickek elõfordulását.

ha nem világos, majd vmelyik ifjú padavanom elmagyarázza

shit happens

biomage
Kicsit tovább fejleszteted a topik lényegét, ez alatt a 7 év alatt 😊
Na mindegy nem ezért vagyok itt.

Ara gondoltam hogy csinálok egy hasonló listát mint te. de mivel már van vagy 27000 hsz, kicsit sokáig tartana a bevitel 😞
A scripted képes manipulálni a html így valszeg kopizni is képes, tudnál ebben segíteni?

Ara gondoltam hogy lenne 2 link mindkettõ klikelésre csinál egy cookiet, és bemásol adatokat, a hsz küldõ nevét meg az idejét meg a hsz számát, a másik is ezeket másolná + a postot, kérlek segíts.

pxxl
thx! <#worship>

All hail the double x!

MerlinW
// infosor
var found = 0;
for(var i=0; i<infos.length; i++)
{
var info = infos.split('|||');
if (username == info<0>) {
$(this).find("table tr td.right").append('<br>' + 'Nick: '+info<1>+'' + ' | ' + 'Klub: '+info<2>+'' + '   ');
found = 1;
}
if ( found == 0 ) {
$(this).find("table tr td.right").append('<br>' + 'Nick: N/A' + ' | ' + 'Klub: N/A' + '   ');
found = 1;
}

}

[merlinw.org]

RaZoK
???????

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

pxxl
hali, kellene kis segítség :/

script / topik

ebben csináltam egy újabb "awardot", az infosor-t, ami a játékbeli nicknév, és a klub név kiírása, a jobboldali rész (hsz szám stb) alá. ez mûködik is, de ha beírom 'else' részhez, hogyha nincs neki megadva, akkor írja ki azt, hogy N/A, akkor azt csinálja, hogy mindenkihez odaírja az N/A sort 2x, 3x, 5x, attól függ, hogy hány infosor van megadva az elején. nem értem, hogy miért nem jó az if, else dolog :/ most kiraktam kommentbe az else részt, így csak annak írja ki a plusz infót, akinek kell, a többinek üresség van, de ha kiveszem a kommentet, megvadul... 😄 <#fejvakaras>

thx 😊

All hail the double x!

pxxl

<#nevetes1> éjfélkor pont erre nem gondoltam <#whatever>

All hail the double x!

cSuwwi
legalább az sg-re tetted volna fel a képeket, gyorsabban bejön, meg ha leáll a másik szerver, akkor is megjelennek

shit happens

pxxl
nyugodtan 😄

All hail the double x!

Maximus4
Baromi jó!
Lenyúlható?😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Solten
<#finom>

Saor Alba

kb szóhoz sem tudok jutni 😄
<#worship>
pxxl
na megvan a sok idétlen gomb csere is 😄 script <#fogmosas>

sasoljátok

All hail the double x!

pxxl
még mindig a #1907 script segít. csak a csillagok részt kell kivenni, ha nem kell, vagy üresen hagyni.

All hail the double x!