2710
RIP SG 2014
SG Tools
  • MerlinW
    Klassz, de piszok lassú:)
  • pxxl
    egy kis css3 móka :)
  • Ironman2
    Nekem soha nem lesz ilyen jó topikom
  • MANOWAR
    Szép lett a topik kinézete.
  • MerlinW
    css-el a legegyszerűbb, ha nem kell animáció. img {méret} és img:hover {méret}

mint itt a banner-ben az akciók
  • LaliK
    Én akárhová húzom, nekem nem jön elő semmi :o
  • SzirmosSzisza
    eRepublik topik, lesd meg a kódot :)
  • wesker24
    Amúgy azt nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni html kóddal hogy ráviszi az ember az egeret a képre és akkor előjön a kép csak nagyobb méretben!

Szóval van egy kis kép (banner) amire ráviszem az egeret és egy másik kép jelenik meg eredeti méretében ! (Nem külön ablakban)
  • SzirmosSzisza
    Mitől lehet, hogy a beszúrt medálos kép nem középen van ? Ha ott van align absmiddle, akkor a kép alulra kerül, ha kiveszem, akkor a kép középre kerül, de a maradék szöveg nem (vertical-align: middle se jó)
  • tmartin
    Sikerült is megcsinálni, bocsi az elhamarkodott írásért. Viszont egy dolgora még mindig nem jöttem rá. A topicpinnedpost szövegbe ha spoilert írok akkor azt nem spoilerként jeleníti meg hanem simán rendes szövegként. Lehet ezen segíteni, hogy fent is jól jelenítse meg?
  • tmartin
    Sziasztok! Csak azt szeretném megkérdezni, hogy az miért van, hogy topic pinned post scriptnél kiraktam egy hozzászólást és működött is. Majd ezt a hozzászólást frissítettem és átírtam az új hozzászólás számára és azután ezt írja ki: A hozzászólás nem jeleníthető meg mert törölve van! Vagy valami ilyesmit. Pedig a hozzászólás még mindig látható a fórum hozzászólásaiban. Tudtok ezen segíteni? Mert különben most ha bármelyik hozzászólást próbálom kirakni akkor semelyik se műkszik. Előre is köszi!
  • Pupuci
    Persze. Csak azt nem értem, hogy ha régebben benne volt a scriptben, akkor most miért nincs. Ezért bátorkodtam megkérdezni.
  • SzirmosSzisza
    Nyah, jQuery kódot beszúrtam máshogy (ahogy a topicawardsot is kell) és már jó.
  • MerlinW
    Használd a [ center ] [ /center ] makrót:)
  • Pupuci
    Sziasztok! Volna egy kérdésem.
    Régebben az ultimateInsertTool.js szépen berakta a videókat középre, most viszont (1.4-es) a hsz szélére teszi.
    Miért van ez? Nem lehet valahogyan megcsinálni, hogy középre kerüljön a video mint régen?
  • Tomy Lee
    Köszi így már működik!
  • Lyukasbogrács
    <style type="text/css"> és ide másold, amit kaptál </style>
  • Tomy Lee
    Erre például semmit nem csinál úgy kaptam privibe így kell betenni de semmi háttér nem jelenik meg csak kiírja ezt a szöveget banner alá

body {
    background-color: #666666;
    background-image: url(http://static-cdn1.ustream.tv/static/images/channeldesign/5/8/7/0/5870372/5870372_bg-screen_1308573204.jpg);
    background-attachment: fixed;
    background-repeat: repeat;
    background-position: center top; margin-top: -80px; margin-bottom: 0px;
    }
  • Tomy Lee
    Sziasztok.Szeretném csinosítani kicsit GW topikom úgy 7 év után ráférne:)
    Ezt a kis ablakot ahova írunk üzenetet már sikerült összehoznom tudom,hogy kell de semmi mást nem.
    szeretnék hátteret ezentúl pár infót a banner alatt szebb betükkel tehát valami jó kis témát oda.Volt egy ismerősöm aki vagy 1 éve megigérte segít de aztán ez úgy elmaradt,hogy a srác még el is tünt:D
    Na tudna valaki segíteni nekem ebben?
  • LaliK
    már tudok mindent :D
    de azért kösz ;D
  • Jim Morrison
    asszem valahol van :D nézde meg egy kipingált topik forráskódját, abból is tanulhatsz :) általában a banner <!-- Téma --> jelöléssel kezdődik és <!-- /téma--> jelöléssel végződik. de ha átfutod a forrást láthatod a szövegeket amik megjelennek az oldalon így is kb be tudod lőni.
  • LaliK
    Na, nekem is van már teszttopikom, gondoltam átalakítom a PS topikomat, de nem akartam szétbarmolni szóval csináltam előtte egy próbát :D

Gondoltam könnyű lesz... Hát tbh semmit nemtudok :D
    Kellene egy CSS az tuti, hogy atalakítsam a szövegmezőt, meg a hátteret meg úgy alapból a színeket.

Na, és akkor mivan ha életemben nem nyúltam még CSS-hez? Nincs valami CSS sablon ide SGre? :D
    Kerestem CSS tutorialokat, de annak sok köze nincs ehez =/

Szóval bármilyen segítséget szívesen vennék és előre is köszi :)
  • pxxl
    főleg hogy nincs is már bennt a topikban :D
  • Zsolek123
    hátezezez kecyjóak!4
  • Kongy
    fgf
  • MANOWAR
    All in dark :)
  • Lullaby
    FF alatt is jó jah, bár nekem kicsit sötét :3
  • DIESEL DOG #2124
    FF5 alatt is megyen minden...
  • pxxl
    újabb unatkozós, 4 skines cuccli
    chrome alatt tuti jó, többit nem néztem...
  • DIESEL DOG #2122
    Besz*rok... zsír lett!
  • Jim Morrison
    a smileyk :/ am jó, grat :)
  • pxxl
    az új cset megdizájnolva

• MANOWAR
    Köszi :D
  • papi08
    Akár freeweb, vagy ilyen tárhelyek. Én személy szerint ezekhez a mindenkilapjás tárhelyem használom. Még nem volt vele gond :)
  • MANOWAR
    Köszi és ezt. hogy oldom meg? : "feltöltöd ezt a scriptet valamilyen külsős tárhelyre"
  • papi08
    TopicBanList :)
  • MANOWAR
    Extra bonus kérdés (valószínűleg ki leszek herélve érte):
    Van-e arra megoldás/lehetőség, hogy egy olyan scriptet alkalmazzak ami egy topikba belépő nem kívánt személynek ne engedje az írást vagy a annak a beszúrását? pl a neve alapján.
  • Ironman2
    Szevasztok! Segitsetek légyszives! Melyik scripttel lehet átlátszóvá tenni a szövegmezőt,hogy a háttér látszódjon csak?
    köszi
  • pxxl
    kész a sötét is, választó gombokkal együtt :)

csak az a cset bosszantó...de nem nekem kell :D
  • DIESEL DOG #2112
    Egész csinos!