Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ezzel én is pont így vagyok, mind a hiszem ha látm, mind pedig a géppel kapcsolatban. Mondjuk lehet õk már next gen fejlesztenek pc-re 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ryder62
Most miért lepõdtetek meg az ajánlott gépigény láttán? Mikor megláttam tommygear linkjét, rögtön gondoltam hogy a lehetõ legjobb, legerõsebb gépet írják ajánlottnak. i7 és társai. Aki meg a GTA IV után reménykedik hogy egy pc-re optimalizált MP3-at kapunk, hát csalódni fog.

Ugyan olyan fosport lesz mint a IV, csak itt még be is biztosítják magukat hogy ha nem megy a játék egy i5-s rendszeren még 30 fps-el sem, mondhassák hogy hát i7 kell meg a leg-leg-legújjabb vidikari a játékhoz.

A rockstar egy mocskos banda, a GTA IV-el a bolygó magig elásták magukat és ezt a gépigényt meglátva, itt sem lesz másként mint a IV esetében.

Én inkább arra lennék kiváncsi hogy mi a tökért kell neki 35 giga hely?? Még ha 30-at foglal telepítve más az is rengeteg. Úgy tûnik a RAGE (a játék) nem sokáig fogja birtokolni a "legtöbb helyett zabáló játék" címet.

Szóval szép kilátásaink vannak: kapunk egy gány portot megint ami 30 gigán fog terpeszkedni és cserébe lesz max 8 óra single játékidõ. Nice.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

tommygear
azaz igazi
Nembaj, majd youtube-on végignézem a végigjátszást konzolon vagy PC-n valami high-end kütyün...

tommygear
váltig állítja a R* hogy ez most nem egy konzolport lesz, hát hiszem ha látom 😊
igaz, hogy nincs egy mai gépen, de igazából mai játékok közül semmi nem fog ki rajta... egyedül a rockstar volt képtelen eddig egy értelmesen skálázható játékot megcsinálni
tommygear
hülyézned nem kell senkit azért
A gazdagok is 800x600-ba eljátszhatnak minimum beállítás mellett esetleg DX11-be hátha ott nyernek +5 FPS-t. OHH LÁLÁ 😊
Hogy tudtam...since GTA IV...<#help>
Shep
De akkor majd ne sírjál ha szarul megy.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Ja csak majd megint mindegy lesz mit állítasz akadni fog, mint a fene. 4 magos proci alapból kell majd neki minimum grafikához is (30fps) ezt én most látatlanban alá merem írni.

Bence94
Komolyan mondom annyi hülye dezinformált ember van itt... Ez a gépigény irreális és szerintem nem lesz ekkora és a legfontosabb(még ha ez is lenne majd) MÉG NEM JELENTETTÉK BE HIVATALOSAN A PC-S KÖVETELMÉNYEKET !!!!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tommygear
nyugi még ez nem biztos egyáltalán, ha egy 6 éves konzolon elfut gond nélkül és jól is néz ki, nehogy már pc-n 3 giga vram meg 6 mag kelljen neki, ez egyszerûen nevetséges lenne... persze ajánlott gépigény alatt lehet fullhd felbontást és dx11-et értenek, de ha ugyan azt el merik játszani mint a gta 4-nél leszophat az egész R*
Büdös Bohóc
MIVAN???? HÁT ÚRISTEN, EZ EGY MAXIMÁLIS KONFIG, NORMÁLISAK EZEK? A KURVA ÉDES ANYÁDAT ROCKSTAR A GECI KURVA ANYÁDAT

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Shep
De ha legalább állatul nézne ki de hát nem. Úgy tûnik GTA IV hatás megint ott lesz. 😞

LasDen
daquf???

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
lehet, de ha ez igaz akkor ezzel max a nasa-nál fognak játszani 😄
Tirexi írta. 😄
tommygear
kicsit nem estek túlzásba az ajánlott gépigénnyel??
jóég...
Olyan 15 GB-ra kell számítani 😄
tommygear
elég ha veszel két darabot
ehhez nem kell "gazdag"nak lenni...

elorendeltem, mert a fene tudja, hol vannak a regi MP1-2lemezeim 100 eve nem lattam, igy tobb legyet utok egy csapasra, sztem 3 jatekert jutanyos ar (megha regi is) de legalabb meglesz es klaszikus regi jatek az orokeletu

anti hero

akyyy
itt az ideje megrendelni egy adag DL dvd-t 😄😄😄😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Büdös Bohóc
csak a crytec tugggya elhozni a fejlõdést a ziparnak

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

LasDen
valószínû megfogom venni a gémet csak az a kérdés, hogy miután kijött vagy még most rendeljem elõ....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
akit érdekel az 576-nál van ilyen elõrendelõi akció

a cdgalaxisnál meg egy multiplayer map az ajándék
FEAR multiplayerben volt már bullet time

meg sokkal korábban a the specialits modban, megelõzte a korát a játék, hihetetlen hangulata volt akkoriban 😊

tommygear
hát... olyan valóban nem volt, viszont bármikor bekapcsolhattad 😛
LasDen
de MP-ben nem emlékszem, hogy lett volna olyan, hogy belépsz valahova és automatikusan bullet time, hogy könnyebb legyen és drámaibb 😄

tommygear
bár ez még azóta se eldõlt vita szerintem, a max payne-bõl már 98-as jelenetek is vannak, a matrix viszont csak 99-es
tommygear
az szomorú, a cod széria csak az ezredik játék amelyik felhasználta a bullet time-ot, eredetileg a max payne-bõl ered (na jó, a matrix-ból 😊 )
LasDen
mondjuk ez a bizonyos jeleneteknél automata belassul a játék a CODra emlékeztet....😄

SötétBarom
Absz. nem néz ki odabaszósan, ami büntet, az az eufória. Félelmetesen életszerûek az animációk. Fasza lesz.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

tommygear
nem bizony
broman191
Elvárt ez a tech. színvonal így 2012-ben tényleg, viszont évekig a konkurencia felett fog járni azzal, hogy milyen ízlésesen és részletesen kidolgozott...bár ha belegondolok jobban milyen konkurencia? A Max Payne részeknél fílingesebb TPS shooter-t talán mindmáig nem készített senki... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

tommygear
én se, az elsõ szörnyen unalmas már az elején, a kettõt egy darabig vittem de azt se bírtam végigvinni
TaRka0107
Az is igaz. Egyik Crysis-t sem tudtam végigvinni.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

tommygear
sok játéknál van úgy, hogy csillogó villogó grafika, de tartalom nulla mögötte, pl crysis 1,2
de sajnos egyre több ilyen jön mostanában 😞
TaRka0107
Az is igaz, de azért nem olyan rossz, ha tartozik a játékhoz egy megfelelõ grafika. Sokak mondatából az jön le, hogy szar ha jó grafika van😄DDD
Meg ahogy látom videók alapján, a hangulat meg lesz. Meg végre látni a golyó által okozott sebet az emberen, mert nem sok játékban mondható el.

tommygear
tõlem a grafikának se muszáj olyan hû de jónak lennie, legyen olyan hangulata mint az 1-2-nek és kész, ennyi elég 😄
TaRka0107
Azért ez már rendes gameplay, meg kell mondjam nem semmi a grafika.
"Most pedig jön az többektõl, hogy ez már teljesen elvárt dolog 2012-ben."

tommygear
teljesen felesleges, az elõzõ részekben volt egy kis pont az teljesen jó volt mindenre, gondolom ez is a konzolos pistikéknek van berakva, a nehézség viszont nekem is feltûnt, gondolom easy-n nyomják a fejlesztõk, hogy ne szenvedjenek sokáig a videóval 😊 biztos lesz hard fokozat
broman191
Az X az egy dolog, nem zavar hogy van egy kis feedback, viszont a nehézség elég nullának tûnik, itt-ott 1-1 golyós killek, még legshot eredményeként is, mintha cheat-elnének a fejlesztõk, remélem ez nem reprezentatív a játék komolyabb nehézségi szintjeire nézve... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Waczkor
Fasza nagyon,ezek a videók amúgy is csak arra kellenek,hogy könnyebbem kibírjam amíg megérkezik a gém😊

XBOX Live Gamertag:Waczkor

tommygear
remélem ez a találat jelzõ X kikapcsolható lesz -.-

tommygear
Ryder62
Ennek viszont örülök nagyon hogy lesz benne egy csipetnyi téli new york. <#worship>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

TaRka0107
Az igaz.

tommygear
nem sok már az se, de jók ezek a videók átvészelni a várakozást 😄
TaRka0107
A játék jöjjön már😄

tommygear
holnap új videó