Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Neked esélytelen 😊 (sniper elite v2 😊)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Azért azt vegyük hozzá, hogy az említett két játékban (GTA IV, LA Noire) nagy bejárható terület volt. Ebben viszont nem lesz. Én bízok benne, hogy faszányosan fog menni😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Bence94
én még reménykedem.elvileg ez nem egy port lesz.
itt az la noire gépigénye és ott is csúcsokat adtak meg miközben nincs akkora igénye bõven szóval bõven lehet reménykedni.

Tehát: LA Noire! tesség megnézni példának a ramot meg videókártyát...
Intel Dual Core 2.2GHz to Quad Core 3.2GHz / AMD Dual Core 2.4Ghz to Quad Core 3.2Ghz
RAM: 2GB to 8GB
VGA: NVIDIA GeForce 8600 GT 512MB to NVIDIA GeForce GTX 580 1536MB / Radeon HD 3000 512MB to Radeon HD 6850 1024MB
DX: DirectX 9
OS: Windows 7 / Windows Vista Service Pack 1 / Windows XP Service Pack 3
http://gepigeny.hu/
HDD: 16GB
Hang: 100% DirectX 9 Compatible

ODD: DVD Drive

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Shep
Kulcsszó az elvileg 😊 Számítsunk arra, hogy akadni fog és hátha kellemesen csalódunk majd 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tommygear
az is egy port volt, itt a pc verzió is fejlesztve volt a kezdtektõl (elvileg)
én se számítok sok jóra sajnos
Shep
Hát ha az eddigi R* játékokból indulunk ki akkor sok jóra nem kell számítani, bár az LA Noire már éppen súrolta a lécet alulról.

tommygear
még esetleg abban lehet bízni, hogy normálisan skálázható lesz és nem 10 fps lesz min meg max beállítások alatt, gondolom az ajánlott gépigény fullhd 16x AA meg a dx11 beállításoknak kell
(anno assszem a metro 2033 is igényelte az i7-et, de mediumon azzal se volt már semmi gáz)
Shep
Persze.

Shep
Annyi elõnye lesz az egésznek ,hogy nem kell majd várni a bullettime feltöltõdésre állandóan lassítva leszünk 😄

Shep
R* szóval nem az, az lenne a hihetetlen ha optimalizálnák és úgy futna mint a többi manapság megjelenõ játék. Akadni fog ez mint a franc én már elõre látom. Ez az a fõ oka annak, hogy még mindig nem rendeltem elõ.

Lesz itt szaggatás, meg sírás rívás van egy olyan érzésem...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tommygear
mert még így is hihetetlen az egész 😄
Shep
És hogy mondta a jónép, hogy á az nem hivatalos 😄

tommygear
tommygear
nem nagyon, azt a játékhoz csinálták, de a játék megjelenésekor kiadják az ost-t, vagy még elõtte
Szabi84
errõl jut eszembe a második trailer zenéje nincs meg valakinek?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

tommygear
a soundtrack is ütni fog ismét, akár az elsõ két részben
Rayden02
Bocsi ha már volt!<#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Djuree
collectorsot honnan érdemes elõrendelni? lehetõleg 100 dollárért jó lenne. de nem nagyon találok sehol. itthon abszolút nincs.

Waaaaaagh!

LasDen
a gonosz BKV vezér rabolta el a feleséget ezért vannak ott 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
lesz egy olyan pálya, igen
gondolom nem akarják bemutatni az összes pályát
Ryder62
Ez most valami busz pályaudvaron játszódik majd, vagy mi?<#idiota>

Minden videóban vagy képcsokorban buszok közt rohangászik és lõdöz.

Csak feltûnt <#hehe>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Prince23
tommygear
Érdekes. Nem tudok erre sem mást mondani, mint "marketing".
gabo91
"további extra gyanánt olyan játékokkal köthetjük össze mint GTA V ahová betölthetjük Max Payne 3-as karakterünket".... hm ez vicces lesz.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

tommygear
egyszerûen bemásolod a játék fõkonyvtárába a modot és kiválasztod a játék elindítása elõtt, nem kell semmi developer a modokhoz, az más dolog
tommygear
lerágott csont már ez hogy nem lesz hangulata, rengeteg játékokkal foglalkozó oldal megkapta a demo-t és dícsérik orrba szájba... 1:55-nél meg mondja a gyerek, hogy se new york se noir, de azért pont a new york-i képkockák vannak a videóban abban a percben 😄
Ryder62
Nagyon rég volt, de úgy rémlik a launcherben kell kiválasztani a modot ha már bemásoltad.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

A mozgásanimációért az Euphoria modul felel. A grafikáért a RAGE.
Sziasztok!

Mivel a max payne 2es fórumba 2 éve nem irt senki itt kérdezném meg h a 2ben hogyan kell modokat használni??pl most a magyarításra gondolok.felraktam de nem magyar,az inditó fájlt már átírtam a developerrel ki is jön a konzol de mit írjak oda h magyar legyen???
MerlinW
Azt mondja a Euphoria motor felelõs a grafikáért😊 Még jó, hogy képben van😊

[merlinw.org]

Na igen ez a Noire hangulat nincs miután nem a Remedy készíti.
Rayden02
<#gun><#pias>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

grebber
Nuvvem ~ 10000FT (digitális verzió)

Next PC upgrade: 2022

Reméljük a legjobbakat.

Sokáig él, kinek a halál hírét keltik. 😛
TaRka0107
azért írtam mert, mester úr azt mondta, hogy nem lesz olyan sok gb, mert az 1. 2. része is 3gb volt.

Na arra kíváncsi leszek.
tommygear
nyilván más a motor mint 10 éve...
TaRka0107
Most már azért más grafikus motor van. Szerintem olyan 9-10gb körül lesz felrakva.

Azt is soknak látom, mivel Max 1-2 része 3 GB.
LasDen
az a 30 giga a 3 játék össz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A 30 GB az szerintem teljesen irreális. Feltelepítve olyan max 18 lesz.

De mondjuk ha azt nézzük a GTA IV nincs akkora mint a San Andreas és vagy 4x akkora a mérete, hiába részletesebb...😊
broman191
Jó vicc, a 16 GB RAM különösen...nagyon olyan szaga van mintha valami drága instant-pc vállalattal (pl. AlienWare) kötött szerzõdés íratta volna oda a fejlesztõkkel, csak hogy pörögjön az új "gamer gépek" eladása... 😊 Akiknek a GTA IV, a tömött városban mászkálva sz4rul ment, azoknak ez jól játszható lesz, akiknek pedig jól ment, szoftveresen kell majd lassítani, mert élvezhetetlenül gyors lesz...kis túlzással. 😄 A leírt ajánlott gépigény körülbelül akkor vehetõ komolyan, ha 3 fullHD/fullHD feletti monitoros, ráadásul 3D-s élményt nyújtó rendszeren szeretnénk élvezni a Max 3-at, másképp nem indokolt...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Beza.
Bár igazából ha valaki nagyon szar munkát végez mert balfax (vagy lusta) akkor egy 2x2-s területû üres szobával is le lehet rohasztani bármilyen gépet 😊)

TaRka0107
Fõleg hogy nem is lesz akkora város rész, mint GTA IV-ben. Tuti fake.

Fpocok
Még mindig ezen pörögtök? Egyértelmûen fake.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Maxtreme
Áhh emberek kizárt hogy ekkora vasigénye legyen.
A látvány abszolút nem indokolja, ennyire meg nem lehetnek balfaszok a PC-s programozáshoz/portoláshoz.

Waczkor
Szerintem se ez lesz a gépigény.

BTW kikapcsolható lesz az x ami a találatot jelzi.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Shep
Rage-rõl jut eszembe, mindenki szidja ,hogy mekkora szar, meg textúra popup de azért 1-2 patch után már 90%-ban megoldódott a probléma és 60 fps egy több éves gépen is és igen brutálul néz ki. Programozni meg kell tanulni nem csak összegányolni valamit aztán mondani hogy hát izé fejlesszél gépet hülye.