3246
-
#1314 -
#1313 Ezt nem a nehézségre szokták írni, hanem hogy mész és lősz összevissza, semmi egyébb fejtörő vagy logikai rész nincs benne...semmi extra változatosság.
Csak a bulettime harc. -
#1312 Pedig sok netes tesztelő oldal 10 körüli pontot adott rá. -
#1311 Casual konzolos? Szerintem pont, hogy EZ a játék megy szembe a mostani casualos fosokkal. Normal fokozaton jópár helyen szoptam vagy 20 percig egy pályán míg át tudtam vinni egy bizonyos részt benne. Ilyen volt pl. a:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az irodás pálya, mikor az informatikus srác fedezékbe menekült, és 2 oldalról jöttek, a kikötős pálya, mikor a csónakról is szórtak meg szemből is jöttek százan, a régi romos épület tetején, mikor felrobbantod az egészet és rázkódik össze vissza minden meg az utolsó pályán mikor ezren jönnek és még a gránátvetős is lő rád. -
#1310 Szerintem csak a játék vége lett siralmas, semmi köze a klasszikus Max Payne érzéshez. A gameplay nagyszerű, de a sztorival nagyon elcsúsztak az előző részek színvonalához képest... :) -
#1309 Vagyis? -
#1308 Pont eleget.
Sima fedezékes shooter, messze nem egy mindentverő játék.
Azért mert Max Payne meg szép a játék még nem kell a sok magömlés, meg 10/10-ezés, máskor meg a hasonló játékoknál megy a causal konzolos szar jelző... :) -
#1307 Mennyit játszottál vele? -
#1306 Nem ellene.
A játék jó, de NEM KÉNE MINT MESSIÁST EMLEGETNI.
Miazhogy a legjobb Rockstar játék? :D
Na nemár. :) -
#1305 Hát akkor tuti :) -
#1304 nemtudjátok, június 1-e van már??? -
#1303 Videókat nézett belőle .FullHáDé-ben !!!!! Úgyhogy biztos tudja mi,hol, merre -
#1302 Fogadok ,hogy nem is nagyon játszott még vele csak osztja itt az észt. -
rolemodels #1301 valaki irjon a multiplayeröl is valamit pl vanak dedikált szerverek meg hány multiplayer pálya van bent a modokat ismerem csak kiváncsi vagyok hány pálya van bent single nem érdekel
elöre köszi mindent -
#1300 Hagyd rá az a lényeg nekünk és több ezer más embernek tetszik! -
#1299 Miért vagy ennyire a játék ellen? Mindenhol,ahol csak megemlítik.
Mint valami kibaszott próféta úgy sulykolod hogy már ez a játék pedig nem jó,mert neked nem tetszik
-
#1298 "a legjobb Rockstar gamma" oké hogy tetszik neked, de nem játszottál szerintem még minden játékukkal...:D -
Ulthane #1297 A játék istenkirály, a legjobb Rockstar gamma! Döbbenetesen hangulatos, a grafika beszarás, a filmszerű megjelenítésért meg csillagos ötös a csapatnak!
Nálam ez 10 pont. -
#1296 Ja nem, de azok is okozhatnak, persze ahogy írtad is azokkal legalább tisztában van a játékos, mire számíthat.
Sőtt szerintem fel is van tüntetve a dobozon!
Nembaj fáradság sokmindennek lehet oka...:) -
#1295 úbázmeg. látszik hogy lefáradtam a héten, hirtelen azokra az effektekre gondoltam, amik az átvezető videókban voltak. -
#1294 Olvass vissza miről volt szó. :D
Nem a játékokról annyit megmondhatok.... -
#1293 Omg...epilepsziások ne játsszanak ilyennel, amúgy is szinte MINDEN játékhoz odavan írva, hogy epilepsziásoknak nem ajánlják. -
#1292 Mindkettő igaz lehet....valós betegségek, de tudtommal az epilepszia kicsit súlyosabb. -
#1291 vagy fotófóbia -
paj01 #1290 epilepszia? -
#1289 Percek múlva meglesz.
Amúgy ez egy hülye vicc hiszen valaki érzékeny az ilyenre ráadásul erősen villogó kép, szóval nem jut eszembe ez a fajta betegség ami néhány embernél van, de ez elég szemét dolog ilyenekkel szórakozni. -
#1287 Gamekapocs teszt 93% -
bendáj17 #1285 Klassz videó és kiváló értékelés. Nagyon várom a game-t -
#1284 Ingyenes Gorilla Warfare DLC-vel gazdagodott a Max Payne 3 -
mester1987 #1283 Csak óvatosan, gondoltam belinkelem akik már tűkön ülve várják. -
#1282 ezé nem mertem más video reviewkat megnézni...:D -
Hellsing47 #1281 köszi, így meg se nézem :) -
#1280 Elég sok helyszínt, jelenetet lespoilereznek, úgyhogy csak óvatosan -
#1279 Badsector jókat szokott írni! -
mester1987 #1278 A la teszt
-
#1277 döbbenetes, hogy a fejlesztők még olyan feature-re is tudtak gondolni, ha a játékos esetleg egy műanyag ládában üldögélve szeretne lövöldözni :DDDDD -
bazz :D -
mester1987 #1275 Ilyen értékelést nagyon rég nem láttam, sőt szerintem nem is biztos, hogy láttam. A játékélménnyel sosem volt gond a Rockstarnál. A technika az más kérdés :) -
#1274 A GTA V járművei a Max Payne 3 forráskódjában? -
#1273 a melóhelyen az irodai gépen most toltam végig az első két részt...azé a 3. már nem fog futni, gondolom :D