Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Igen, ez viszont igaz. De sok helyen 9/10-et kapott a Max Payne 3, meg 4/5-öt.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

LasDen
AA Joker miatt megéri...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Shep
Hát te kész vagy, igaza van LOLSL-nek.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TaRka0107
Értem. Nem mindenkinek tetszhet ami nekem. Nekem végül is bejött a játék, csak jöttek ki jobbak amivel játszottam. De szerintem semmi baj nincs vele. Mert annyit röhögtem füves Jacob-on. Nico akcentusa is jó benne. Sztori sem rossz, mi kellene még?

IMYke2.0.0.0
Batman AA-t én nem is játszottam végig - meguntam. Az újabb Batmant már ki sem próbáltam...
Azt is, majd egyszer.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ja hát lehet magyarázkodni végülis.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Megint csak: <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Az meég ennél is kevesebb ! <#hehe>

Eleve nem komálom a Beat'Em Up játékokat szóval felölem az ilyen játékok kilöve ! xD
IMYke2.0.0.0
Én tisztességesen végigjátszottam , így bizony a véleményem már véglegesnek tekinthetõ vele kapcsolatban.
S ezen a sok grafikai és jármû MOD sem tudott változtatni .

Pár éven belül teszek egy próbát a "homoszexuális Tóni"-val is...

Shep
De apa, pontozni kategórián belül szoktak normális helyen. Nem hasonlítok egy Civilisationt egy NFS-hez.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

broman191
Viszont egy valamirevaló kritikusnál a 10/10 és 5/5 avagy bármilyen maximális pontszám megadása egy bizonyos skálán egyszerûen nem létezhet, mivel az azt jelentené hogy tökéletes valami...és az lehetetlen. Sajnos nem mindenki mondható kritikusnak aki kritikákat ír. Az a szakma is felhígult mára. 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

TaRka0107
Ezért mondom én, hogy ennyi erõvel az autós játékokból is hiányolhatnánk azt hogy ki lehessen szállni és felrobbantani mindent.

DarkSector
Én nem mondom hogy ne adjanak 9/10-et esetleg de 10/10 az nem ez a játék. Szerintem vagyis én nem így képzelném el a TÖKÉLETES játékot...illetve közel tökéletesset.
Mert tökéletes soha nem lesz. Mindig lesz jobb.

És a Batman AC????
Az mennyi ehhez képest?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát még jó, mivel az egy sandbox játék ez megy egy akció, lövölde.

IMYke2.0.0.0
Nem vagyok maxi hater - ami az igaz, van terület, eksön, sztori meg minden -, de a számozott 4. rész bizony alulmúl minden korábbi GTA-t...
Összetettsége a mai "IQ-lightaknak kell készítenünk játékokat" vezérelvet idézi.

TaRka0107
Egyébként nem vittem még végig, mert meguntam😊 De szerintem nem szar játék.

LasDen
én eleve nem tartom sokra ezeket...érdekesség képen elolvasom, de nem mérvadó...
lehet hallani róla, hogy stúdió fizet a lapnak, hogy jót írjon vagy hogy a megjelenésig visszatartsa...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DarkSector
Persze nem szól másról nem is baj, DE NEM IS A LEGJOBB JÁTÉK.
Vagy igen ha szubjektív véleményeket nézzük.

GTA4-ben is hiányzik sokminden, csakhogy ezzel ellentétben 10x ennyi tartalom van, lehetõség.

TaRka0107
Ez is túlzás szerintem, mert elég hosszú játék, nagy bejárható területtel és sok jó karakterrel. Sztori nem egy nagy bumm, de szerintem nem is szar.

TaRka0107
De nem hiszem, hogy mindegyik online tesztelõ oldal adott rá annyit, mert az egy kalapszar játék.

IMYke2.0.0.0
A GTA 4-et bizony le kell pontozni...
Üssetek...

LasDen
sokan idealizálják a játékot...szerintem érthetõ okokból...nem feltétlenül probléma ez...

TaRka0107
Az hogy nem mondanak mindent eevszám játéknak.

DarkSector
Háááááát.

Anó a NFS Undercover kapott 9/10, 10/10 és hasonlókat, remélem mindenki érzi a valós értéket ebben a pontozási rendszerben. 😊

TaRka0107
Max Payne soha sem szólt logikai feladatokról!
Ennyi erõvel a GTA IV-et is le kellene pontozni, vagy akár egy autós játékot mert nincs benne ez meg az...

broman191
Mi köze ennek a Mafia 2-höz? 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

IMYke2.0.0.0
<#eljen>
(ez egy ilyen nap)

TaRka0107
Hülyeség. Olyan is sok pontot adott rá ami a Mafia 2-t lepontozta.

DarkSector
Amúgy megint az a probléma hogy elkezditek a szavaimat kiforgatni.
Naná nekem is tetszik a játék, ahogy nektek is, de nem dobálóznék olyan szavakkal hogy tökéletes játék.
Meg a legjobb meg a legjobb Rockstar gém.

Meg hogy ver mindent.
Egyszûen egy szép és kellemes lövölde, de messze léteznek jobb mélyebb tartalmassabb játékok, pláne a Rockstar-nál.
Szóval engem csak ez a nagy fröcsögés nevettet meg picit. De ez legyen az én problémám. 😊

broman191
Sajnos sok "kritikus" a "netes tesztelõ oldalakon" 12 éves amcsi fanboy szintet hoz...gyakorlatilag nincs olyan ami nem "ávszom" nekik. 😊

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

DarkSector
Ezt nem a nehézségre szokták írni, hanem hogy mész és lõsz összevissza, semmi egyébb fejtörõ vagy logikai rész nincs benne...semmi extra változatosság.
Csak a bulettime harc.

TaRka0107
Pedig sok netes tesztelõ oldal 10 körüli pontot adott rá.

DeerHunter01
Casual konzolos? Szerintem pont, hogy EZ a játék megy szembe a mostani casualos fosokkal. Normal fokozaton jópár helyen szoptam vagy 20 percig egy pályán míg át tudtam vinni egy bizonyos részt benne. Ilyen volt pl. a:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az irodás pálya, mikor az informatikus srác fedezékbe menekült, és 2 oldalról jöttek, a kikötõs pálya, mikor a csónakról is szórtak meg szembõl is jöttek százan, a régi romos épület tetején, mikor felrobbantod az egészet és rázkódik össze vissza minden meg az utolsó pályán mikor ezren jönnek és még a gránátvetõs is lõ rád.

\"Erről van szó!\"

broman191
Szerintem csak a játék vége lett siralmas, semmi köze a klasszikus Max Payne érzéshez. A gameplay nagyszerû, de a sztorival nagyon elcsúsztak az elõzõ részek színvonalához képest... 😊

Shep
Vagyis?

DarkSector
Pont eleget.
Sima fedezékes shooter, messze nem egy mindentverõ játék.
Azért mert Max Payne meg szép a játék még nem kell a sok magömlés, meg 10/10-ezés, máskor meg a hasonló játékoknál megy a causal konzolos szar jelzõ... 😊

Shep
Mennyit játszottál vele?

DarkSector
Nem ellene.
A játék jó, de NEM KÉNE MINT MESSIÁST EMLEGETNI.
Miazhogy a legjobb Rockstar játék? 😄
Na nemár. 😊

Shep
Hát akkor tuti 😊

LasDen
nemtudjátok, június 1-e van már???

Seth
Videókat nézett belõle .FullHáDé-ben !!!!! Úgyhogy biztos tudja mi,hol, merre

PSN ID.: Beegabor

Shep
Fogadok ,hogy nem is nagyon játszott még vele csak osztja itt az észt.

valaki irjon a multiplayeröl is valamit pl vanak dedikált szerverek meg hány multiplayer pálya van bent a modokat ismerem csak kiváncsi vagyok hány pálya van bent single nem érdekel
elöre köszi mindent

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

grebber
Hagyd rá az a lényeg nekünk és több ezer más embernek tetszik!

Next PC upgrade: 2022

Seth
Miért vagy ennyire a játék ellen? Mindenhol,ahol csak megemlítik.
Mint valami kibaszott próféta úgy sulykolod hogy már ez a játék pedig nem jó,mert neked nem tetszik

PSN ID.: Beegabor

DarkSector
"a legjobb Rockstar gamma" oké hogy tetszik neked, de nem játszottál szerintem még minden játékukkal...😄

A játék istenkirály, a legjobb Rockstar gamma! Döbbenetesen hangulatos, a grafika beszarás, a filmszerû megjelenítésért meg csillagos ötös a csapatnak!

Nálam ez 10 pont.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

DarkSector
Ja nem, de azok is okozhatnak, persze ahogy írtad is azokkal legalább tisztában van a játékos, mire számíthat.
Sõtt szerintem fel is van tüntetve a dobozon!

Nembaj fáradság sokmindennek lehet oka...😊

DeerHunter01
úbázmeg. látszik hogy lefáradtam a héten, hirtelen azokra az effektekre gondoltam, amik az átvezetõ videókban voltak.

\"Erről van szó!\"