3246
banner
  • tommygear
  • Prince23

Assault
  • DeerHunter01
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Am alternatív befejezése van a játéknak a legnehezebb módon pl.?
  • TaRka0107
    Majdnem kikapcsoltam a videót, amikor ahhoz a szar fehér dobozhoz nyúlkált aminek sose jut eszembe a neve. Úgy rázott a hideg :DDD
  • Waczkor
    Akit érdekel:

• TaRka0107
    Ezt pofáztam én is még a topik elején, de mindenki fosik, hogy majd nagy gép kell hozzá.
  • Seth
    Ezzel szerintem nem lesz ilyen gond. GTA4 egy hatalmas sandbox cucc, ez zárt, behatárolt, sokkal jobban optimalizálható, mint az arra megyünk amerre akarunk GTA
  • tommygear
    Crysis tényleg egy üres játék, szép de kb ennyi.
  • Ryder62
    Ezzel tudod mi a baj? Pl a GTA 4-et már majdnem maxon tudom tolni, de ruhadtúl nem érdekel már. Mikor anno kijött majdnem minimumon, átlag 15 fps-el végigszenvedtem. Egy kicsit jobb videókártyával itt ott tudtam húzni a graffon és átlag 20 fps is meglett már. Most már tényleg úgy fut ahogy kell, de szvsz 3 végigjátszás elég volt. Nem egy egetrengető a játékmenete hogy újra és újra végigjátszam.

Crysist meg már azt sem tudom micsoda. Az a természet védelmi terület szimulátor?
  • DarkSector
    Megint mellébeszéltek.
    De már hozzászoktam. :)
  • Seth
    Ki ne merd próbálni még a végén élveznéd !
  • DarkSector
    Lehet vicceskedni, ettől még egy légbuborék amit imádnak sokan ...és istenitenek.
  • Waczkor
    Konzolos tesztekben egyik oldal sem említett semmiféle irányítással kapcsolatos problémát.Más mint egérrel,de attól még lehet vele pontosan célozni,csak aki nincs hozzászokva,annak nehezebb a célzás.

Gametrailers amúgy meg 9.1-et adott anno a modern warfare 3-ra,tehát onnantól kezdve bármely értékelésük egyenlő egy kupaccal:)

IGN-es videót célszerű végighallgatni annak aki tud angolul,kép nélkül annak aki nem szeretne spoilert,remekül összefoglalja mit is nyújt a játék.
  • grebber
    Nyilván nem úgy fogom mivel úgy megse moccan majd :D
    Csak írtam a maxot biztos erős gép kell majd!
  • Bence94
    remélem az én konfigomon frankón fog futni...
    Már várom nagyon és bizakodom a pc-s verzióban, hogy jó lesz.
  • tommygear
    nem kötelező dx11-ben meg high-end beállításokon játszani vele...
  • grebber
    Konzolos grafika alapján + nagyobb felbontás + dx11 meg tökömtudja még mi szopás lesz a köbön a gépigény az biztos.
    És ha ilyen graf lesz GTA 5 alatt akkor ott meg pláne!

De majd ezzel is max úgy leszek mint a Crysisal.Megjelenése után majd 6 év múlva lehet hogy tudom max maxon tolni! Türelmes vagyok kivárom!
  • tommygear
    Edge mindent lehúz a picsába GT-t én se értem, de a PC-s verzió nem port lesz.(Ha lehet hinni a R*-nak.)
  • broman191
    Hmm a GT és az Edge milyen szigorú volt...bár ezek csak a konzolos verziók alapján született ítéletek, a PC-s irányítás - ha nem cseszik el - jóval pontosabb lehet, a külcsín pedig csak pozitív irányba változhat. Ha jóféle port lesz akkor hoz majd egy 8+ színvonalat PC-s berkekben könnyedén... :)
  • tommygear
  • grebber
    Max Payne 3. értékelések:

GamesRadar – 10
    The Guardian – 5/5
    G4 – 5/5
    X360a – 93
    Game Informer – 9.25
    GameReactor – 9
    Polygon – 9
    IGN – 9
    TheSixthAxis – 9
    Strategy Informer – 9
    IncGamers – 9
    1UP – A-/A+
    The Telegraph – 4.5/5
    Videogamer – 8
    OPM UK – 8
    CGV - 8
    GameTrailers – 7.6
    Edge – 7

• Shep
    Egyre inkább az az érzésem ,hogy nem egy játék címe a nicked hanem valamit sugall.
  • Seth
    Egyre ritkább lesz a játék folyamán, ahogy Max "józanodik"
  • broman191
    Szerintem is, a klubbos résznél még rendben is volt, de így több jelenetet látva, teljesen ízléstelenül és indokolatlanul használják szinte folyamatosan az átvezetők alatt...de ez legyen a játék legnagyobb baja. :)
  • DarkSector
    undorító az átvezetőkben ez a felesleges villogás...
  • broman191
    IGN Live Max Payne 3 & Diablo III
  • DarkSector
    Jah pont azon nevettem én is, nagyon kemény, bár fura mert nekemilyeneket nem csinált a játék soha...:D
  • zzeN
    Az a járás 1:12-nél:DDD
  • DarkSector
  • Seth
    OFF :D kurvajó az engine, csak hajlamos nagyon bugzani :D

• DarkSector
    a film nem vallóság.... :D
  • Shep
    De a készítők nem egyszer hangsúlyozták ,hogy tökéletes akciófilm érzést akarnak visszaadni a játékban és a filmekben meg igen gyakori az ilyen legördülősdi. Szóval ...
  • DarkSector
  • Seth
    ugyanaz a Natural Motion's Euphoria engine van alatta,akárcsak Red Dead Redemption-nál, ott is voltak mókás jelenetek, főleg ha legurítottál pár uncia whiskey-t :D Próbálj meg fel vagy lemenni egy lépcsőn, nem lehet :D
  • DarkSector
    Hát szerintem attól mérföldekkel jobb az animáció-mozgás.
  • Ryder62
    Max mozgása mintha a GTA IV-ből lenne. Rémesen hasonlít rá.
  • DarkSector
    Persze nem minden játékban teljessen korrekt, a csúszás milyensége, a test helyzete, súlya gyorsasága....de ettől az még mindig hihetőbb, mint hordóként gurulni....:D
  • Shep
    Hát egy pár lépcsőfokot persze de nem szánkázik le, mint ahogy az sok játékban van.
  • DarkSector
    összecsuklasz igen, de részben előre vagy hátra vagy oldalra dőlsz ami esési lendület, és elkezdesz csúszni, pláne ha fut a karakter le a lépcsőn...
  • Shep
    Milyen lendülettől, ha lelőnek összecsuklasz és kész nem csúszol te sehova, max az idegek ránganak még benned egy kicsit de csúszni nem fogsz, nem sípálya ez. Egyszerű fizika csak végig kellene gondolni.