Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
|MSI H97 Gaming 3|Core i7 4790K 4GHz|16GB Corsair Vengeance Black|MSI GTX 980 Ti Gaming 6G| |Seasonic S12G 550W|Samsung 850 PRO 128GB |WD 2TB & 2x WD 1TB|Corsair Carbide 200R|
olyan problémám van h feltettem a játékot indúlna is ha sikerülne belépnem a socal club-ba,de egyszerûen hiába írom be a kért adatokat csak tölt a végtelenségig,mit csináljak vele h jó legyen?
elég kihalt fórum,ha valaki segít azt megköszönném! 😊 helló
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Most telepítettem a játékot és nincs semmi felirat az átvezetõkben és hiába magyarosítottam, a magyar felírat sem látszik.(persze a menuben bekapcsoltam a feliratot)
Bár elsõ sorban a sztori érdekel,de akkor már azt is kipróbálom. 😊
Meg hogy magyarok játszanak-e multiban, vagy lehet-e velük találkozni játék közben? 😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
DX, C++ is a legfrissebb:S
Nem értem. 9-ért megveszek valamit és nem lehet játszani.
Olyan kérdésem lenne, hogy miért fagy ki állandóan a játék? Max Payne 3 mûködése leállt. Mindig máskor, van hogy a menü se jön be, van hogy az átvezetõ után.
A PC segédletben nem találtam rá megoldást..:S szóközöket is kivettem de semmi:S pls help
Annó végignyomtam egyszer a játékot warez verzióval, viszont mivel mostanába nem tudok mivel játszani, gondoltam megveszem a game-et. Kérdésem az lenne, hogy van értelme még? Sokan multiznak?
Valamint hol lehetne olcsón megvenni?
Köszi elõre is!
#3116: él még, de egyedül is lehet játszani, olyan mint a második részben a dead man walking mód
Viszont a játék közben pl, ha fel akarok venni egy fegyvert megáll Max payne és nem csinál semmit, vagy ha space-el az ugrást kivitelezem, van hogy a földön marad és nem tudok mit tenni.
Ez játék hiba, vagy a gépem gyenge?
A memória résznél a felét használja ki, és a graf-t is normal-ra vettem, felbontás is ideálison.
Amúgy gyorsan is tölt, de emiatt nem tudok játszani.
Tipp?
Segítségre szorulnék.
Telepítettem, de amikor bejön a loading képernyõ, nyomom a home gombot, de semmi.
Social club letöltve, regisztrálva, és fut a játék alatt, de semmi. Így megáll a loading-nál és elakadtam.
Hogy lehet elõcsalni a home funkciót?
A Steam-es verzió nem indul el, ezt dobja: Failed to Contact the Key Server. Tud valaki segíteni?
mért van az, hogy nem látok egyetlen szervert sem a multiban? Senki nem játszik már ezt az ég világon, vagy valami galiba van a game-emmel. (Steames version)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
www.sg.hu/forumkepek/2013_01/max.jpg
Time to nut up or shut up
Elindítom és a rockstar logó után befagy. Olvastam topicokat. Indítottam vagy xp service pack 2 vagy 3-ban. Ekkor jó de viszont az inicializálásnál tovább ekkor se tudok eljutni...
Próbáltam még a Táblagép beviteli szolgáltatást letiltani mert elvileg az segít DE nem.
Ha valakinek van valami segítsége kérem ossza meg. Elõre is köszi.
Time to nut up or shut up
Max Payne 3 Cover system bug.
És mielõtt valaki írná vegyem meg, nem nem blackbox stb. verzió. 😊