Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Senkinek sincs mindig igaza, egyesek viszont mindig tévednek"
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
All hail to Rockstar Games!
A valósággal aza gáz hogy nincsen hozzá háttérzene...
Nem is értem minek folytatod az offot, hacsak nincsen hátsó szándékod. Miután tommyval privátban már megbeszéltük a dolgot.
ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee
Nem kell itt semmilyen retorikai harcot megvívj és úgy beállítanod, mintha te lennél itt a faja gyerek, mert nem úgy jártál el és ha jól tudom a hsz-okat sem tudod már visszacsinálni. Értem én, h a racionális kommunikáció számodra inzultus, így nem folytattam.
Ha ezt is törlöd, akkor az alábbi hsz-odat is manipuláció és megjátszás címszó alatt.
Aki ismer és olvasott az elmúlt években más topikokban is, az tudhatja, h én nem szoktam nagyon átesni a ló túloldalára.
bb
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
nem lehet kimondani, h konkrétan miért vagy nem tudod és akkor aki így érzi, akkor az érti, aki meg nem az nem?
most az, h más a környezet textúrája és õk is más rucit hordanak az nem nagyon változtat számomra az élményen
ott élvezetesebb volt ezen alap elem is
van amelyiket azért nem lehet, mert a realizmusra épít nagyon
van amelyik arra kevésbé, de vmikkel feldobja a játékot: anno midnight club 2, carmageddon
amelyik egyiket sem tudja azt talán
1. lassítva szépen lehet nézegetni a lövedékeket
A tûzpárbajokban nem éreztem nagy különbséget: Oda a legközelebbi fedezékhez, majd mögüle fejeseket osztani. És csak az nem hal meg gyorsan az ellentõl, amelyik elég sokáig húzódik a fedezék mögé.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Viszont ugyanúgy fedezékbõl kell TPS-ben lõni az ellent zárt és nyílt térben is.
És a GTA hírhedt a még elfogadható storyról és eltúlzott sztereotípiákról, no meg a játék enginenel készített borzalmas metakommunikációval rendelkezõ karakterekrõl. Sztem nagyon benne volt a játékban annak a nyoma, h a rockstar csinálta.
"The trees move. Do you not see it?"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Olyan kérdésem lenne, h mennyire jól optimalizált a játék? Amit írtak hivatalos brutál gépigényt, mennyire komoly?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."