3246
-
#1394 Nem.
Ez a baj hogy megint féálreértelmezitek a dolgot.
A Max Payne-re nem fogom ezt mondani, mégpedig azért nem mert szerintem is jó gém.
Nem figyeltek ezekszerint. :) -
#1393 Segítek:
"De ettől még másnak jó játék" -
#1392 Mit? -
#1391 Akkor mondd ezt a Max Payne 3-ra és akkor a vita lezárva. -
#1390 Szerinted igen, ne akard már bemesélni hogy tartalomban pl több egy a felsorolt játékok közül mert öngyilkos leszek...:D -
mester1987 #1389 Én bízom benne, hogy többször végigjátszós lesz, a videoteszt is magáért beszél :) -
Ulthane #1388 Ember, gondolhatod, hogy de. Túltesz bármelyik GTA-n, a Red Dead-en, a Bully-n, pedig nagyon szerettem, az L.A Noire-t is lekörözi, messze a legjobb. -
#1387 Jah ezt mondtam én is, de a Borderlands azért egy fps ami kicsit RPG-s stílusu, szóval az más azért, de ja amúgy igen. -
mester1987 #1386 OFF:
Hát az Arkham City azért szerintem odaver tartalomban. Közel annyi, mint a Borderlands-ben.
Mondjuk csak néznék, ha ebbe is lenne ennyi :))) -
#1385 Mindamellett hogy a GTA 4 elismerem egy amúgy jó játék, engem ugyanúgy hidegen hagy, vagyis jó játék objektíven nézve, de nem fér bele az izlésembe.
A Saint Row ezzel együtt szintúgy. De ettől még másnak jó játék. -
#1384 számomra a SR beli karakter jobban a szívemhez nőtt, mint mondjuk Niko tudna...:D -
#1383 Ok, nyertetek! -
#1382 SR sokkal szórakoztatóbb. -
#1381 Ez van - a GTA 4 steril, egysíkú, unalmas.
A Saint's Row 2-3 pedig sokféleképpen játszható, és egyáltalán nem unalmas. -
#1380 én a gta-val nem játszottam, de ez lenyügözött...:DD biztos a gta története is fain, de amiket a Saints művelt...jókat derültem rajta :DDD -
#1379 -
#1378 GTA IV nem tetszik, de a Saints Row igen? -
#1377 Én is így vagyok vele az animációs film nagyon tetszett, de a játék.
Nem mintha másik rajzfilből készült játékok jobbak lennének... -
#1376 A Tin Tin filmet bírtam - de játékban tuti utálnám :) -
#1375 Darksiders sem klasszikus mese, akkor a Tin Tin játékot mondtam volna...:D -
#1374 Ne akarj félreérteni... -
#1373 Remélem, hogy igen - mert az előző részekben is szerettem az ilyet. -
#1372 Nem a klasszikus értelemben vett mesére vágyom, de ezt Te is értetted, hanem arra, hogy bizony tudjam és akarjam érezni a játék mélységét, magával ragadóságát - ne legyen túl klisés [ez a ritka manapság], és persze ne legyen "facepalm" a vége [ami direkt átverés]. -
#1371 De nem elég meseszerű...:D -
#1370 Itt van sztori, és nagyon jól megrendezett. Sokan már azért sírnak, hogy túlontúl sok is, az átvezetők, szövegelések. Akkor ez vajon a te játékod? -
#1369 Nem volt még meg - bár, haver útján, megszereztem akkoriban.
-
#1368 Meseszerű és hosszú órákra leköt az a Darksiders akkor inkább, de gondolom már megvolt. :P -
#1367 az közel 7....:) -
#1366 Az átlag 64,6% , de ki is számolták neked :) -
#1365 DX11-es VGA-m és atomerőművem alá nincsen - 4 éves, vásárláskor sem bika géppel nyomulok [E8400 / 4GB DDR2 / HD4850 / 27 inch Samsung] - így a csiliviliből kimaradok, lassan már minden játéknál, mert első dolgom lejjebb venni az élményfokozókat, hogy jól fusson az adott játék...
Ellenben, sokkal többre értékelem, ha hosszú órákra le tud kötni a SZTORI benne - erősen "mesefüggő" vagyok.
Jellemző rám: Crysis-okat végig sem játszottam [első részből kábé 1 pályányit bírtam] - mert levegős, tartalom nélkülinek érzem az ilyen játékokat. Cukormázba bújtatott salak az ilyen a szememben.
A grafikai megjelenítés ne öncélú legyen, hanem szigorúan a történetvezetés alárendeltje. Ezt nem nagyon látom visszaköszönni manapság.
-
#1364 Akkor megváltoztatták, megjelenéskor volt egy trailer és ott mutogatták a magas pontszámokat amit a játék kapott.
de full mindegy ez a 7-8 átlag is röhely, valahol a 4-es környékén lenne a helye.
Amit a bowntown adott 4/10 nah azzal értenék egyet, ha csak az autós játékokat nézem. -
#1363 Nem látok 10/10-et vagy 9/10 -et -
#1362 Nehogy sztárolás miatt játsz egy játékkal mert akkor sok jóról lemaradsz.
BAC amúgy sokak szerint jobb még az első résztől is.
Van több felszerelés szebb a dx11 végett, valamint a macskanővel is mehetsz.
És több mozgás , feladvány is van benne, ráadásul komplexebb a terep, egy egész város rendelkezésedre áll.
Azt mondom ha nem is veszed meg 1 próbát megér a BAC. -
#1361 Na az nálam KÖTELEZŐ vétel lesz, amint kiadnak egy All In One csomagot belőle [összes DLC-vel]. Mert a külön-külön DLC-zés engem a Taigetoszra kerget... -
#1360 én mostanába már nem sokkal játszom...Saints Row volt legutóbb, ami letaglózott...:DD -
#1359 Nem olvastam nagyon vissza - akkor ezek szerint a Max Payne 3 nagyon jól sikerült, kötelező vétel a PC-seknek?
Vagy csak konzolon lett ilyen jó, PC-n meg invesztálni kell ahhoz, hogy LOW-n elinduljon? -
#1358 Lehet, hogy adok neki egy lehetőséget - az első rész ellenére -, de még sokan "állnak" előtte a sorban, a gépemen :)
A mai "sztárolt" játékok közül is, de többnyire a közelmúltból. Utóbbiakat szívesebben játszom.
[kivétel a Kingdoms of Amalur] -
#1357 Szuper érvelés.
Addig találd ki nekem hogy a NFS Undercover mire kapta a 10/10-et meg 9/10-et ha azt állítod hogy kategóriát néznek.....:)
És még mondhatnék néhány címet. -
#1356 Hát kész, te teljesen sötét vagy ahogy a neved is mutatja. -
#1355 Pontossan...többekközt.