Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Még a GTA IV: EFLC is igen érdekes gépigénnyel rendelkezik tudtommal, pedig 3 évre rá adták ki.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Parasite Eve 2, best game EVER!
... mikor még minõségi játékok jöttek ki PC-re ...
Komolyan, pont a Rockstartól nem várok semmit. Vírul majd a fejem ha 20 fps lesz menüben.
Nos, legalább nem kell nyomogatni a bullet time-t, lesz az magától is.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Meg ofkorz a multit mert muszáj az is <#zavart2>#zavart2>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
fejlõdés meg nem illik ide
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Vagy második nekifutásra valami pluszra majd...<#finom>#finom>
a 2 részben eddig 2 különbözõ kinézete volt max-nek
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Lehet nekem rémlik rosszúl, de még bencsmark is készült belõle... az elsõ rész biztosan megelõzte a korát akkoriban, a második meg csak szimplán kurva jól nézett ki.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Életemben utoljára frissítettem +128 mega ramot a gépembe az elsõ rész miatt(játék miatt). Szerintem csúcs volt mindkettõ grafja abban az idõben, ez most csak azért csalódás, mert nem a pc a célplatform.
rockstar meg még nem csinált rossz játékot szerintem, ezért, meg a multiiért lehet megveszem azonnal.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez pontosan így van. Tökéletes példák erre többek között a Magicka, Minecraft, Terraria, Amnesia stb. Ha van innováció a látvány mögött, ezerszer többet ér minden. Nem véletlenül játszanak milliók a fenti játékokkal. C2-bõl pedig eladtak amennyit eladtak. Én speciel a negyedénél meguntam, mert baromira nem volt elég, hogy szép a játék, ha egyúttal unalmas, gyenge shooter volt.
Lényeg, hogy nem kell szépnek lennie egy játéknak ahhoz, hogy jó legyen. Viszont hiába szép valami, attól még nem lesz jó. Egyik kedvenc példám a Cupla Innata c kalandjáték, ami már megjelenésekor is konkrétan ocsmány volt, mégis meghatározó élményt jelent számomra a mai napig.
Végszóként annyit tudok mondani hogy, ha számodra a grafika és a csillogás az elsõ, akkor.. nos ez a te bajod. A Te érdekedben remélem a nõkkel kapcsolatban másképp gondolkodsz😊
[merlinw.org]
simán eljátszok a 10 éves max payne-el is leszarom milyen a grafika mert a játékélmény kárpótól, felesleges magyarázkodnod
Ja a ti felfogásotok szerint akkor lényegében az összes mai játéknak elég lenne a Doom-féle sprite grafika, hiszen úgyis csak a játék a lényeg. sõt a doom már ultra grafika lenne elég a Pong szint. 😄