3246
-
#1637 én azt hittem legalább max payne posztert adnak -
#1636 nekem holnap hozza a futár -
#1635 Na végre van Preload most már tölthejük a játékot végre !
Habár 5 megás nettel eltart majd egy ideig mig lejön ! -
Gabe18 #1634 Na a Galaxisos csomag így néz ki. Poszter másik oldala új Hitman. 4 DVD, anyám, nem rég még a 4 CD-ért is háborogtunk hogy mi van azon rajta. Vagy az már rég volt, csak én vagyok "öreg"...
-
doggy90 #1633 megy a pre-load, ~29 gb. -
Tomy Lee #1632 Na jó akkor kicsit megnyugodtam
thx:) -
#1631 Szerintem: High -
Tomy Lee #1630 i5 2500K,hd6870,8gb ram ezt hova sorolnátok be?LOWEST TESTED SPECS,Low,high,highest?
Nem tudom hova rakni komolyan ilyen hülyén megadni system specs-t-.-
Vagy rosszat nézek nem tudom de fura ez ahogy meg van adva -
#1629 Pont ezért :) -
gosumofo #1628 miért nem lehet mínuszolni ebben a topicban? :) -
#1627 Mit is kell abba hagynom? Tudtommal semmi rosszat nem mondtam,csak reagáltam a mondatodra! Remélem ezt még meg engeded ha már elvileg nekem címzed! -
#1626 -
#1625 Milyen jó, hogy Te megmondod NEKEM, hogy mire gondolok.
Abbahagyhatnád már. -
#1624 "Ja, hát olyat én is bármelyik CD-s/DVD-s játékomból tudok készíteni - nem nagy cucc."
Kifejezetten itt a bolti lemez másolatába kételkedtél! Azért mondtam,hogy nézz be a warez topikba,hogy meg nyugodj,hogy igen is létezik! Itt senki nem állította,hogy kint van a rls,csak te értelmezed úgy a mondatot!
-
#1623 Ööö miről is beszélsz?
Vitatta valaki a FÁJLOK létezését? Nem.
Én a scene release nem-létezésére hívtam pusztán fel a figyelmet.
"Értékelem mikor valaki okoskodik,de a fáradtságot nem vesz,hogy" rendesen értelmezze a másik hozzászólását... -
#1622 Ajánlom nézz be a warez topikba és rájössz,hogy nem fake! Ott vannak a fájlok! Értékelem mikor valaki okoskodik,de a fáradtságot nem vesz,hogy utána nézzen a dolgoknak! -
#1621 Teljesen egyetértünk.
Akik megvették, megérdemelnék, hogy ne 0 day szívjanak a letöltéssel. -
gosumofo #1620 csak 30 GB-s játéknál különösen jó ha előre elkezdheti letölteni az ember :) -
#1619 Ja, hát olyat én is bármelyik CD-s/DVD-s játékomból tudok készíteni - nem nagy cucc. -
#1618 Ezekre az oldalakra, csak a crackelt cuccok vannak fent. -
#1617 A bolti lemez másolatára értette,hogy az van warezon kint! De lényegtelen mert ide nem tartozik! -
#1616 Én ITT sem ITT nem látom - tehát, nem létezik WRZ verzió még. -
kjhun #1615 Bezzeg a Retail verzió lemezei már kikerültek warezra. -
#1614 nah CDG-nél is lehet rendelni már....holnapra itt is lesz zsír király DDDDDD -
#1613 Az pofon egyszerű kapsz hozzá egy lapot amin a multiplayer map pack kódja lesz egyszerűen csak beaktiválod steamen azt meg is van ! -
rolemodels #1612 én a gameshop ból rendeltem remélem péntekre lehoza a futár gameshopnál jár poszter és a cementary multiplayer map csak kiváncsi leszek hogy pc -n hogy kell aktiválni a plusz multiplayer mapot valaki megirhatná ! -
#1611 Hát jah ha még ma este se lesz Preload amikor már csak 24 óra lesz hátra akkor ott már bajok lesznek mert akkor a steam serverei 1000 % hogy túlterheltek lesznek ! -
#1610 Tegnap már illett volna egy preload, de hogy még most sincs... -
#1609 Ott a pont! -
Gabe18 #1608 Rendelni még nem lehet, de már pólót is adnak hozzá a CDG-nél. -
kjhun #1607 Aki steam-en vette meg, pre-loadolható már a játék?? Mire várnak már? Nagy szopacs lesz letölteni, az biztos, ha holnap estétől, holnapután lehetne csak a letöltést megkezdeni. Más ehhez hasonló méretű játéknál már 1 héttel a megjelenés előtt már elérhető, és letölthető volt. -
#1606 Engem ma hívtak platinumból, hogy holnap megkapják és péntekre tudják hozni házhoz, mondták a végleges árat. -
Gabe18 #1605 Az baj. Mondjuk én be is mehetek érte, egy óra alatt ott vagyok. De akkor már 576 közelebb van... -
#1604 kérdés kihozzák-e utána péntekre, eddig nem úgy néz ki -
Gabe18 #1603 Hát remélem nem, mert én is CDG-ből akarom. Talán holnap már lehet valódi rendelést is leadni... -
Tomy Lee #1602 Végignéztem pát konzol multiplayer videot szerintem egész jó lett.Pályák,zene alatta,player loot,mind tetszett.Sajnos most ennyit én se tudok áldozni rá,talán ha kicsit olcsóbb lenne szűkösen de beleférne.
Az biztos ha lemegy az ára akkor multi miatt tuti vétel lesz. -
#1601 Jo tény hogy nem a multiért veszik meg csak mondom hogy azért nem 2 tojás. :) -
#1600 hát ennyi, hogy nem tudsz multizni, bár ennél a játéknál a multi az utolsó ami érdekel...
ha én veszek valamit szeretnék valami kézzel foghatót is kapni érte :D -
#1599 Jah értem.
Oks csak elmélkedtem, nem számolgattam utána.
De torrentessel nem tudsz multizni, vagyis nem ua. :) -
#1598 jah jóvan...:DDD