3246
-
#1232 Amikor a holtest lecsúszik a lépcsőfokokon, ha éppen úgy esel össze igenis a tested a lendülettől lecsúszhat. -
#1231 Melyik csúszásra gondolsz? -
#1230 GameTrailers Review HD -
#1229 a csúszás legalább valósághű. -
#1228 True -
#1227 Mókás de legalább nem az elfekszünk és leszánkózunk a lépcsőn megy. :) -
Csokis #1226 -
#1225 Jó volt az átvezetők minősége. -
#1224 A játékmenet és az átvezetők minősége valóban olyan mint ha egy másik Red Dead játékot néznünk? -
#1223 Másodszorra. Normalon kezdtem előszőr. -
#1222 3x tolod akkor? -
#1221 Holnap újrakezdem hard-on. Nem lehet vele betelni :D -
#1220 Jaja. Ahogy mész a ruhája is gyűrődik, meg golyó nyomok látszanak az emberben. Vizes a ruhája, akkor sem hirtelen szárad, hanem fokozatosan. -
#1219 én a 7. chapternál tartok, eszement brutál a grafika, nem is tudom láttunk-e már ilyet xboxon, és akkor mien fain lesz ez pc-n....
Pc-re előrendelve, ez kell a polcra....:) -
#1218 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na végigvittem én is, brutál lett nagyon, hatalmas játék! A vége pedig kifejezetten tetszett, végre szerintem már megnyugvást talált. Azt hittem egyébként, hogy meg fog halni ,de szerencsére nem így lett.
10/10 -
#1217 ok. -
#1216 Youtubon még nem láttam! -
#1215 Neten van vidi csak erről a motoros szészről?
-
#1214 Akik már végigvitték attól kérdem nektek melyik pálya tetszett a legjobban?
Nekem több is volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A motorcsónakos, az a pálya amikor meg kell a faszit védeni a házában miután kigyullad nagyon ott van, a vizes esős pálya az nagyon szép volt
Nem akarok költeni nagyon nem, mert már idén 60k-t költöttem game-ekre és még nem volt nyári akciózás meg hol van még a karácsonyi roham ,DE ezt muszáj lesz megvennem ,mert ez az a GAME ami kurvára megérdemli ,hogy megvegyék. -
#1213 most komolyan azon megy a remegés, mert kiderül hány chapter van meg hogy kb mennyi a tiszta játékidő?? Azért ennyire ne legyetek noobok...:D
Semmi spoiler nem volt.. -
#1212 Akkó szar--- -
#1211 Na ja, nagyon jó lett a grafika. Elején amikor elindítod a játékot, tiszta recének tűnik a szobában, de utána meg.... -
#1210 Neked úgyse fog tetszeni,mert story van benne és nem lehet átugrani az átvezetőket:) -
#1209 Jó azért nem kéne ennyit hazudni 1 hsz-ban....:D -
#1208 Elkezdtem a második lemezt.Egészen elképesztő hogy még tudják fokozni.Ja és olyan szinten tűéles a grafika,hogy párszor azért haltam meg mert Max "kopac" tarkóját bámultam vagy a környezetet:D -
#1207 Ez de jó, ilyen kell nekem is :) -
#1205 -
#1204 Hanyagoljuk már ezt is, hogy ki hol jár, meg hány óra alatt vitte végig, hány chapter, blablabla... -
#1203 New York Minute és Score Attack single módok -
#1202 Asszem mostantól -fav. :) -
#1200 :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Chapter 12-ben próbáljátok ki a zongorát :) Soundtrack of my life. Nagyon jó! -
#1199 De így van. Nagyon durva. Csávó földön feküdt, lassítva lőttem ak-val és csak remegett a földön:D -
#1198 mikor a golyót belassitod és még nyomva tartod a lövést, akkor küldi utána a többi golyót is nem? tehát ha vállba találod, aztán fröccsen a feje az valszeg azért van mert odaért egy másik bullet is....vagy tévedek? :D -
#1197 konzolra nem lesz annyi alatt -
mester1987 #1196 10.000 alatt. -
#1195 mi számít olcsónak?
itt 13 500 Ft -
#1194 +1 -
#1193 EASTER EGG a MP3-ban!
SPOILER
Egy legendás hős tűnik fel cameo szerepben a MP3-ban!
Megtekintése csak a végigszaladós gamereknek ajánlott, akik nem nézne szét alaposabban. .) -
#1192 Mondjuk nálam az a baszott jó game kategória ami annyira beszippant hogy lese rakom szinte amig vége nem lesz.Nem sok ilyen game van , de ez olyan.Újrajátszhatóságnak semmi köze, hogy milyen gyorsan vittem végig.
Pcn újrajátszom mert jó. -
mester1987 #1191 Igaz. Elveszti még az újrajátszhatóséágát is, ez nem egy film. MÉG :D