3246
-
#3123 Megvettem steam-en a játékot.
Olyan kérdésem lenne, hogy miért fagy ki állandóan a játék? Max Payne 3 működése leállt. Mindig máskor, van hogy a menü se jön be, van hogy az átvezető után.
A PC segédletben nem találtam rá megoldást..:S szóközöket is kivettem de semmi:S pls help -
#3122 Üdv!
Annó végignyomtam egyszer a játékot warez verzióval, viszont mivel mostanába nem tudok mivel játszani, gondoltam megveszem a game-et. Kérdésem az lenne, hogy van értelme még? Sokan multiznak?
Valamint hol lehetne olcsón megvenni?
Köszi előre is! -
#3121 itt egy kis leírás róla -
RED BULL F #3120 Sziasztok. Van itt közöttetek olyan, aki viszonylag jól ismeri a többjátékos módot? Szeretnék egy kis agytágítást kérni, hogy mit jelentenek az egyes perkek, mit mikor és hogyan, miért lehet használni, aktiválni, mert nem igazán értem még a dolgokat, plusz nagy segítség lenne a magyarítás elkészülésében is. Olyanokra gondolok, mint például a Trigger Happy, Big dog, burst, vérbosszú rendszer, stb. -
#3119 lehet privátba és publicba is játszani -
#3118 És ez a coop része privát vagy publik? -
#3117 nem tudok ilyen játékhibáról, legújabb patch fent van? már ha eredeti akkor fent kell hogy legyen, ha meg nem az akkor lehet vmi warez védelem...
#3116: él még, de egyedül is lehet játszani, olyan mint a második részben a dead man walking mód -
#3116 PC-n a coop (vmi két fős, és hullámokat kell túlélnünk) része még él? Érdemes-e felraknom miatta? -
attilavendeta #3115 Sikerült, köszönöm.
Viszont a játék közben pl, ha fel akarok venni egy fegyvert megáll Max payne és nem csinál semmit, vagy ha space-el az ugrást kivitelezem, van hogy a földön marad és nem tudok mit tenni.
Ez játék hiba, vagy a gépem gyenge?
A memória résznél a felét használja ki, és a graf-t is normal-ra vettem, felbontás is ideálison.
Amúgy gyorsan is tölt, de emiatt nem tudok játszani.
Tipp? -
#3114 telepítsd ezeket, tűzfalon engedélyezz mindent -
attilavendeta #3113 Üdv.
Segítségre szorulnék.
Telepítettem, de amikor bejön a loading képernyő, nyomom a home gombot, de semmi.
Social club letöltve, regisztrálva, és fut a játék alatt, de semmi. Így megáll a loading-nál és elakadtam.
Hogy lehet előcsalni a home funkciót? -
#3112 ez a steam hibája sztem nem a játéké, próbáld újra később -
BAk3R #3111 Sziasztok!
A Steam-es verzió nem indul el, ezt dobja: Failed to Contact the Key Server. Tud valaki segíteni? -
kávé1898 #3110 sziasztok!
mért van az, hogy nem látok egyetlen szervert sem a multiban? Senki nem játszik már ezt az ég világon, vagy valami galiba van a game-emmel. (Steames version) -
soson14 #3109 Nálam is ugyanez volt, ami segített, social club törlés, majd rockstar oldaláról leszedtem és újra feltettem, ja és rendszergazdaként indítsd a játékot. Esetleg még amit javasoltak, ha nincs profilod, akkor indítsd csak el a socialt magában és oda reggelj, majd utána mehet a játék. -
#3108 Hibás a file amit letöltöttél. -
szeki87 #3107 Sziasztok szeretném telepíteni a játékot de a 3ik cd mountolása után ezt a hibaüzenetet írja ki . bármit csinálok kezdi az elejétől , mindennemű segítségnek örülök köszi
www.sg.hu/forumkepek/2013_01/max.jpg -
#3106 pc segédletben se találtál semmi megoldást? -
Kexii #3105 Igen, próbáltam ezeket is. Szerintem nem nagyon van olyan dolog amit ne próbáltam volna ki... Pedig egy 2 gigás GeForce 630 videókarim van aminek úgy kéne vinnie hogy csak na... kezdem fel adni a reményt...
-
#3104 vga drivert és directx-et frissíts -
Kexii #3103 Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy Steamen megvettem a játékot. Felraktam szépen, minden fasza.
Elindítom és a rockstar logó után befagy. Olvastam topicokat. Indítottam vagy xp service pack 2 vagy 3-ban. Ekkor jó de viszont az inicializálásnál tovább ekkor se tudok eljutni...
Próbáltam még a Táblagép beviteli szolgáltatást letiltani mert elvileg az segít DE nem.
Ha valakinek van valami segítsége kérem ossza meg. Előre is köszi. -
Ragnos85 #3102 Válaszolt a Support. Annyi volt a tartalma tudnak a hibáról, folyamatban a kijavítása. -
#3101 2 hónap alatt sikerült javítaniuk a multit? az igen, nem sietik el :) -
Ragnos85 #3100 Kicsit keresgéltem neten. Megoldás még nincsen, de foglalkoznak már vele. Illetve ha igaz a 10/24/12 patch az okozója a dolognak.
Max Payne 3 Cover system bug. -
Ragnos85 #3099 Én személy szerint jeleztem a hiba bejelentő oldalukon. Remélem nem shift-del az olvasási módszerük. :D -
#3098 rockstar fórumon is írják páran, hogy előjött náluk ez, reméljük tudnak róla a fejlesztők és javítva lesz... -
Ragnos85 #3097 Nekem is pont ugyanez a helyzet. Nem kicsit idegesítő ez a hiba. Fedezékbe vonulok, erre odaragad, elkezd rángatózni mintha a 220 találta volna el. Összesen 2 megoldás volt eddig, vagy újratöltés és rimánkodás ne történjen meg újra. Vagy ha van fájdalom csillapító nálam, akkor megvárom amíg lelőnek, és akkor ki tud szabadulni. Örülnék ha valaki tudna rá megoldást.
És mielőtt valaki írná vegyem meg, nem nem blackbox stb. verzió. :) -
mester1987 #3096 Oké, akkor megvan a hiba oka. Nincs DLC unlock. -
#3095 warezban biztos van rá valami megoldás -
ronaldo86 #3094 hát nem :D -
#3093 score attack menüpontban kiválasztod melyik pályán akarsz menni és utána ott kell lennie 6-7 opciónak, az egyik a noir mode, persze itt se árt ha eredeti a játék -
#3092 gondolom nem eredeti -
mester1987 #3091 Lőj már róla egy képet, hol van a beállítása, mert lehet ezek szerint nálam lesz valami gond. Thx előre is. -
ronaldo86 #3090 hello..ha elindítom a játékot kijön h max payne 3.és utána mit kell csinálni mert innen nemtudok tovább menni..social clubba bevagyok jelentkezve! :) -
#3089 Sziasztok.
Iszonyú béna voltam, az Amazonon véletlenül nem Steames kódot vettem a Max Payne 3-hoz (úgy kell aktiválni, mint a dobozos verziót). Elcserélném egy olcsóbb Steames játék kódjára, mondjuk egy Deadlight gift kódra (most akciósan 6 euro). Akit érdekel, dobjon egy privát üzenetet -
#3088 ott van a score attack-ben -
mester1987 #3087 A Disorganized Crime Pack-ban hol lehet megtalálni a Noir mód beállítást nem tudja valaki? Mivel ingyenes, beszereztem, de nincs Noir beállítási lehetőség. Valaki -
#3086 Köszöni szépen jól van!Nincs vele semmi gond! -
#3085 ott van a helyén -
wattafaka #3084 Mi lett a warez topikkal?