Új európai szoftverkalózkodás-elleni irányelvek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja sokan meg még enni is alig bírenak meg a jó kis számlákat fizetni nemhogy még Windowsért 40 000-t!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
"windowst 40000-ért? röhely!"
Azért ez nem irreális. Sokan évente vesznek új mobilt ennél többért is, mert az színes, szagos, fényképezõs stb. Op. rendszert 3-4 évente "kell" cserélni. Azért ennyi idõ alatt csak össze lehet spórolni 40e Ft-ot.
A játékok valóban drágák, hiszen jóval hamarabb elavulnak (megunod õket).
Azért ez nem irreális. Sokan évente vesznek új mobilt ennél többért is, mert az színes, szagos, fényképezõs stb. Op. rendszert 3-4 évente "kell" cserélni. Azért ennyi idõ alatt csak össze lehet spórolni 40e Ft-ot.
A játékok valóban drágák, hiszen jóval hamarabb elavulnak (megunod õket).
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Ha komolyan veszem: teljesen mindegy a programok árai és a honi fizetések nem állnak arányban.
Valamint a magyar szerzõi jog védelem, nem a szerzõknek, hanem az importoröknek, és a kereskedõnek kedvez.
Egyébként is nálunk a törvény a bûnözõt védi.
Elõre hát...
Valamint a magyar szerzõi jog védelem, nem a szerzõknek, hanem az importoröknek, és a kereskedõnek kedvez.
Egyébként is nálunk a törvény a bûnözõt védi.
Elõre hát...
Akit köteles vagy beengedni azok úgyis rád törik az ajtót. Vagyis SOHA ne engedj be senkit akit nem akarsz. Akinek joga van hozzá úgyis bemegy erõvel.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Kalózok mindig is voltak és mindig is lesznek. A magánszemélyeknek nincs mit félni, mivel hogy nemjár SZ.R. házhoz,és ha véletlenül elõ is fordulna, akor az emberek nem kötelesek beengedni otthonukba. Vagy igen?
hát elképzelhetõ, hogy visszahozzák azért, hogy ezt kellõképp tudják büntetni... ismerve hazánkat...
nem tettem oda a smileyt...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
ez csak irányelv, az egyes államok bármikor meghatározhatnak enyhébb, vagy szigorubb törvényeket