Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Az Egyesült Királyság kasszáinál a Max Payne 3. jobban szerepel,mint a Diablo III.

Miközben mindenki, és mindenkinek a barátnõi is a Diablo III -al vannak elfoglalva, itthon alig esik szó a Max Payne 3-ról, pedig az sem kisebb siker mint a
Blizzard akció RPG-je.
A két játék között 8,000 eladott példány a különbség, ami nem sok, pláne ha azt nézzük, hogy az Egyesült Királyság játékosai ismert konzol huszárok.
A múlt heti lista a következõképpen alakult:
1 – Max Payne 3
2 – Diablo III
3 – FIFA Street
4 – Sniper Elite V2
5 – FIFA 12
6 – Prototype 2
7 – Modern Warfare 3
8 – Battlefield 3
9 – Assassin’s Creed: Revelations
10 – Mario and Sonic at the London
Olympics

Next PC upgrade: 2022

koschwarz
köszönjük, emese!<#action>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

tommygear
ezzel egyedül vagy itt szerintem
broman191

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Skypack
A legtöbb embert, meg pont a multi nem érdekli

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Prince23
Omg, pedig pont fordítva van. aki ide jár, az elsõként a single miatt teszi

IMYke2.0.0.0
"a single nem érdekel senkit "

Személy szerint én pont a multira tojok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a multiról irjon már valaki valamit pls a single nem érdekel senkit

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

IMYke2.0.0.0
Nem kiabáltam, és nem is kaptam fel a vizet 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Svenhassel
Okés, nem kell felkapni a vizet, Geez 😄

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

IMYke2.0.0.0
Kiemeltem a szót, amivel a korábbi hozzászólásomat is kezdtem...
Emlékeim szerint...
A Max Payne 1 része óta csak kábé 25 játékot játszottam végig - némelyiket többször is...

Svenhassel
Biztos. Nem esett le.

LasDen
azt akarta hogy emlékei szerint nem voltak...de ettõl még lehet hogy téved...és ezt emelte ki a válaszával is...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Svenhassel
Nem tudom mit akarsz ezzel...
De ha nem hiszed itt van:

LasDen
nekem annyira nem is jöttek be...talán a 2. részben az egyik...vagy az elsõ részben??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Emlékezet...

Svenhassel
<#ejnye1>
Volt az elsõ részben is.

IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint, csak a 2. részben voltak ilyen "álompályák"...

tommygear
ahogy az elsõ 2 részben is voltak ilyenek (álompályák) csak sokan elfelejtették már ezt és egybõl võõ võõ szar elmosódik a kép <#wow3>
wesker24
Az a tesztekben is el lett mondva hogy lesz benne olyan rész ahol Max kissé ittas állapotban van és ugy kell játszani de szerencsére nem sok ilyen alkalom van benne !
Prince23
Lehetséges hogy keverem, de haver már játszott vele, és azt mondta, h a noir hangulatból nagyon kevés maradt meg, helyette inkább a fényekkel, a blur effektekkel játszadoztak el rockstarék. Ilyen idegesítõ fények voltak benne, mintha betépett volna a kamerás...

de javítsatok ki, ha nem így van 😄

én PC-n fogom játszani ezt a játékot... eddig megnéztem belõle az elsõ 30 percet, de azt is beletekerve... szal nem tudom mi van. teszteket meg nem olvastam el róla, majd ha végigjátszom akkor

koschwarz
sem = is <#falbav>

koschwarz
amit eddig láttam, nekem is úgy tûnik, dél-amerika ide vagy oda.
kicsit olyan "tûzben edzett férfi" fílingem van, és azért az is elég sötét hangulatú film, a napfény és palmafák ellenére sem.

tommygear
én se tudom hogy hozta össze a noir-t a blur effekttel 😄DD
de igazából minden teszt úgy kezdõdik, hogy megmaradt a régi jó noir hangulat
koschwarz
MIVAN?<#ijedt>
kevered a szezont a fazonnal.

tommygear
no shit sherlock
Prince23
Itt nincs noir, helyette a R* a blur effektekkel babrált.
A blurozás, mint tudjuk, az egyáltalán nem noir elem!

Szerintem a modern MP feeling lesz itt a kárpótlás.
DarkSector
"A legfájóbb: a noir hangulat szinte teljesen eltünt."

Érdekes, a tesztekben azt mondták hogy megvan benne.
Biztos izlés kérdése. 😊

Hát az Unalmas gameplay-t nem csodálom, de azért szerintem a Max Payne hangulat megvan mert kiköpött MP stílus, ha nem lenne a cím akkor is mindenki azt mondaná hogy ez egy Max Payne klón. Vagy nem?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nekem egy kicsit csalódás lett a game.
- A legfájóbb: a noir hangulat szinte teljesen eltünt.
- Maga az akció(magyararán a lövöldözés), nem rossz, de láttunk már jobbat is.
- A játék mechanika arról szól, hogy átvezetõ movie, egy kis akció, megint átvezetõ movie megint egy kis akció és így tovább...
Általában az átvezetõk végén mindig megjelennek a rossz fiúk, Max fedezézbe húzódik és ekkor kapjuk meg az irányítást, mehet az eksön.
Emiatt kicsit uncsi lett sajna.
- Ha átmész egy ajtón számítani kell arra, hogy már nem tudsz visszamenni ill. átvezetõk után már biztosan nem tudsz visszafelé menni.
Tehát eléggé be vannak határolva a helyszínek. Keresgélésre, nézelõdésre nem nagyon van lehetõség így.

Tulajdonképpen a készítõk csináltak egy profi akció játékot, fedezék rendszerrel és bullett time-al. Csak éppen az a bizonyos MP hangulat hiányzik a játékból, de az nagyon.

PSN ID: Lord_Mortanius

IMYke2.0.0.0
PS-nek - jav.korr. - PC-snek...

IMYke2.0.0.0
Amennyiben *.bik-ben vannak az átvezetõk, akkor nem kell 1080-asnak lenniük ahhoz, hogy leszakadjon egy PS-snek az arca, elélvezés közben.

Ha a Max Payne 3 motorjával készülnek / jelenítõdnek meg az átvezetõk , akkor érthetõ a várakozás a minõséget illetõen - bár, a 720-as felbontás sem olyan rossz, ha közben meg minden klappol.

Prince23
Akkor valszeg szerdáig meg is mondják R*-ék a PC verzió részleteit.
Láttam gépigényt egy oldalról, de az lehet kamu, még a Steam sem tette ki.

Bence94
A rockstar majd jövõhéttõl fog a pc változatról még részleteket közölni azt ígérték.

Más fórumon tanakodnak a cutscenekrõl, hogy hogyan lesznek megoldva pc-n. Ugye konzolon videok és 720 p elvileg egész jó minõségben.pc-n talán 1080p, de az fps az még kérdéses, hogy lesz megoldva ?!

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

broman191
Nem hinném hogy nemzetközileg eltérne a terjesztési forma, ha az indiaiaknál úgy lesz ahogy, akkor esélyesen mindenhol máshol is... 😊 Remélem hogy a latinó beszédes részekhez a PC-s verzióban már lesz normális angol felirat, mert több végigjátszásnál is amelyeket néztem, a latinó szöveg latinó felirattal volt...köszönjük Emese. <#idiota>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Prince23
Ez csak egy indiai áruház szerint van így, lehet az eu verziós 2 DL lemez felére tömörítve, telepítésnél meg meg lesz a 35-40 giga is

Ha 4 Dl lemezes akkor ez kicsit fura

broman191
Valószínûleg minden apró fájlt kitömörítgetnek amennyire csak lehet, azért. Anno a Rage-nél is beszéltek arról, hogy hatalmas méretû lenne a játék, a tömörítés nélkül. Másrészt reméljük hogy a pc-specifikus nagyfelbontású textúrák és hasonlók miatt lesz annyi amennyi...álom. <#idiota>

Bence94
A jáékról is legyen szó:Max Payne 3 pc változat 4 dvd-n
Kíváncsi vagyok miért ekkora ? Talán a cutscene-ek lesznek 1080 p-sek meg az audio rész tömörítetelen...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Pretorian
Még Remedyék is maximálisan elégedettek vele, mondjuk õk is besegítettek 1-2 ötlettel nyilván (mondták is anno). Én is imádtam az elsõ 2 részt, és az elõzetesek alapján nem félek ettõl sem, a lehetõ legjobb kezekbe került.
Mondjuk a Rockstar már a második rész óta ott van kiadóként a sorozat mögött, pénzük és idejük is volt rá bõven hogy fasza játékot készítsenek.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

DarkSector
hahaha

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tommygear
neked lehet már nem olyan sokáig...
DarkSector
Jaja. 😄

Nem ide...sorry.
Szólásszabadság van...azaz MÉG 😊
dienesoft
Szájkaratementesen mondhatom, hogy a Max Payne 3 eddig az idei porondon a legkiegyensúlyozottabb, legkiemelkedõbb NEKEM. Jó volt a történet, izgalmas, zúzós, néhol érzelemmel teli, a karakterfejlõdés pedig fantasztikus. Nehézsége miatt nagyon jó érzés végignyomni, mert mondhatnám, hogy mostanában a közelben nem volt ilyen nehézségû játék, mint ez. Talán nekem egy kicsit a végefelé már bejátszott a történet "rétestészta feeling-je", de akkor is megfogott, lekötött és nem eresztett az xbox elõl.
9/10 lazán, a Rockstar szerintem megint belerakta az összes tudását. 😊 Vajon folytatódik, az meg szerintem most megjósolhatatlan. Majd az eladások...

DarkSector
miért mondja hogy nekem nem tetszik, ha egyszer ez nem igaz? nem fogok hazudni.

TaRka0107
<#szomoru2>

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Oks de azt nem mondhatom ennél a játéknál. 😊

TaRka0107
Amire válaszoltam!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

<#circling>