Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Miközben mindenki, és mindenkinek a barátnõi is a Diablo III -al vannak elfoglalva, itthon alig esik szó a Max Payne 3-ról, pedig az sem kisebb siker mint a
Blizzard akció RPG-je.
A két játék között 8,000 eladott példány a különbség, ami nem sok, pláne ha azt nézzük, hogy az Egyesült Királyság játékosai ismert konzol huszárok.
A múlt heti lista a következõképpen alakult:
1 – Max Payne 3
2 – Diablo III
3 – FIFA Street
4 – Sniper Elite V2
5 – FIFA 12
6 – Prototype 2
7 – Modern Warfare 3
8 – Battlefield 3
9 – Assassin’s Creed: Revelations
10 – Mario and Sonic at the London
Olympics
Next PC upgrade: 2022
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |
Személy szerint én pont a multira tojok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
Emlékeim szerint...
A Max Payne 1 része óta csak kábé 25 játékot játszottam végig - némelyiket többször is...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De ha nem hiszed itt van:
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Volt az elsõ részben is.
de javítsatok ki, ha nem így van 😄
én PC-n fogom játszani ezt a játékot... eddig megnéztem belõle az elsõ 30 percet, de azt is beletekerve... szal nem tudom mi van. teszteket meg nem olvastam el róla, majd ha végigjátszom akkor
kicsit olyan "tûzben edzett férfi" fílingem van, és azért az is elég sötét hangulatú film, a napfény és palmafák ellenére sem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
de igazából minden teszt úgy kezdõdik, hogy megmaradt a régi jó noir hangulat
A blurozás, mint tudjuk, az egyáltalán nem noir elem!
Érdekes, a tesztekben azt mondták hogy megvan benne.
Biztos izlés kérdése. 😊
Hát az Unalmas gameplay-t nem csodálom, de azért szerintem a Max Payne hangulat megvan mert kiköpött MP stílus, ha nem lenne a cím akkor is mindenki azt mondaná hogy ez egy Max Payne klón. Vagy nem?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
- A legfájóbb: a noir hangulat szinte teljesen eltünt.
- Maga az akció(magyararán a lövöldözés), nem rossz, de láttunk már jobbat is.
- A játék mechanika arról szól, hogy átvezetõ movie, egy kis akció, megint átvezetõ movie megint egy kis akció és így tovább...
Általában az átvezetõk végén mindig megjelennek a rossz fiúk, Max fedezézbe húzódik és ekkor kapjuk meg az irányítást, mehet az eksön.
Emiatt kicsit uncsi lett sajna.
- Ha átmész egy ajtón számítani kell arra, hogy már nem tudsz visszamenni ill. átvezetõk után már biztosan nem tudsz visszafelé menni.
Tehát eléggé be vannak határolva a helyszínek. Keresgélésre, nézelõdésre nem nagyon van lehetõség így.
Tulajdonképpen a készítõk csináltak egy profi akció játékot, fedezék rendszerrel és bullett time-al. Csak éppen az a bizonyos MP hangulat hiányzik a játékból, de az nagyon.
PSN ID: Lord_Mortanius
Ha a Max Payne 3 motorjával készülnek / jelenítõdnek meg az átvezetõk
Láttam gépigényt egy oldalról, de az lehet kamu, még a Steam sem tette ki.
Más fórumon tanakodnak a cutscenekrõl, hogy hogyan lesznek megoldva pc-n. Ugye konzolon videok és 720 p elvileg egész jó minõségben.pc-n talán 1080p, de az fps az még kérdéses, hogy lesz megoldva ?!
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha 4 Dl lemezes akkor ez kicsit fura
Kíváncsi vagyok miért ekkora ? Talán a cutscene-ek lesznek 1080 p-sek meg az audio rész tömörítetelen...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Mondjuk a Rockstar már a második rész óta ott van kiadóként a sorozat mögött, pénzük és idejük is volt rá bõven hogy fasza játékot készítsenek.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
9/10 lazán, a Rockstar szerintem megint belerakta az összes tudását. 😊 Vajon folytatódik, az meg szerintem most megjósolhatatlan. Majd az eladások...