Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Jah jó lesz nekünk a sima verzió is ! 😄
tommygear
drága az egész csomag nagyon az a baj és alig van benne valami
LasDen
ez a szobor tök jó lenne, de az arca nagyon gáz 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
Prince23
Jött ki új NVIDIA driver, MAX PAYNE3-höz kötelezõ frissítéseket tartalmaz.

én csak manuálisan tudtam feltenni, az nv fizikszet nem akarta feltenni auto-telepitõvel :S

tommygear
meg ezt igazából rengeteg cikkben írták, hogy James-rõl mintázták a háromban Max arcát
tommygear
Rockstar kérdezz-felelek:

"James McCaffrey-t újra hallhatjuk?"
Igen, nézd csak meg a Max Payne 3 Pop-Up Edition Trailer -t. Az arcát is láthatjátok a játékban.
IMYke2.0.0.0
Ha szigorúan vesszük így van. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vagyis õ adta az arcát... : )

LasDen
alig 1,5 hét és lehet nyüstölni 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Így van. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

broman191
Nyilván nem fog megegyezni teljesen Max arca a játékban McCaffrey arcával, már csak a játszott szerep miatt sem, viszont nyilvánvalóan róla mintázták. Mintázták, de nem modellezték ráncra pontosan olyanra amilyen, soha nem is volt az a cél. /szõrszálgasogatás

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Seth
hogy konkrétak legyünk, az Õ arcát vették alapul az idõs Max-nek, be lett szkennelve meg minden ami kellett, de deformálták, hogy valamennyire benne legyenek a 2. részbeli Max vonásai is. Egy interjúban ezt elmondták,nade melyik meg nem mondom

PSN ID.: Beegabor

IMYke2.0.0.0
Nem kell megnéznem képet hozzá, hogy látni véljek hasonlóságot, de ezek szerint, nem tudod mi a motion capture.
Már a Matrix-ok során is használták a CGI-trükköknél - a színész arcát teljesen lemodellezik, és átalakítják, igény és kedv szerint.

Nem véletlen, hogy úgy említik a srácok a WIKIA-n, hogy csak a mozgását modellezték le.

és ebben hol írják, hogy az arcát nem õ adta? csak nézz meg egy képet a játékból.

Én már írtam a kedves Rockstar-nak, remélem nem vagyok egyedül és még foglalkoznak vagyis tesznek az optimalizáslásba energiát, mert egyrészt elég magas árfekvésben is van a produktum másrészt maguknak is segítenek ezzel 😛
IMYke2.0.0.0
Akkor menj és rúgd sejhajon a Max Payne WIKIÁsokat:

"James McCaffrey is the voice actor of Max Payne. He voiced the main character in both games of the series: Max Payne and Max Payne 2. McCaffrey is set to return to his role in Max Payne 3 not only for the voiceover but also as the performer of Payne through the use of motion capture."

tévedés, az arcát is róla mintázták a harmadik részben.

Komoly 😊
Shep
Az elsõ rész Maxe a legjobb szerintem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

LasDen
Sam Lake bazzeg olyan mintha Stephen Kinget látnám....rémísztõ 😄😄

IMYke2.0.0.0
Az arcát nem róla mintázták - az már teljesen CGI - csak a motion capture-höz használták õt.

IMYke2.0.0.0

tommygear
mosasd ki a füled 😄D James Mccafrey a hangja ahogy az elsõ 2 részben is, az arcát is róla mintázták a háromban
Ryder62
Elvileg ugyanaz a színész kölcsönözte hangját mindhárom játékhoz. És emlékeim szerint annyira hasonlít a hangja Nikoéhoz mint Gordon Freemané <#nyes>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

koschwarz
totál más, szerintem.
(eleve a szinkronszínészek nem ugyanazok)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TaRka0107
Max-nek olyan a hangja mintha Niko Bellic-é lenne😄

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

DarkSector
Teljes bann azért gáz mert akkor kurvára biztosra kéne menniük, ezt meg ellenõrizni elég gáz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Konzolon tudtommal legtöbb esetben accot bannolnak csak,wareznél szokott lenni gépban.Fifaban legalábbis kevés ember ea-s fiókját tiltották ki a virtual pro hackelés miatt.Most is tele van 99-es emberrel a leaderboard.

Bf3nál is egy csomó csaló van,akiknél ha jól emlékszem statot nulláztak,nem bann volt.

Egy biztos,valami megoldás kellene ami olyan szigorúan csapna le hogy kétszer is meggondolnák,mielõtt csalnának.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

DarkSector
Az a poén hogy ez most is így van már évek óta. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Waczkor
Jah az meg a másik,hogy nyilván vannak olyanok akiknél egyértelmûen megmondható hogy csal e,van olyan aki egyszerûen profi,meg ugye van az is aki meg figyel arra hogy ne látszódjon hogy csal.Mission Impossible.

Shep
Én úgy tudom egybõl bannolják a kulcsot, legalább is CS-ben. Na de szódát nem ér, mert a csíkészítõk, mindig 1 lépéssel elõrébb járnak ,így csak az amatõrök buknak el. Na de azért az is igaz, hogy nem mindenki csíter aki annak látszik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

zoliapu
PC-n jobban néz ki?

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Waczkor
A legnagyobb baj az hogy nem lépnek fel kellõ szigorral a csalók ellen.
Konzolokon egybõl gépet és accot kellene véglegesen tiltani,pécén pedig egyértelmûen bannolni a kulcsot,nem statot,rankot nullázni.

Mondjuk azt nem tudom felfogni mi értelme hogy felkerülsz a top akárhányba irreális stattal,tudja mindenki hogy csalsz,nem saját erõbõl érted el.Akkor mi értelme?

LasDen
ezeket nem vettem meg, így nemtom milyenek (BF2-t annó 2000-ér, de nem sokat jácottam 😄)...TF2-vel, Tribes meg HL2 DM szokott menni inkább 😄

Ryder62
Én még mindig azon a véleményen vagyok hogy a multi a kis tízenéves kölköknek való akik attól érzik nagynak magukat hogy csalással 85 hedsátot be tudott vinni egy huzamba halál nélkül. Most a Cod MW3 free weekenden kemény 4 órát bírtam. Mondtam hogy köszönöm, ennyi elég volt.

És már rohadtul idegesítõ hogy lassan nem lesz játék amiben ne lenne multi. Elég átfáradni a Mass Effect 3 topikjába. Nagy, sztori központú, single akció/rpg játéksorozat utolsó darabjába beleerõltették ezt a sz*rt. És a játék megjelenése után bõ 1 hónappal már másról sem szólt a topik mint a multiról. Teljesen felesleges. Jah és azt mondtam már hogy a single játékra kihatással van a multija? Röhej. <#szomoru2>

A szemembe így zülled le a játék ipar. Hogy mikor kiejtesz egy címet (ami egy singe játék) és a játékosok felének már a teljesen felesleges, beleerõltetett multi jut eszébe, nem a jó sztorija vagy játékmenete stb.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Shep
Volt mindkettõben de minek, ezeket a részeket legszívesebben mindig elnyomtam volna de hát ugye nem lehetett.

IMYke2.0.0.0

Svenhassel
Na ez örök igazság. Többek között ezért sem játszok BF-el meg CoD-al. Még a Red Orchestra-val is felhúzom néha az agyam, pedig ott elég kevés csíter van.

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

IMYke2.0.0.0
Próbáld ki a CoD-okat, és a Battlefield-eket... nem kocamód, hanem rendesen, mondjuk mindegyik esetében a katonád és fegyvereid fejlõdésére gyúrva, esetleg barátokkal, osztagokban...
S akkor döbbenettel tapasztalod majd, hogy mekkora is a csalók, más játékát direkt elszarók tábora = el fog menni a kedved jó idõre a multizástól.

Súgok: a nyerési vágy minden multi játék alapja, azaz, egy idõ után MINDEN multijátékban megjelennek a csalók.

LasDen
soha nem voltam nagy multi huszár,de mostanába elég sokat multiztam és még egyszer sem nyomtam ki amiatt, hogy az ellenfelek baszták volna el a játékom...

DarkSector
Akkor sorry, úgy akartam kérdezni hogy most kijött már konzolra is? Vagyis az eladások minden platformot érint?

IMYke2.0.0.0
Nem. Kijön konzolra is.

IMYke2.0.0.0
Fõképp, hogy idióta-jóska-pista jól el tudja szúrni az ember játékát, kedvét multizás idején...
...csalókról meg ne is beszéljünk...

DarkSector
Diablo 3 nem onli PC?

DarkSector
Pont fordítva, a single éri meg, a multi-tól ne várj sokat.

IMYke2.0.0.0
Kijavítanám a cikk íróját: a Diablók sosem voltak "akció RPG"-k, hanem a mezei hack 'n' slash kategóriába tartoznak...
Nem mindegy, és a kettõ között ég és föld a különbség (elõbbi javára).

tommygear
helyes