Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
tuti, fõleg a New Yorkos részeknél, bár szerintem lehet összefutnak majd a szálak a játékban valamilyen módon...

\"Erről van szó!\"

tommygear
reméljük
Fenrir
Vajon feltûnik Mona Sax ebben a részben is?

A halál csupán a kezdet...

Prince23
Max Payne 1 és Max Payne 2 ajándékkal, ez együttvéve 20 euró 😊

Sztem bezsákolom majd késõbb, várok azért egy -10% offot.
hátha beadja majd a steam, ha kevesen rendelik elõ...

elõrendelés gazdagoknak 😊
Available: 1 June 2012

DeerHunter01
úgy, mint az elsõnek

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
brutál jó zenéje lett ennek is

\"Erről van szó!\"

Grove4
Egy kis muzsika:

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Prince23
Valószínûleg ez is, mint a LA Noire steamworks lesz. szóval így az acsik ugyanúgy érvényesek lehetnek PC-n is.

Waczkor
Steamen lehet meglesznek az acsik

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Jaka923
Kár, hogy csak a konzolosokat érinti.

Waczkor
Acsik!

Katt

Arany fegyok is lesznek.

Prince23
Pff, már év elején is ellõttek egy ilyet, hogy a Remedy kibaszottul megdicsérte mostohafiát 😊

nem tom mit kell itt erõltetni, nyilván a MP keményvonalas rajongóit akarják lágyítani... de ez úgy sem hat rájuk, inkább taszító az ilyen marketing duma 😛

Me 3 , DA 2 szindrómától fél a R* is

The Protector
A GTA4-ben imádtam embereket ölni mert annyira élethûen posszantak az emberek.Eszméletlenül jól megcsinálták.Ahogyan minden találat máshogyan hat az ellenfélre,az idióta bukdácsolások meg stb..A RDR ben is imádok lövöldözni.KIváncsi vagyok én is h mit tud a rage egy kötött,nem sandbox játékban nyújtani,mivel itt nem kell km-eket megjeleníteni.A fizikával nem lesz gond ahogyan sztem a játékkal sem.A grafikára kiváncsi leszek de annyira nekem nem számít.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Rayden02

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Hát igen, de nekem van egy fura érzésem, hogy a grafika olyan lesz, mint a GTA IV-ben. Lehet kurva nagyot kritizálok, de ha jobban megnézitek a robbanási effektet + a jobb gombos elmosást elég csúnyácska és majdhogynem biztos, hogy egy 4 magost meg fog zabálni, az a 4 magos rendszer még nem egy olyan dolog, mint az internet hogy a lakosság 90 %-ának van.
Most tényleg kiderül milyen is azaz mit tud a RAGE 😊
Amúgy a fizika rendben lesz és a környezet is gyönyörû...nameg a játék remélhetõleg.
Kritika: OVER
Az jó akkor valószínûleg a GTA V ben is lesz.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

tommygear
yep
Lesz DX11?

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

és optimizálni DX9/DX11-ben 😊
broman191
Nem kell tervezgetni, csak csinálják meg és adják ki... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommygear
kb mindenre ezt írják, hogy no plans blablabla, ez egy sablon szöveg, ettõl még egyáltalán nem biztos, hogy nem lesz demo
Prince23
5 új kép

A második kép baromi hangulatos 😮_o

Prince23
On Twitter, Rockstar tweeted, "@jonny92 @wilmo03 @PeterNeedham3 @bret_11 @antonbosnjak @JohnFarley88 @Moorey_92 There are no plans for a demo of Max Payne 3".

fail
tommygear
ezt kb 3 hónapja tudjuk 😊))
akkori a hír

Nem Jun? 😊
Bence94
ezt már régóta tudjuk, de kösz a a megerõsítést...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

grebber
Na mégsem egy idõben jön a pc-s verzió a konzolossal! (Bár nem tudom van-e olyan aki ezen meglepõdött)

Next PC upgrade: 2022

Büdös Bohóc
Kicsit olyan hangvételû volt ez a hsz, mintha mi olyan helyzetben lennénk, hogy ki is tudnánk menni megnézni és kipróbálni XD

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

scomcomputers
Ja értem köszi, hirtelen azt hittem olyan mint az Onlive,és örültem hogy van valami kipróbálható változat,de közben utánna néztem...
<#worship>

* Scomcomputers the future of computing!*

Prince23
Olyan mint az E3, játékrendezvény

scomcomputers
Mi az a PAX?
<#fejvakaras>

* Scomcomputers the future of computing!*

Waczkor
PAX-on kipróbálható a gém,mindenhol jókat írtak róla.

Katt
Katt
Katt

Prince23

tommygear
jó... 😊
Rayden02
50 oldalig olvassátok,vagy továbbezt a topicot,és majd rájöttök!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

tommygear
?
Büdös Bohóc
?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Rayden02
Shootgun powaa!<#taps>

BTW,remélem ennek a résznek a megjelenése napján nem lesz Balázs Palizás,mint a 2. rész esetében!<#idiota><#eplus2>

Waczkor

Waczkor
Akkor már nem üres a keze,amikor közel ér a fegyóhoz.Ott már lehet látni a tárat.

tutituti
vagy ghost ammo😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Shep
Azért tényleg illúzióromboló ,hogy minden tök részletes erre az üres kezét teszi a fegyverhez és ezzel be is van tárazva. Persze lehet csak bug 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Waczkor
Miután beszúrtam a képet sejtettem hogy valaki bele fog kötni.Egyébként nem láthatatlan tárat tesz be,max annyi hogy ténylegesen nem elõveszi hanem ahogy közelít a keze a fegyóhoz,akkor már ott van.

Ez speciel engem nem zavar,mert maga a tárazás,a fegyverek mozgása,az animációk mind brutálisak.

Gtaban semmi animáció nincs,fegyverek nem mozognak,a karakter ujja nincs a ravaszon.

Épp tegnap toltam le újra a max payne 2-t,most tolom az egyet.Félelmetes,hogy ennyi év után is milyen precíz dolgok vannak benne,kezdve a töltényhüvelyektõl,a golyónyomokon át egészen a töltés animációkig.

A giffel csak azt akartam mutatni(gifet nem én csináltam),hogy végre nem csak úgy a testébõl veszi elõ a fegyvert,hanem jelen esetben azt is megoldották,hogy ha két különbözõ fegyver van nála,akkor amíg tárazza az egyiket,addig a másikkal mit csinál.Meg amiket a videókon is láttunk,hogy ha két pisztoly van a pisztolytáskában,akkor amit nem tud vállra tenni,azokat eldobja és elõhúzza a táskákból.

Szerintem így is brutális,pláne hogy mindez ha nincs így kilassítva mint a gifben,fel se fog tûnni.

Ryder62
Jól látom hogy láthatatlan tárat tesz bele? <#wow3>

Azért pont egy Payne játéktól elvárná az ember hogy az új tár ott legyen a kezében. Megrajzolva. Ne csak egy anim legyen amint épp újratölt mint a GTA IV-ben. <#pardon1>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Waczkor

Reloading while holding two weapons is a natural animation for Max, as an empty magazine falls the ground.

Waczkor
Max Payne 3 Special Edition Pre-Order Deadline is No More

Rockstar has announced that the previous April 2nd deadline for pre-ordering the Max Payne 3 Special Edition has been extended until launch day, due to "unfortunate recent retail issues in the UK and elsewhere in Europe which have affected preorder availability."

Presumably, GAME Group's financial difficulties and other issues have had an impact on Rockstar's decision to move the deadline, which would have passed yesterday. So, if you still want to get your grubby paws on a Max Payne 3 Special Edition, you now have until the game's May launch.

Ryder62
Valamelyik gta részt is itt reklámozták, úgy tudom.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018