Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erről van szó!\"
Sztem bezsákolom majd késõbb, várok azért egy -10% offot.
hátha beadja majd a steam, ha kevesen rendelik elõ...
Available: 1 June 2012
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
XBOX Live Gamertag:Waczkor
nem tom mit kell itt erõltetni, nyilván a MP keményvonalas rajongóit akarják lágyítani... de ez úgy sem hat rájuk, inkább taszító az ilyen marketing duma 😛
Me 3 , DA 2 szindrómától fél a R* is
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Most tényleg kiderül milyen is azaz mit tud a RAGE 😊
Amúgy a fizika rendben lesz és a környezet is gyönyörû...nameg a játék remélhetõleg.
Kritika: OVER
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Next PC upgrade: 2022
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
<#worship>#worship>
* Scomcomputers the future of computing!*
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
BTW,remélem ennek a résznek a megjelenése napján nem lesz Balázs Palizás,mint a 2. rész esetében!<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez speciel engem nem zavar,mert maga a tárazás,a fegyverek mozgása,az animációk mind brutálisak.
Gtaban semmi animáció nincs,fegyverek nem mozognak,a karakter ujja nincs a ravaszon.
Épp tegnap toltam le újra a max payne 2-t,most tolom az egyet.Félelmetes,hogy ennyi év után is milyen precíz dolgok vannak benne,kezdve a töltényhüvelyektõl,a golyónyomokon át egészen a töltés animációkig.
A giffel csak azt akartam mutatni(gifet nem én csináltam),hogy végre nem csak úgy a testébõl veszi elõ a fegyvert,hanem jelen esetben azt is megoldották,hogy ha két különbözõ fegyver van nála,akkor amíg tárazza az egyiket,addig a másikkal mit csinál.Meg amiket a videókon is láttunk,hogy ha két pisztoly van a pisztolytáskában,akkor amit nem tud vállra tenni,azokat eldobja és elõhúzza a táskákból.
Szerintem így is brutális,pláne hogy mindez ha nincs így kilassítva mint a gifben,fel se fog tûnni.
Azért pont egy Payne játéktól elvárná az ember hogy az új tár ott legyen a kezében. Megrajzolva. Ne csak egy anim legyen amint épp újratölt mint a GTA IV-ben. <#pardon1>#pardon1>
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Reloading while holding two weapons is a natural animation for Max, as an empty magazine falls the ground.
Rockstar has announced that the previous April 2nd deadline for pre-ordering the Max Payne 3 Special Edition has been extended until launch day, due to "unfortunate recent retail issues in the UK and elsewhere in Europe which have affected preorder availability."
Presumably, GAME Group's financial difficulties and other issues have had an impact on Rockstar's decision to move the deadline, which would have passed yesterday. So, if you still want to get your grubby paws on a Max Payne 3 Special Edition, you now have until the game's May launch.