3246
-
#1476 Sam Lake bazzeg olyan mintha Stephen Kinget látnám....rémísztő :D:D -
#1475 Az arcát nem róla mintázták - az már teljesen CGI - csak a motion capture-höz használták őt. -
#1474 -
#1473 mosasd ki a füled :DD James Mccafrey a hangja ahogy az első 2 részben is, az arcát is róla mintázták a háromban -
#1472 Elvileg ugyanaz a színész kölcsönözte hangját mindhárom játékhoz. És emlékeim szerint annyira hasonlít a hangja Nikoéhoz mint Gordon Freemané -
#1471 totál más, szerintem.
(eleve a szinkronszínészek nem ugyanazok) -
#1470 Max-nek olyan a hangja mintha Niko Bellic-é lenne:D -
#1469 Max Payne 3: a Rockstar nagyon kíváncsi a játékosok benyomásaira -
#1468 Teljes bann azért gáz mert akkor kurvára biztosra kéne menniük, ezt meg ellenőrizni elég gáz. -
#1467 Konzolon tudtommal legtöbb esetben accot bannolnak csak,wareznél szokott lenni gépban.Fifaban legalábbis kevés ember ea-s fiókját tiltották ki a virtual pro hackelés miatt.Most is tele van 99-es emberrel a leaderboard.
Bf3nál is egy csomó csaló van,akiknél ha jól emlékszem statot nulláztak,nem bann volt.
Egy biztos,valami megoldás kellene ami olyan szigorúan csapna le hogy kétszer is meggondolnák,mielőtt csalnának. -
#1466 Az a poén hogy ez most is így van már évek óta. :) -
#1465 Jah az meg a másik,hogy nyilván vannak olyanok akiknél egyértelműen megmondható hogy csal e,van olyan aki egyszerűen profi,meg ugye van az is aki meg figyel arra hogy ne látszódjon hogy csal.Mission Impossible.
-
#1464 Én úgy tudom egyből bannolják a kulcsot, legalább is CS-ben. Na de szódát nem ér, mert a csíkészítők, mindig 1 lépéssel előrébb járnak ,így csak az amatőrök buknak el. Na de azért az is igaz, hogy nem mindenki csíter aki annak látszik. -
Ulthane #1463 Max Payne 3 teszt -
#1462 PC-n jobban néz ki? -
#1461 A legnagyobb baj az hogy nem lépnek fel kellő szigorral a csalók ellen.
Konzolokon egyből gépet és accot kellene véglegesen tiltani,pécén pedig egyértelműen bannolni a kulcsot,nem statot,rankot nullázni.
Mondjuk azt nem tudom felfogni mi értelme hogy felkerülsz a top akárhányba irreális stattal,tudja mindenki hogy csalsz,nem saját erőből érted el.Akkor mi értelme? -
#1460 ezeket nem vettem meg, így nemtom milyenek (BF2-t annó 2000-ér, de nem sokat jácottam :D)...TF2-vel, Tribes meg HL2 DM szokott menni inkább :D -
#1459 Én még mindig azon a véleményen vagyok hogy a multi a kis tízenéves kölköknek való akik attól érzik nagynak magukat hogy csalással 85 hedsátot be tudott vinni egy huzamba halál nélkül. Most a Cod MW3 free weekenden kemény 4 órát bírtam. Mondtam hogy köszönöm, ennyi elég volt.
És már rohadtul idegesítő hogy lassan nem lesz játék amiben ne lenne multi. Elég átfáradni a Mass Effect 3 topikjába. Nagy, sztori központú, single akció/rpg játéksorozat utolsó darabjába beleerőltették ezt a sz*rt. És a játék megjelenése után bő 1 hónappal már másról sem szólt a topik mint a multiról. Teljesen felesleges. Jah és azt mondtam már hogy a single játékra kihatással van a multija? Röhej.
A szemembe így zülled le a játék ipar. Hogy mikor kiejtesz egy címet (ami egy singe játék) és a játékosok felének már a teljesen felesleges, beleerőltetett multi jut eszébe, nem a jó sztorija vagy játékmenete stb. -
#1458 Volt mindkettőben de minek, ezeket a részeket legszívesebben mindig elnyomtam volna de hát ugye nem lehetett. -
#1457 Max Payne 3 konzolra - 10500 Ft-ért.
-
#1456 Na ez örök igazság. Többek között ezért sem játszok BF-el meg CoD-al. Még a Red Orchestra-val is felhúzom néha az agyam, pedig ott elég kevés csíter van. -
#1455 Próbáld ki a CoD-okat, és a Battlefield-eket... nem kocamód, hanem rendesen, mondjuk mindegyik esetében a katonád és fegyvereid fejlődésére gyúrva, esetleg barátokkal, osztagokban...
S akkor döbbenettel tapasztalod majd, hogy mekkora is a csalók, más játékát direkt elszarók tábora = el fog menni a kedved jó időre a multizástól.
Súgok: a nyerési vágy minden multi játék alapja, azaz, egy idő után MINDEN multijátékban megjelennek a csalók. -
#1454 soha nem voltam nagy multi huszár,de mostanába elég sokat multiztam és még egyszer sem nyomtam ki amiatt, hogy az ellenfelek baszták volna el a játékom... -
#1453 Akkor sorry, úgy akartam kérdezni hogy most kijött már konzolra is? Vagyis az eladások minden platformot érint? -
#1452 Nem. Kijön konzolra is. -
#1451 Főképp, hogy idióta-jóska-pista jól el tudja szúrni az ember játékát, kedvét multizás idején...
...csalókról meg ne is beszéljünk... [mert le kell lombozzak mindenkit: igenis lesznek]
-
#1450 Diablo 3 nem onli PC? -
#1449 Pont fordítva, a single éri meg, a multi-tól ne várj sokat. -
#1448 Kijavítanám a cikk íróját: a Diablók sosem voltak "akció RPG"-k, hanem a mezei hack 'n' slash kategóriába tartoznak...
Nem mindegy, és a kettő között ég és föld a különbség (előbbi javára). -
#1447 helyes -
#1446 Az Egyesült Királyság kasszáinál a Max Payne 3. jobban szerepel,mint a Diablo III.
Miközben mindenki, és mindenkinek a barátnői is a Diablo III -al vannak elfoglalva, itthon alig esik szó a Max Payne 3-ról, pedig az sem kisebb siker mint a
Blizzard akció RPG-je.
A két játék között 8,000 eladott példány a különbség, ami nem sok, pláne ha azt nézzük, hogy az Egyesült Királyság játékosai ismert konzol huszárok.
A múlt heti lista a következőképpen alakult:
1 – Max Payne 3
2 – Diablo III
3 – FIFA Street
4 – Sniper Elite V2
5 – FIFA 12
6 – Prototype 2
7 – Modern Warfare 3
8 – Battlefield 3
9 – Assassin’s Creed: Revelations
10 – Mario and Sonic at the London
Olympics -
#1445 köszönjük, emese! -
#1444 ezzel egyedül vagy itt szerintem -
#1443 GameTrailers review, elmondanak minden lényeges momentumot a multiról -
#1442 A legtöbb embert, meg pont a multi nem érdekli -
#1441 Omg, pedig pont fordítva van. aki ide jár, az elsőként a single miatt teszi -
#1440 "a single nem érdekel senkit "
Személy szerint én pont a multira tojok... -
rolemodels #1439 a multiról irjon már valaki valamit pls a single nem érdekel senkit
-
#1438 Nem kiabáltam, és nem is kaptam fel a vizet :) -
#1437 Okés, nem kell felkapni a vizet, Geez :D