3246
banner
  • MerlinW
    10 év telt el..:)
  • mester1987
    Gyönyörű, csak az arca...mintha nem is ő lenne :)
  • Prince23
    No, itt azért jóval szebb a látvány :)
  • tommygear
    meg egy pár beszámoló a játékról
  • broman191
    Üt.
  • tommygear
    pár új kép

• mester1987
    A 2. rész biztosan megelőze...emlékszem kb. 3-5 percig töltött míg beizzitotta RAM-ot meg procit, de lényeg, hogy ment :)
  • mester1987
    Jó lesz, nem a kopasz fejbőr számít, hanem maga a hangulat ;-)
  • Prince23
  • Waczkor
    Mai szemmel nézve persze hogy rossz a grafika.Annak idején meg állejtős volt:)
  • Totti5
    "Max Payne sorozatok sem voltak olyan jók grafika terén"

Lehet nekem rémlik rosszúl, de még bencsmark is készült belőle... az első rész biztosan megelőzte a korát akkoriban, a második meg csak szimplán kurva jól nézett ki.
  • PunkZoli
    engem a grafika mint olyan csak akkor zavar, ha indokolatlanul zabálja a gépet. M3 nál meg más szempont, hogy miért nem illik ez ide. Persze lesz egy klasszikus max rész majd egy favellás havaiingel :)
    Életemben utoljára frissítettem +128 mega ramot a gépembe az első rész miatt(játék miatt). Szerintem csúcs volt mindkettő grafja abban az időben, ez most csak azért csalódás, mert nem a pc a célplatform.
    rockstar meg még nem csinált rossz játékot szerintem, ezért, meg a multiiért lehet megveszem azonnal.
  • TaRka0107
    Ebben van igazság. Max Payne sorozatok sem voltak olyan jók grafika terén, lehet elő is veszem. De azért valljuk be a grafikának is van köze az élményhez. DOOM féle játékból láttam képeket, nem is tudom az 1ből, én pl. nem tudnék vele eljátszani mert olyan ocsmány. Mondjuk a doom sorozat nekem alapból nem jön be. Szörnyes öldöklős dolgokat mindig kerülöm (Valamiért nem jön be)
  • Shep
    Ezek már mind 3D-s csodák tehát ... :)
  • MerlinW
    "Ja a ti felfogásotok szerint akkor lényegében az összes mai játéknak elég lenne a Doom-féle sprite grafika, hiszen úgyis csak a játék a lényeg."

Ez pontosan így van. Tökéletes példák erre többek között a Magicka, Minecraft, Terraria, Amnesia stb. Ha van innováció a látvány mögött, ezerszer többet ér minden. Nem véletlenül játszanak milliók a fenti játékokkal. C2-ből pedig eladtak amennyit eladtak. Én speciel a negyedénél meguntam, mert baromira nem volt elég, hogy szép a játék, ha egyúttal unalmas, gyenge shooter volt.

Lényeg, hogy nem kell szépnek lennie egy játéknak ahhoz, hogy jó legyen. Viszont hiába szép valami, attól még nem lesz jó. Egyik kedvenc példám a Cupla Innata c kalandjáték, ami már megjelenésekor is konkrétan ocsmány volt, mégis meghatározó élményt jelent számomra a mai napig.

Végszóként annyit tudok mondani hogy, ha számodra a grafika és a csillogás az első, akkor.. nos ez a te bajod. A Te érdekedben remélem a nőkkel kapcsolatban másképp gondolkodsz:)
  • Büdös Bohóc
    második rész meg főleg
  • Shep
    Egyébként a MP még ma is jól néz ki.
  • Shep
    Én is eljátszom a MP-el meg a Doommal is de ha egyszer valami látszik akkor látszik, nincs ezen mit magyarázni.
  • tommygear
    figyelj én nem a grafikára matyizok, különbözőek vagyunk
    simán eljátszok a 10 éves max payne-el is leszarom milyen a grafika mert a játékélmény kárpótól, felesleges magyarázkodnod
  • Shep
    Úristen!! Elmondom a gyengébbek kedvéért lassan, tagoltan. :) A Crysis 2 című PC-s játékban a DX11-es effektek bekapcsolásával jelentős vizuális különbség tapasztalható játék (mozgás) közben a DX9-es verzióhoz képest.

Ja a ti felfogásotok szerint akkor lényegében az összes mai játéknak elég lenne a Doom-féle sprite grafika, hiszen úgyis csak a játék a lényeg. sőt a doom már ultra grafika lenne elég a Pong szint. :D
  • tommygear
    ja szóval amikor te a játékban futsz meg lövöldözöl arra figyelsz, hogy milyen is a grafika és leszarod magát a játékot, értem
    nem kell folytatni :D
  • Shep
    Mozgás közben, mikor mész előre, nyomod az előre gombot, nézelődsz, lőnek rád, futsz. Folytassam még? :) Ja én amúgy ülve szoktam játszani, úgy kényelmesebb, mint állva.
  • tommygear
    "Ha egy helyben állsz és arra figyelsz."
  • Shep
    Arról beszélek ,hogy játék közben látszik.
  • Prince23
    Akkor PS3 szint. nagy ügy :)

eléggé recések a képen a textúra élek, stb.
  • Totti5
    PS2

Nem PS2

• MerlinW
    Ha egy helyben állsz és arra figyelsz:) Ami azért ritka egy akciójátékban:) A másik, hogy a legtöbb játékban nem is feltétlenül néznek ki jól ezek az effektek. DX11 nagyon jó cucc, abban az esetben, ha nem használják a DX10/11-be került új grafikus effekteket (van belőlük összesen ~10). Ebben az esetben akár 20%-os teljesítménynövekedést is el lehet érni az új algoritmusok által. Azonban a birka közönség miatt ezt nem tehetik meg, mert ha egy játék DX11-el van reklámozva, akkor mindenki elvárja a hardverigényes és többnyire haszontalan csilivili effekteket. Ilyen az élet:)
  • Shep
    Na azért Crysis 2-ben elég szembetűnő a tesszeláció, meg a valós idejű tükröződés.
  • MerlinW
    Eléd tennék egy DX9 és egy DX11-es képet észre sem vennéd a különbséget... felejtsétek már el ezt a DX mániát:) Egyáltalán nem arról szól, amiről itt sokan hiszik:)
  • TaRka0107
    DX10 a GTA IV?:O:O Nem volt. Ahogy tommygear mondja, úgy van. Nem sok játék használ dx10-et.
  • tommygear
    dehogyis volt 10 a gta 4 :) az is 9 volt
    igazából DX10-et nagyon kevés játék használ mert az egy nagy parasztvakítás, a 11 amin már látszik a különbség
  • Szabi84
    Engem nem érdekel a grafika az összkép meglegyen, a hangulat megfogott fülledt bűnős, Sao paulo, kicsit Tűzben edzett férfi feeling, szerintem jó lesz egyedül sztori miatt aggódok, kurvajó ez a papagájos ing!
  • broman191
    Óóó...akkor annak meg főleg szép. :) Hogyhogy nem 10-es? A GTA IV is az volt már tudtommal. A technikát pedig örökölte a Max 3 úgy rémlik...
  • tommygear
    dx9 ez
  • broman191
    Szerintem nagyon is szép, annak ellenére hogy csak DX10-es ahogy elnézem. Itt-ott meglátszik többek között a tesszelláció hiánya, de menet közben ez úgysem fog feltűnni, azt garantálja a játék, abban biztos vagyok... :)
  • TaRka0107
  • tommygear
    a játék legyen jó, ne a grafikára matyizzunk, am semmi baj ezzel a grafikával
  • Shep
    Úgy értette, hogy PS2-es játékban ilyen átvezető renderelt videok voltak :)
  • bertino
    ps2 ?
  • Prince23
    Az első PC-s képek

sztem semmivel sem szebb, mint a konzolos. főleg utóbbi eléggé okádékul néz ki,. már nem azért. PS2 szint.