3246
-
#1760 A legrosszabb esetben... Esetleg kis szerencsével warez úton hamarabb javítják mint hivatalosan...de úgy rémlik hogy az L.A. Noire esetében is lényegtelen volt hogy tört/nem tört, akinek nem indult ugyanígy, az kitéphette a haját, nem változott semmi az egyik patch-ig... -
Mattheuska #1759 hol találtál crack-et? -
#1758 Én már odáig jutottam hogy crackeltem hátha így elindul, de ugyanaz volt az eredménye. :) -
Mattheuska #1757 az írja le h mit van akinek elindult :D f*om bele, ideges vagyok :D majd mindjárt csinálok képet a hibáról. -
#1756 aha, szóval megvettem és várjak 2 hónapot? :DDDDDDDD -
#1755 Úgy rémlik hogy 1-2 hónap után az egyik patch javította, és végre képes volt elindulni...szóval felhasználói részről lehetett babrálni teljesen hatástalan volt. No de nem festem az ördögöt a falra... -.-'' -
#1754 Amikor "magában" beszél akkor szürke, amúgy párbeszédeknél fehér.
Biztos valahogy lehet cfg-ben. Volt olyan amikor boxon toltam, hogy közelebb ültem és csak úgy láttam, pedig FULLHD-ban tolom. -
#1753 és hogy sikerült végül megoldani? -
Mattheuska #1752 és akkor ennyi? megrendeltem "ennyi pénzért" aztán cső? :S
-
#1751 nem a R* social clubját használja....én kipróbáltam a multit...naaagyon sokszor megfogok halni az tuti :DD -
#1750 Mondom én tiszta L.A. Noire, azzel is ez volt nálam anno, bármit telepítettem, uninstalláltam teljesen mindegy volt neki... -
#1748 amúgy, ha valakinek kell a Max Payne pólóm, ami a csomaggal jött szóljon...:DD
én L-es pólót 14 évesen hordtam utoljára...:D -
Mattheuska #1747 ez hülyeség, másnak akkor miért lett jó? :S -
#1746 Steam fórumon is a játék topikja ezzel van tele hogy egyszerűen semmit nem csinál a játék indításkor. Szinte minden javasolt módszert kipróbáltam, akár fejre is állhatok akkor sem indul. :) -
#1745 ujabb kérdés, windows live-ot használ mint a GTA IV? Multizni fog valaki innen? (jobb többen tolni...stb :P) -
#1744 Jöhet valami 0day javítás vagy érdemi support a R* részéről, addig sz0punk... -
Mattheuska #1743 mit csináljaaaaaak? :( -
#1742 Nálam is így sz4rakszik, a DotNet redist-tel kezdtem el szórakozni, anno az L.A. Noire-nál is volt vele gond hogy csak régebbi verziót támogatott, lehet itt is hasonló probléma van...bár az újat eltávolítom, a régit pedig fel sem engedi telepíteni ami a játék lemezén van... -
#1741 Na látom nem vagyok egyedül a problémámmal... -
#1740 jaa...a gép így állította be alapból..:D -
#1738 [Egy véleményen vagyunk!]
Akkor csak az tévesztett meg, hogy a leg-erőforrás-igényesebb eljárást bekapcsoltad [SSAO].
Az ugyanis majdnem direkt szívatása az ATI-soknak. -
#1737 Ez a lentebb linkelt orosz oédal mennyire megbízható? -
Mattheuska #1736 Hy mindenkinek.
Én is megrendeltem, minden oké volt, de amikor vége a frissítésnek meg minden, elöttem ugye a kis ablak és a bal sarkában annyi hogy Status:Idlle
aztán kilép belőle :S a sima maxpayne3.exe re meg nem reagál semmit :S mit csináljak? segítsetek pls!
-
#1735 soha nem volt és soha nem is lesz nvidiám :D ati 5470 van egy AMD X3-ssal és ASROCK alaplappal... -
#1734 Én Phoenix30 néven vagyok csak nem az SG-s nickem irtam be ! -
#1733 Nvidiád van. :)
Milyen gépben? -
#1732 Köszi. -
#1731 az én vagyok :D -
#1730 Megjelent már hivatalosan. Azok a szerencsések akiknek elindul akár játszhatnak is vele... :) -
#1729 Te vagy Las Den?
Mástól most nem érkezett request.
Igen, tegnap már át lehetett venni a boltban, játszani viszont csak mától lehet. -
#1728 aha...reggel jött meg...de a wrz is mögy.. -
#1727 Mivan megjelent a játék?
Vagy csak a warez? -
#1726 nah, én is dobok pár képet...:DD
-
#1725 Megtörtént igazolj vissza ! -
#1724 fehér a felirat, olvasdható, akkor sötét ha max épp gondol valamit, vagy narrár. -
#1723 No azt kéne, hogy először jelöljetek be engem friend-nek (Mastigias), aztán küldöm a meghívókat a bandába. Jó lesz ez, gyerekek! (: -
#1722 No készítettem egy bandát, tessék belépni! Nem tudom, tudtok-e, ha nem, akkor hívogatom az embereket:
Hungarian KillerCrew
A név persze nem végleges (: -
#1721 Berozsdásodott Max a 3.részre. :D -
#1720 vagy én vagyok szar vagy az irányítás...legalábbis kurva nehezemre esik eltalálni az embereket... -
#1719 Nem is erre gondoltam, de a képből nem látom, akad-e :D
Csak a GTA IV-et nem tudtam úgy beállítani, hogy szép is legyen, meg ne is akadjon...
De akkor ez jónak tűnik, reméljük menni fog rendesen (:
Multi???