SGTools - SG scriptek tárháza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olvastam,hogy nem nagyon vagy oda a dizájnos topikokért és az lenne a kérdésem,hogy ennek ellenére tervezel-e ilyen scripteket írni?Bár lövésem sincs mit lehetne még kihozni a meglévõkön kívûl,pusztán csak érdeklõdöm.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Lesz pár változás, pár scriptet (ami már jelenleg is létezik) újraírok. A cél hogy minél kisebb és egyszerûbb scriptek szülessenek, amiket nem kell feltölteni egy tárhelyre, mert annyira apró méretûek hogy be lehet tenni a topikba könnyedén.
Négy scripttel indítom el a topikot a sajátjaim közül. Van közte új, van közte régiek átdolgozása:
- banlist: régi, jól ismert üzenet rejtés a felsorolt felhasználóknál
- hidelist: ez a moderációs script, ahol az üzenet szövege rejtve van, egy kattintással lehet megjeleníteni
- private_topic: priváttá lehet tenni egy témát, csak azok léphetnek be, akik a fehérlistán szerepelnek
- read_only_topic: olvasni lehet a témát, de üzenetet küldeni csak azok tudnak, akik a fehérlistán szerepelnek
Az utolsó kettõ scriptbe lesz késõbb feketelista mód is. Tehát péládul a privát topiknál jelenleg csak azok léphetnek be a témába, akik a fehérlistán vannak, de késõbb egy választható móddal tud majd úgy is mûködni a script, hogy csak azokat tiltja ki a topikból, akik a feketelistán szerepelnek.
Ötleteket várok hogy miket készítsek, kedvem és idõm lesz rá, már csak az igényeket kellene felmérni. Indítottam továbbá egy hibanapló funkciót is, ha valamelyik scripttel problémák akadnának, akkor oda várom a hibejelentéseket.
Na de vajon honnan fogom tudni, hogy a beírt személy tényleg nem tud oda írni, vagy csak azért nem látszódnak a hszi, mert nem ir a topikomba?
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Aki használta a scriptjeimet remélem ömömét lelte benne - ez de szar volt, én kérek elnézést -, próbáljátok meg ezekkel a scriptekkel használhatóbbá tenni ezt a fórumot (vagy mi ez).
Bye
shit happens
<script type="text/javascript">ide másold a http://code.drom.hu/topicbanlist.js tartalmát, amit természetesen átírtál úgy, ahogy a #2238 hozzászólásban kifejtettek</script>
Index.html tudsz csinálni Notepaddal vagy FrontPage Express-el !
Mikor próbálnám feltölteni az újdonsült tárhelyemre FTPn keresztül, a tárhelyemen nem jelenik meg. Azt írja a tárhely gyikja, hogy: Most fel kell töltened kezdõlapodat, mely a következõ lehet: index.html, index.htm, index.php. Ha mindent jól csináltál oldalad behívása után már az általad feltöltött indexet láthatod.
Ti azt írtátok hogy .js tehát javascript kell hogy legyen. <#fejvakaras>#fejvakaras>
<script type="text/javascript">
var surl = 'http://tárhelyed/topicawards.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')<0>0>.appendChild(s);
</script>
Eztán feltöltöd a tárhelyre (muszáj), és a most általad beírt kódot másolod a topik szerkesztõ ûrlapba. Az surl sorban a linket át kell írni arra, ahova feltöltötted a scriptet.
var surl = 'http://code.drom.hu/topicbanlist.js';
var s = document.createElement('script');
s.setAttribute('type', 'text/javascript');
s.setAttribute('src', surl + '?rnd=' + Math.floor(Math.random()*1000000));
document.getElementsByTagName('head')<0>0>.appendChild(s);
</script>
De ettõl még nem mûködik a dolog.
Azt írja: megnyitod ezt a fájlt szerkesztésre, és a beállítások résznél beírod az eltüntetni vagy tiltani kívánt felhasználók nickneveit.
Mivel nyissam meg?
Abban a leírásban két darab script rész van. Most nem teljesen egyértelmû, hogy hogyan is kéne nekem ezt mûködésre bírni.
Illetve honnan fogom tudni hogy a kitiltott személy tényleg nem tud beleírni a topikba, vagy egyszerûen csak nem ír bele? 😄
var deletelist = new Array(); és a zárójelek közé beírod a kitiltandó nevét így : 'felhasználó'
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! 😉
[merlinw.org]
Ilyenre gondoltam.
[merlinw.org]
Már csak egy kérdésem van.Az általad linkelt css-ben mit kellene átírni,hogy a beírt szöveget az egyedi kiskép mellé rakja így.Most ilyen.
A js-eken nem módosítottam semmit,ezért gondolom,hogy a css-ben van valami.
[merlinw.org]
Az értem,hogy nem túl szerencsés a sötét háttér a topikba,de ezért gondoltam,hogy valami opacitás állítási paranccsal áttetszõbbé lehetne tenni és az ne menjen más rovására.
#center table {background-color: transparent;}
#center table center center div div {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;}
#center table div div table {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;}
#center table div div table tr td {background-color:transparent !important; border:0px solid #ffffff !important;}
[merlinw.org]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Ilyen volt elõtte.
És miután beírtam a css-be ilyen lett.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
$(this).find("table tr td.right a:contains('válasz erre')").aft...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
SG forum post awards v2.6
akarnám használni az 1-es kodot, hogy jobra tegyen be egy kis képet a logo csíkba, de nem teszi.
A 0-ás kód megy azzal a logo illetve a csillagok mögé teszi a képet.
Valami megoldás?
A személyes tiltólista tökéletes erre a célra, mert ott te szabod meg, hogy kinek a hozzászólásaira nem vagy kíváncsi. SG bõvítményben ez benne van, inkább ezt kéne globálissá tenni. Engem pl egyáltalán nem érdekel, hogy mások mit gondolnak valakirõl, ha én teljesen máshogy látom az egészet.
Többen is írták különbözõ topikokban, hogy nem ilyenekre kéne fecsérelni az idõt, hanem bugok kijavítására. Mikéne topikban rengeteg ötletet halmoztak fel, többször is, amibõl szinte semmi nem lett megvalósítva (pedig volt köztük használható), de azok, amiket csináltak, egyik se szerepelt ott. Pusztán a security bugok lettek javítva, vagy talán azok se? Persze ezeket homály fogja fedni mindig. Mindig csak foltozgatnak, ígyis olyan káosz az sg kódja, hogy pl a topik redizájnt is kínkeservesen lehet megoldani. igen, amikor az alaprendszert írták, nem gondoltak erre, most viszont kezükben van minden információ, ami a felhasználói élményt javítaná... De hát ami mûködik, ahhoz nem kell/szabad hozzányúlni.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
<style type="text/css">
.ertekelkep { display: none; }
</style>
$(document).ready(function(){
$('.msg-text').each(function(){$(this).next('div:visible').trigger('click');});
});
</script>