Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
ja szóval amikor te a játékban futsz meg lövöldözöl arra figyelsz, hogy milyen is a grafika és leszarod magát a játékot, értem
nem kell folytatni 😄
Shep
Mozgás közben, mikor mész elõre, nyomod az elõre gombot, nézelõdsz, lõnek rád, futsz. Folytassam még? 😊 Ja én amúgy ülve szoktam játszani, úgy kényelmesebb, mint állva.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
"Ha egy helyben állsz és arra figyelsz."
Shep
Arról beszélek ,hogy játék közben látszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Akkor PS3 szint. nagy ügy 😊

eléggé recések a képen a textúra élek, stb.

Totti5
PS2

Nem PS2

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
Ha egy helyben állsz és arra figyelsz😊 Ami azért ritka egy akciójátékban😊 A másik, hogy a legtöbb játékban nem is feltétlenül néznek ki jól ezek az effektek. DX11 nagyon jó cucc, abban az esetben, ha nem használják a DX10/11-be került új grafikus effekteket (van belõlük összesen ~10). Ebben az esetben akár 20%-os teljesítménynövekedést is el lehet érni az új algoritmusok által. Azonban a birka közönség miatt ezt nem tehetik meg, mert ha egy játék DX11-el van reklámozva, akkor mindenki elvárja a hardverigényes és többnyire haszontalan csilivili effekteket. Ilyen az élet😊

[merlinw.org]

Shep
Na azért Crysis 2-ben elég szembetûnõ a tesszeláció, meg a valós idejû tükrözõdés.

MerlinW
Eléd tennék egy DX9 és egy DX11-es képet észre sem vennéd a különbséget... felejtsétek már el ezt a DX mániát😊 Egyáltalán nem arról szól, amirõl itt sokan hiszik😊

[merlinw.org]

TaRka0107
DX10 a GTA IV?😮😮 Nem volt. Ahogy tommygear mondja, úgy van. Nem sok játék használ dx10-et.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tommygear
dehogyis volt 10 a gta 4 😊 az is 9 volt
igazából DX10-et nagyon kevés játék használ mert az egy nagy parasztvakítás, a 11 amin már látszik a különbség
Szabi84
Engem nem érdekel a grafika az összkép meglegyen, a hangulat megfogott fülledt bûnõs, Sao paulo, kicsit Tûzben edzett férfi feeling, szerintem jó lesz egyedül sztori miatt aggódok, kurvajó ez a papagájos ing!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

broman191
Óóó...akkor annak meg fõleg szép. 😊 Hogyhogy nem 10-es? A GTA IV is az volt már tudtommal. A technikát pedig örökölte a Max 3 úgy rémlik...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommygear
dx9 ez
broman191
Szerintem nagyon is szép, annak ellenére hogy csak DX10-es ahogy elnézem. Itt-ott meglátszik többek között a tesszelláció hiánya, de menet közben ez úgysem fog feltûnni, azt garantálja a játék, abban biztos vagyok... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

TaRka0107
<#eljen>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tommygear
a játék legyen jó, ne a grafikára matyizzunk, am semmi baj ezzel a grafikával
Shep
Úgy értette, hogy PS2-es játékban ilyen átvezetõ renderelt videok voltak 😊

bertino
ps2 ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Az elsõ PC-s képek

sztem semmivel sem szebb, mint a konzolos. fõleg utóbbi eléggé okádékul néz ki,. már nem azért. PS2 szint.

MerlinW
ugye de.

[merlinw.org]

tommygear
<#wow3><#wow3>
Ki ez a a képen, ugye nem ez kopasz csillagharcos lesz a fõhõs?

tommygear
meg bizony 😊
Büdös Bohóc
ja am gondoltam, hogy majd ez lesz a történet csavarodás

elõrendelés azt hiszem lassan meg lesz ejtve C:

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

És még metadon! 😄

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

HondaVTI
Most ebbõl szedek napi egyet néha kettõt is had örüljön a népszabadság kedves felvirágoztatója, na meg az összes max payne rajongó.
Na amúgy ja.
max payne is ilyet szedett mikor sok golyót kapott.
Aspirine

Vagy pont, hogy nem... 😄

LOL.Neked fogalmazásgátlót kéne szedni!<#hehe>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

HondaVTI
mondjuk ki õszintén. beleköptetek az ételbe!

HondaVTI
jó ide vagy oda de ez olyan hogy idejöttem megkináltalak titeket sonkás sajtos kecsapos szendcvicsscel de ti lenéztetek és azt mondtátok. mi nekünk csak szalámis sajtos uborkás szenvics kell, nem kell az a szar.
Értitek már?

A helyesírás is borzalmas, de a fogalmazásmód egyenesen sokkolt, ugyanis ezt még a google-translate is kenterbe verné... 😄D

tommygear
ejnye kocsis
HondaVTI
helyesirás ide vagy-oda ha ha pisztojharcra kerülne a sor nem sokat érsz velem mert ott aztán szemtõl szembe kell nézni az ellenséggel nincs idõ ilyenekre, mert ott aztán... vérrel íródnak a dolgok.
A gonosz sose alszik

Riddick21
Ezt az elbaszott helyesírást, te jó isten... 😮

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

HondaVTI
hát igen énis elkezdtem jáczogatni az nagyérdemû elõzõ részeinek színvonalas részein, de annyira meggyõzõ volt már akkor is elvakitott a szerelem a játék grafikája és egyéb egzesztenciális múzsája elõtt, hogy nem is tudom.
Még is tudtam hogy ez a lány maxnek nem lesz jó.
Mert teljesen más különbözõ egyéniségek, de végül õ is becsatlakozott az ellenséhez, mert olyan hajlamai voltak.
Sajnáltasm is kicsit.

HondaVTI
hû hát nem akármijen játékal lesz dlgunk.
A pisztojok a felszerelések a gaméban sem akármilyenek, aszizem a fejlesztõ vállalat mostmár jogal mondhatja magárol hogy nem akárkik bár ezt eddig is tudtuk róluk hisz nagyszerû játékokat adtak már ki kezeik közül, amikre felcsilant sokak szeme, még aki nem a mûfaj kedvelõje.

Azt hiszem remek kis hangulatot fog ápolni játék a külvilággal igazi kis mafia módszerek leszámolások sorozata, teszi valósághûvé ezt a nagyszerû nagyérdemû játékot.

tommygear
max veszte a nõk, a kettõben is mona-t hajszoljuk és mi lesz a vége... teljesen beleillik ez max világába
<#eljen>

tommygear
kegyetlen jó lesz <#eljen>
Nem az a történet lényege, hogy mentsd meg a lányt.

Büdös Bohóc
történet nagyon szarnak néz ki, remélem valami sokkal összetettebb van a háttérben, mint ez a "mentsd meg a jányt"

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Nagyon bejön a zene! A végén még jó lesz 😊

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Egyetértek, a GTA-val semmi gond nem volt, de bevallom, nekem a Gears is tetszik ebbõl a szempontból (is).

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

Nem, macaffrey-rõl mintázták(a szinkronos).

ahogy nézem szerencsére a szinkron színész is megmaradt,sõt állítólag a színész is,akirõl a 2.részben modellezték ...
Szerintem a gta-ba is jó volt a karakter mozgása... Azóta minden tps-ben hasonlót várnék el.. A max payne meg... pfff hát még feljebb tolja majd a mércét... 😄

Ryder62
És hál isten nem regen élet van. Bár a gta 4-ben sem volt az de ma már ritkaság számba megy az olyan játék ami még pontokban méri az életet és a sebzés "megmarad". Majd lehet nyomkodni a "painkillers" gombot 😄D

Egy biztos Payne nagyon dinamikus és öröm lesz vele darálni. A gta4-ben pont az nem tetszett hogy a karakter olyan esetlenül mozgott. Irányítása nehézkes volt.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018