3246
-
Drizzthsz #1678 Igen sajnos. -
#1677 De ha szar a 4. dvd muszáj vagy visszamenni. -
Drizzthsz #1676 Az lesz, de nem örülök a vesződségnek. Megint odamenni, nem hiányzik. -
#1675 Vissza kell vinni, és kérni másikat. -
Drizzthsz #1674 Akármit odaadhatnak, a mostani másolásvédelmekkel úgyse számíít annyit időben.
Viszont sajna megintcsak próbálkoztam a 4-kel, s nem tudja olvasni. Lehet az előbb valamelyik másikkal próbálkoztam, nem tudom. Mindenestre erős fényben megnézve csupa karc a lemez. -
Gabe18 #1673 Nekem odaadták pedig nincs is protekcióm.
Megjelenést megelőző nap már nem szoktak szórakozni, főleg hogy úgysem lehet aktiválni amíg a steamen nem indítják be. -
Interstate 95 #1672 Official PC Launch Trailer: http://www.rockstargames.com/videos/video/9971 -
#1671 Nem június 1. a hivatalos megjelenés, az előtt nem adhatják oda, vagy de? -
#1670 Bár szerintem egyszerű de nagyszerű, de ha nem akkor nem... Már elkezdtem egy újat készíteni meglátom mi sül ki belőle, de holnap nem biztos, hogy lesz időm rá... -
Drizzthsz #1669 Nem tudom mikor szállítják ki, én értementem a boltba. -
#1668 Milyen DVD-ről beszéltek? HOlnap szállítják ki, nem? -
#1667 De még mindig jobb mint a warez topikban.:D -
Drizzthsz #1666 Alaposan áttörölgetve olvasható a negyedik is. :D -
#1665 Hát ha engem kérdezne valaki, egyszerűen nem annyira jo.
Valahogy szebbet is lehetne...
Ez izlés kérdése valszeg egyrészt. -
Drizzthsz #1664 Nem, akkor koncentrikusan helyezkedne el a folt, de nem így van. -
#1663 nem értem mi a baj a mostanival -
#1662 Hát azért még kicsit ki kéne csinosítani én csak méretre szabtam.
Csinálhatok holnap 1-et érdekességből de nem garantálom hogy ittenieknek tetszeni fog és kiteszik. :)
Per pillanat nekem a 2-ből (ha engem kérdeznél) egyik sem tetszik, szóval az alsóból egy 3.-at csinálnék...:) -
Tomy Lee #1661 Nem -
#1660 Gondoltam, hogy mérettel lesz gond... Nem rakjuk be ezt ? -
Tomy Lee #1659 Mostani jobb -
#1658 Itt egy méret ezt próbáld szerkesztővel kitölteni, ezt a méretet szokták-szoktuk használni, felőlem csinálhatod magasabbra de a szélesség fix legyen 780, úgy kitölti a felső táblát...és szebben fest... :)
-
#1657 nekem tetszik, ez meg túl nagy -
#1656 Keskeny és magas, ez inkább háttérbe jó...:D -
#1655 Kreáltam egy új bannert mert a régi nem tetszik, meg akkor már legyen valami vérfrissítés is! Vélemény ?
-
#1654 Szedd le torrentről a 4. lemezt (kevesebb mint 3 GB), fejezd be a telepítést azzal...régen a Mass Effect-emmel így csináltam! Szégyen ha az eredeti lemez olvashatatlan, de ez van... :) -
#1653 Nagyon szomorú vagyok, reménykedtem, hogy már menni fog :(
A Portal 2, meg az UEFA Euro 12 is ment a megadott időpont előtt :/ -
Tomy Lee #1652 Az utolsó dvd kb fele akkora tartalom van rajta mint a többin.Azért olyan -
#1651 No, felrakta, viszont még nem lehet játszani, mivel első használat előtt patch-elni kell. Azt meg nem engedi :/ -
Drizzthsz #1650 Amúgy ha megnézem alaposan, a 4. cd-nek a felületén a színe egy nem normális "vonaltól" kezdve más színű. Mintha hibás cd-re írták volna, vagy hőnek tették volna ki, vagy ilyesmi... -
#1649 Lekopogom, most beolvasta, és telepít is róla... (Egyébként 2,85GB-os) -
mester1987 #1647 Készítsétek az elektrosokkolót :D -
#1646 Minnyá az jön megint, meglesem majd...
Én is gondoltam rá, hogy csak holnaptól, de az baromság lenne, nem? :D
Próbáltam a CD kódot Steam-en aktiválni, de az meg egyáltalán nem ment...
Gabe18-nak vajon sikerült? -
Drizzthsz #1645 29 giga szabad helyet kér az installhoz, ha jól emlékszem. -
Drizzthsz #1644 Neked is a 4. lemez? :D:D:D Ha találunk mégvalakit... Lincselés lesz holnap. :))) -
mester1987 #1643 Biztos holnap lesz csak olvasható :D
Mekkora a mérete? -
#1642 Ó anyám, nálam is ez történt :O Most telepítem másodjára...
Akkor ma már nem lesz golyóidő?! :( -
Drizzthsz #1641 Ééééééés, nekem a 4. dvd nem olvasható... Zseniális............ -
#1640 jó fejek... :D -
Gabe18 #1639 Hát a felvarró, póló, meg a poszter egy ilyen zacskóba van csomagolva, lehet ebbe a csomagba ez jutott. -
#1638 sőt az oldalon is úgy van hogy ajándék max payne 3 poszter