Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
tudom... 😄
Prince23
Május 15-én jelenik meg konzolokra, PC-s tartalom meg június 1-jén.

tommygear
fasza késik 3 hónapot :\
tommygear
jah fõleg ilyen euró árfolyam mellett 😊

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Prince23
broman191
Nekem nem volt gondom a Noire sebességével, sem az irányításával, a grafika is korrekt volt. Ami egyeseknél - a pc erõsségétõl függetlenül - a sebességet tönkretette és idõnként a játékot szaggatásra bírta az az idõnként ellenõrizgetõ szerencsétlen másolásvédelem volt (lett orvossága, csak nem a rockstartól...) - amelynek hatása a végeredményt tekintve hasonló volt az igénytelenebb portokéhoz, de ebben az esetben nem volt köze a portoláshoz. 😊
Ha a Max 3 lesz "olyen sz4r port" mint a Noire vagy a GTA IV, akkor már nem járunk rosszul...a GTA IV hatalmas gépigényét a portolás milyensége mellett nem elhanyagolható részben a nagy-nagy mozgalmas sandbox játéktér okozta, a Max 3 esetében ilyen gondunk biztosan nem lesz. Az egyetlen valós mumus szerintem a másolásvédelem idõnként lassítós barmolása lehet, de ugye a Noire-nál is megoldották "külsõ hozzáértõk", tehát attól sem tartanék. Az eddig látott anyagok alapján pedig csak fenomenális lehet a játék, ha ezt ráadásul olyan ember mondja aki valószínûleg többet látott belõle mint amennyit a nagyközönség számára megmutattak, az még jobban bizakodásra ad okot. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Büdös Bohóc
még másabb kérdés az, hogy mindegyik játék király lett

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
hát az más kérdés, a gta 4 port is igénytelen lett
La noir elég igénytelen port lett, bár maga a játék fasza.
+ a complete edition vagy egy percig dlcket keres az indításnál
LasDen
én nem is ezt mondtam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
jaja biztos átbasszák a népet és kiad a rockstar egy igénytelen játékot szokásához híven

<#wow3>
LasDen
ez kb olyan mintha megkérdeznénk a mamám, hogy ki a legaranyosabb gyerek a világon....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grebber
na már a steamre is felkerült, talán nem lesz csúsztatva a PC megjelenés.
http://store.steampowered.com/app/204100/

képek a hivatalos oldalán csak elbasztam úgytûnik 😄

Büdös Bohóc
mivan

multi

Prince23
A legutóbbi RS játéknál, az LA Noirenál kell használni. De lehetsz offlineba is annál. na de itt tuti online kell legyél majd mindig.

social klub is egy gennyes fekély , valaki használja egyáltalán valamire?
Prince23
Alapból Social klubbos, meg ha steamen veszed akkor steam "teljesítményes" lesz 😊

tommygear
nem live lesz, de ugyan az a matchmaking rendszer lesz valszeg mint a gta-nál
najah, steames lesz tuti megveszem, de ha live kizárt
Csak nehogy gfwl-es legyen mint a gta.. amiben nincsenek rendes szerverek és nincs csaló mentes játék.

Prince23
hû már alig várom hogy lövöldözhesek a pisztojokal.
nagyival már megvetetem az exclusieve csomagot.

tadam tadam

grebber
Debut Interview (Gameplay jelenetekkel tarkítva)

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát ahhoz képest, hogy szinte semmi nincsen benne elég drága.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a kulcstartó kéne
Büdös Bohóc
jó de nem is egy csúcs gép, ami szerintetek majd nem fogja maxon kihajtani a játékot

Shep
Hát azért ez nem egy szar gép.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Büdös Bohóc
Phenom II 1090T, 2*4 giga kingston hyperix 1600-as ram, Radeon 6770 1GB

Shep
Mert milyen géped van?

Büdös Bohóc
GF2-es?

Nálam meg egyébként úgy fut mindenféle baszakodás nélkül az LA Noir mint a vaj, a grafika is szép nagyon és hangulatos, szóval ki merem jelenteni, hogy ezen a gépen is jól fog menni az MP3 és ez még csak nem is valami szupergép 😊

Shep
Igen de azért egy GF2-es grafika ne ilyen szarul fusson már.

Na az új video elég ütõs, durva játék lesz de hogy PC-n akadni fog a legjobb gépeken is ezt most alá merem írni.

Büdös Bohóc
nem

de

lolSL
gta4 gépigényétõl is összeszarta mindenki magát a megjelenéskor, most meg úgy szétmoddolják hogy még az a gépigény is 3x akkora lett, de jobban néz ki mint a bf3

ez a pc gaming már csak ilyen.

Büdös Bohóc
Arra én is, de vice cityre senki nem emlékszik? 😊) Az nálam pölö milliószor jobban ment ugyanazzal a géppel mint a 3, a san andreas is ok volt.

tigeroo
hát igen a rockstar nem éppen a zseniális kódolásáról híres, emlékszem már a GTA III-hoz is brutál gép kellett ha normális (2002-es) színvonalon akartad nyomni legalább. mondjuk a videóban említi hogy minden egyes golyó ki lesz számolva meg modellezve, kíváncsi leszek hogy akkor sûrû tûzpárbajban (amikor a képernyõ fele csak kilõtt golyókból és csíkokból áll) lesz-e frémdrop, pont a harc hevében.
tigeroo
uh, a mozgásanimáció nagyon durva
Büdös Bohóc
ne zavarjon, hogy pár hsz-el ezelõtt rakták be

Na, ez egy durva gameplay videó.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

bertino
gta4 is erthetetlenul szarragyilkolta a gepet, mikor kijott, ez van.

akkor voltam ugy vele, hogy ezekutan megjelenes napjan pc-re jatekot venni... sose tobbet.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
LA Noire is érthetetlenül szaggat...

Ryder62
Gépigény az eget veri majd. Nincs már rózsaszín vice city... Ez a kõkemény valóság hogy biza a rockstar sz@rik a pc verzára úgyhogy egy gány portot kapunk majd. Lehet hogy nem is kell majd bullet time-t benyomni mert nem lesz szükség rá. <#vigyor5>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

ja, durván jól néz ki, csak aztán nehogymá a konzolok miatt törjön szarul az üveg😄 kicsit felemás, pedig a grafika nagyon baba
Waczkor
Új videó,exclusive design and technology<#eljen>

Katt

Nagyon komoly.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

tigeroo
juj...