Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is gondoltam rá, hogy csak holnaptól, de az baromság lenne, nem? 😄
Próbáltam a CD kódot Steam-en aktiválni, de az meg egyáltalán nem ment...
Gabe18-nak vajon sikerült?
BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu
Mekkora a mérete?
Akkor ma már nem lesz golyóidõ?! 😞
BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Habár 5 megás nettel eltart majd egy ideig mig lejön !
thx😊
★ 汤姆 李
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudom hova rakni komolyan ilyen hülyén megadni system specs-t-.-
Vagy rosszat nézek nem tudom de fura ez ahogy meg van adva<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
Abbahagyhatnád már.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kifejezetten itt a bolti lemez másolatába kételkedtél! Azért mondtam,hogy nézz be a warez topikba,hogy meg nyugodj,hogy igen is létezik! Itt senki nem állította,hogy kint van a rls,csak te értelmezed úgy a mondatot!
Vitatta valaki a FÁJLOK létezését? Nem.
Én a scene release nem-létezésére hívtam pusztán fel a figyelmet.
"Értékelem mikor valaki okoskodik,de a fáradtságot nem vesz,hogy" rendesen értelmezze a másik hozzászólását...
Akik megvették, megérdemelnék, hogy ne 0 day szívjanak a letöltéssel.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Az biztos ha lemegy az ára akkor multi miatt tuti vétel lesz.
★ 汤姆 李
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ha én veszek valamit szeretnék valami kézzel foghatót is kapni érte 😄
Oks csak elmélkedtem, nem számolgattam utána.
De torrentessel nem tudsz multizni, vagyis nem ua. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"