Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
várjuk mán!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tommygear
MerlinW
Õ mindig😊

[merlinw.org]

tommygear
kicsit képzavarban vagy 😄
MerlinW
A GTA4 2008-as, az EFLC pedig kevesebb mint 1 évre rá jelent meg. A RAGE motort pedig 2009 óta csiszolgatja a R* a Max Payne 3 alá. Egyébként minden stimmel😊

[merlinw.org]

Hát ez a RAGE engine nagyon érdekes, persze 2011 óta csiszolhattak rajta, de nem sokat az 100.

Még a GTA IV: EFLC is igen érdekes gépigénnyel rendelkezik tudtommal, pedig 3 évre rá adták ki.
tommygear
<#eljen>
Büdös Bohóc
az én gépemen tesztelték igen

Fpocok
"Nos, legalább nem kell nyomogatni a bullet time-t, lesz az magától is. "

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommygear
meglátjuk, mindenesetre bíztató amit írnak, persze lehet valami 6 magos atomerõmûvön tesztelték
Ryder62
Réges rég egy messzi-messzi galaxisban...

... mikor még minõségi játékok jöttek ki PC-re ...

Komolyan, pont a Rockstartól nem várok semmit. Vírul majd a fejem ha 20 fps lesz menüben.

Nos, legalább nem kell nyomogatni a bullet time-t, lesz az magától is.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
itt azt írják nem holmi pc port lesz, remélem tényleg nem kapunk a gta 4-hez hasonló igénytelenséget
tommygear
nem lesz, semmi pontrendszerrõl szó nincs, esetleg multiban lesz vmi
Prince23
Nem olvastam el (nem is fogom) , de a Singlbe lesz XP rendszer? wtf. multit megtudom érteni.

Ryder62
Manapság már mindenbe beleerõltetik az xp rendszert meg a fejlõdést.

Meg ofkorz a multit mert muszáj az is <#zavart2>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
reméljük lesz olyan jó mint az 1,2... azokat évente 2x játszom újra 😄
fejlõdés meg nem illik ide
tommygear
persze hogy nem
Shep
Nem RPG ez ,hogy fejlõdni kelljen. És igazság szerint az eddigi részekbõl sem hiányzott ilyesmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fejlõdésrõl vagy újrajátszhatósági faktorról gondolom még nincs semmi.

Vagy második nekifutásra valami pluszra majd...<#finom>
Nem lesz ez rossz.
tommygear
Fenrir
Looool

A halál csupán a kezdet...

<#worship>
tommygear
mivan? 😄DDDDDDDDDD
Max lett egy alkoholista, gyógyszerfüggõ ember...
tommygear
alkoholista, gyógyszerfüggõ emberek már csak ilyenek 😊
Öregebb volt ja, de nem tudom miért kell egy porszembõl egy hegyet csinálni, nem rád értve. Torz a feje szerintem, de nem is érdekes.
tommygear
10 év alatt változik az ember, de a mondatot eleve nem állja meg a helyét, hogy "nem õ az" pontosan ki is? 😄
a 2 részben eddig 2 különbözõ kinézete volt max-nek
Igen, és?
tommygear
Büdös Bohóc
(az fel se tûnt gondolom, hogy mindhárom részben különbözõ ember adta az arcát hozzá)

MerlinW
10 év telt el..😊

[merlinw.org]

Gyönyörû, csak az arca...mintha nem is õ lenne 😊
Prince23
No, itt azért jóval szebb a látvány 😊

broman191
Üt. <#finom><#eljen>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommygear
pár új kép <#eljen>

A 2. rész biztosan megelõze...emlékszem kb. 3-5 percig töltött míg beizzitotta RAM-ot meg procit, de lényeg, hogy ment 😊
Jó lesz, nem a kopasz fejbõr számít, hanem maga a hangulat ;-)
Prince23

Waczkor
Mai szemmel nézve persze hogy rossz a grafika.Annak idején meg állejtõs volt😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Totti5
"Max Payne sorozatok sem voltak olyan jók grafika terén"

Lehet nekem rémlik rosszúl, de még bencsmark is készült belõle... az elsõ rész biztosan megelõzte a korát akkoriban, a második meg csak szimplán kurva jól nézett ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

engem a grafika mint olyan csak akkor zavar, ha indokolatlanul zabálja a gépet. M3 nál meg más szempont, hogy miért nem illik ez ide. Persze lesz egy klasszikus max rész majd egy favellás havaiingel 😊
Életemben utoljára frissítettem +128 mega ramot a gépembe az elsõ rész miatt(játék miatt). Szerintem csúcs volt mindkettõ grafja abban az idõben, ez most csak azért csalódás, mert nem a pc a célplatform.
rockstar meg még nem csinált rossz játékot szerintem, ezért, meg a multiiért lehet megveszem azonnal.
TaRka0107
Ebben van igazság. Max Payne sorozatok sem voltak olyan jók grafika terén, lehet elõ is veszem. De azért valljuk be a grafikának is van köze az élményhez. DOOM féle játékból láttam képeket, nem is tudom az 1bõl, én pl. nem tudnék vele eljátszani mert olyan ocsmány. Mondjuk a doom sorozat nekem alapból nem jön be. Szörnyes öldöklõs dolgokat mindig kerülöm (Valamiért nem jön be)

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Shep
Ezek már mind 3D-s csodák tehát ... 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
"Ja a ti felfogásotok szerint akkor lényegében az összes mai játéknak elég lenne a Doom-féle sprite grafika, hiszen úgyis csak a játék a lényeg."

Ez pontosan így van. Tökéletes példák erre többek között a Magicka, Minecraft, Terraria, Amnesia stb. Ha van innováció a látvány mögött, ezerszer többet ér minden. Nem véletlenül játszanak milliók a fenti játékokkal. C2-bõl pedig eladtak amennyit eladtak. Én speciel a negyedénél meguntam, mert baromira nem volt elég, hogy szép a játék, ha egyúttal unalmas, gyenge shooter volt.

Lényeg, hogy nem kell szépnek lennie egy játéknak ahhoz, hogy jó legyen. Viszont hiába szép valami, attól még nem lesz jó. Egyik kedvenc példám a Cupla Innata c kalandjáték, ami már megjelenésekor is konkrétan ocsmány volt, mégis meghatározó élményt jelent számomra a mai napig.

Végszóként annyit tudok mondani hogy, ha számodra a grafika és a csillogás az elsõ, akkor.. nos ez a te bajod. A Te érdekedben remélem a nõkkel kapcsolatban másképp gondolkodsz😊

[merlinw.org]

Büdös Bohóc
második rész meg fõleg

Shep
Egyébként a MP még ma is jól néz ki.

Shep
Én is eljátszom a MP-el meg a Doommal is de ha egyszer valami látszik akkor látszik, nincs ezen mit magyarázni.

tommygear
figyelj én nem a grafikára matyizok, különbözõek vagyunk
simán eljátszok a 10 éves max payne-el is leszarom milyen a grafika mert a játékélmény kárpótól, felesleges magyarázkodnod
Shep
Úristen!! Elmondom a gyengébbek kedvéért lassan, tagoltan. 😊 A Crysis 2 címû PC-s játékban a DX11-es effektek bekapcsolásával jelentõs vizuális különbség tapasztalható játék (mozgás) közben a DX9-es verzióhoz képest.

Ja a ti felfogásotok szerint akkor lényegében az összes mai játéknak elég lenne a Doom-féle sprite grafika, hiszen úgyis csak a játék a lényeg. sõt a doom már ultra grafika lenne elég a Pong szint. 😄