3246
-
#645 ugye de. -
#644 -
GTV #643 Ki ez a a képen, ugye nem ez kopasz csillagharcos lesz a főhős? -
#642 meg bizony :) -
#641 ja am gondoltam, hogy majd ez lesz a történet csavarodás
előrendelés azt hiszem lassan meg lesz ejtve C: -
sublimaze #640 És még metadon! :D -
Ironman2 #639 -
#638 Most ebből szedek napi egyet néha kettőt is had örüljön a népszabadság kedves felvirágoztatója, na meg az összes max payne rajongó.
Na amúgy ja.
max payne is ilyet szedett mikor sok golyót kapott.
Aspirine
-
sublimaze #637 Vagy pont, hogy nem... :D -
Ironman2 #636 LOL.Neked fogalmazásgátlót kéne szedni! -
#635 mondjuk ki őszintén. beleköptetek az ételbe! -
#634 jó ide vagy oda de ez olyan hogy idejöttem megkináltalak titeket sonkás sajtos kecsapos szendcvicsscel de ti lenéztetek és azt mondtátok. mi nekünk csak szalámis sajtos uborkás szenvics kell, nem kell az a szar.
Értitek már? -
sublimaze #633 A helyesírás is borzalmas, de a fogalmazásmód egyenesen sokkolt, ugyanis ezt még a google-translate is kenterbe verné... :DD -
#632 ejnye kocsis -
#631 helyesirás ide vagy-oda ha ha pisztojharcra kerülne a sor nem sokat érsz velem mert ott aztán szemtől szembe kell nézni az ellenséggel nincs idő ilyenekre, mert ott aztán... vérrel íródnak a dolgok.
A gonosz sose alszik -
#630 Ezt az elbaszott helyesírást, te jó isten... :O -
#629 hát igen énis elkezdtem jáczogatni az nagyérdemű előző részeinek színvonalas részein, de annyira meggyőző volt már akkor is elvakitott a szerelem a játék grafikája és egyéb egzesztenciális múzsája előtt, hogy nem is tudom.
Még is tudtam hogy ez a lány maxnek nem lesz jó.
Mert teljesen más különböző egyéniségek, de végül ő is becsatlakozott az ellenséhez, mert olyan hajlamai voltak.
Sajnáltasm is kicsit. -
#628 hű hát nem akármijen játékal lesz dlgunk.
A pisztojok a felszerelések a gaméban sem akármilyenek, aszizem a fejlesztő vállalat mostmár jogal mondhatja magárol hogy nem akárkik bár ezt eddig is tudtuk róluk hisz nagyszerű játékokat adtak már ki kezeik közül, amikre felcsilant sokak szeme, még aki nem a műfaj kedvelője.
Azt hiszem remek kis hangulatot fog ápolni játék a külvilággal igazi kis mafia módszerek leszámolások sorozata, teszi valósághűvé ezt a nagyszerű nagyérdemű játékot.
-
#627 max veszte a nők, a kettőben is mona-t hajszoljuk és mi lesz a vége... teljesen beleillik ez max világába -
sublimaze #626 -
#625 kegyetlen jó lesz -
sublimaze #624 Nem az a történet lényege, hogy mentsd meg a lányt. -
#623 történet nagyon szarnak néz ki, remélem valami sokkal összetettebb van a háttérben, mint ez a "mentsd meg a jányt" -
Akra #622 Nagyon bejön a zene! A végén még jó lesz :) -
#621 -
Ulthane #620 Egyetértek, a GTA-val semmi gond nem volt, de bevallom, nekem a Gears is tetszik ebből a szempontból (is). -
sublimaze #619 Nem, macaffrey-ről mintázták(a szinkronos). -
xido #618 ahogy nézem szerencsére a szinkron színész is megmaradt,sőt állítólag a színész is,akiről a 2.részben modellezték ... -
sublimaze #617 Szerintem a gta-ba is jó volt a karakter mozgása... Azóta minden tps-ben hasonlót várnék el.. A max payne meg... pfff hát még feljebb tolja majd a mércét... :D -
#616 És hál isten nem regen élet van. Bár a gta 4-ben sem volt az de ma már ritkaság számba megy az olyan játék ami még pontokban méri az életet és a sebzés "megmarad". Majd lehet nyomkodni a "painkillers" gombot :DD
Egy biztos Payne nagyon dinamikus és öröm lesz vele darálni. A gta4-ben pont az nem tetszett hogy a karakter olyan esetlenül mozgott. Irányítása nehézkes volt. -
sublimaze #615 Én fogok! :DD Jobb lett a kedvem is... :D -
#614 Nos, a te bajod:) -
#613 én se fogok az biztos -
#612 1. 2-vel sem játszottam:D Szerinted fogok a 3. részével? Habár azt mondják jó játék, meg néztem azt a szinkronos videót róla. Boxon majd lehet kipróbálom.
-
#611 Márciusban jön Mass Effect, májusig elleszel azzal:) -
sublimaze #610 Ne is mondd! :D -
#609 Ohh Május 15. még soká van. Addig nem bírom ki!
Komolyra fordítva a szót, nem szoktam sok játékot várni, válogatós vagyok, de ezt a játékot tényleg nagyon várom. Nem is tudom már, hogy a 2-t hányszor vittem végig. -
#608 -
mester1987 #607 ja értelek boccs :) -
gosumofo #606 ugyan az a cég csinálja? ott mutogatták a fejlesztőket is közben