Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Mondom én tiszta L.A. Noire, azzel is ez volt nálam anno, bármit telepítettem, uninstalláltam teljesen mindegy volt neki...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

LasDen
amúgy, ha valakinek kell a Max Payne pólóm, ami a csomaggal jött szóljon...😄D
én L-es pólót 14 évesen hordtam utoljára...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ez hülyeség, másnak akkor miért lett jó? :S
Lunki88
Steam fórumon is a játék topikja ezzel van tele hogy egyszerûen semmit nem csinál a játék indításkor. Szinte minden javasolt módszert kipróbáltam, akár fejre is állhatok akkor sem indul. 😊
Nuclearity
ujabb kérdés, windows live-ot használ mint a GTA IV? Multizni fog valaki innen? (jobb többen tolni...stb 😛)

broman191
Jöhet valami 0day javítás vagy érdemi support a R* részérõl, addig sz0punk... <#buck>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

mit csináljaaaaaak? 😞
broman191
Nálam is így sz4rakszik, a DotNet redist-tel kezdtem el szórakozni, anno az L.A. Noire-nál is volt vele gond hogy csak régebbi verziót támogatott, lehet itt is hasonló probléma van...bár az újat eltávolítom, a régit pedig fel sem engedi telepíteni ami a játék lemezén van...

Lunki88
Na látom nem vagyok egyedül a problémámmal...
LasDen
jaa...a gép így állította be alapból..😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0

Akkor csak az tévesztett meg, hogy a leg-erõforrás-igényesebb eljárást bekapcsoltad .
Az ugyanis majdnem direkt szívatása az ATI-soknak.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ez a lentebb linkelt orosz oédal mennyire megbízható?

Next PC upgrade: 2022

Hy mindenkinek.

Én is megrendeltem, minden oké volt, de amikor vége a frissítésnek meg minden, elöttem ugye a kis ablak és a bal sarkában annyi hogy Status:Idlle
aztán kilép belõle :S a sima maxpayne3.exe re meg nem reagál semmit :S mit csináljak? segítsetek pls!
LasDen
soha nem volt és soha nem is lesz nvidiám 😄 ati 5470 van egy AMD X3-ssal és ASROCK alaplappal...

wesker24
Én Phoenix30 néven vagyok csak nem az SG-s nickem irtam be !
IMYke2.0.0.0
Nvidiád van. 😊
Milyen gépben?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszi. <#worship>

LasDen
az én vagyok 😄

Lunki88
Megjelent már hivatalosan. Azok a szerencsések akiknek elindul akár játszhatnak is vele... 😊
Mastigias
Te vagy Las Den?
Mástól most nem érkezett request.

Igen, tegnap már át lehetett venni a boltban, játszani viszont csak mától lehet.

BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu

LasDen
aha...reggel jött meg...de a wrz is mögy..

DarkSector
Mivan megjelent a játék?

Vagy csak a warez?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

LasDen
nah, én is dobok pár képet...😄D

wesker24
Megtörtént igazolj vissza !
akyyy
fehér a felirat, olvasdható, akkor sötét ha max épp gondol valamit, vagy narrár.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Mastigias
No azt kéne, hogy elõször jelöljetek be engem friend-nek (Mastigias), aztán küldöm a meghívókat a bandába. Jó lesz ez, gyerekek! (:

Mastigias
No készítettem egy bandát, tessék belépni! Nem tudom, tudtok-e, ha nem, akkor hívogatom az embereket:
Hungarian KillerCrew
A név persze nem végleges (:

Lunki88
Berozsdásodott Max a 3.részre. 😄
LasDen
vagy én vagyok szar vagy az irányítás...legalábbis kurva nehezemre esik eltalálni az embereket...

Mastigias
Nem is erre gondoltam, de a képbõl nem látom, akad-e 😄
Csak a GTA IV-et nem tudtam úgy beállítani, hogy szép is legyen, meg ne is akadjon...
De akkor ez jónak tûnik, reméljük menni fog rendesen (:
Multi???

wesker24
Én benne vagyok akármikor én is sinkább játszanák magyarokkal ! 😄
kill3r21
nézd meg a configomat és vond le a következtetéseket...
nyilván ez ilyen medium grafika a dx10 miatt, de nem csúnya és pöpecül megy, én kellemesen csalódtam, sokkal rosszabb helyzetre számitottam...
már igy bõven szebb mint a boxos verza szerintem...bár az sem csúnya 😄
Lunki88
Game currently not available hibaüzit dob akkor. Már próbáltam. 😞
Mastigias
Amúgy jobb lett a portolás, mint a GTA IV esetében?

kill3r21
Nevezd át a játékmappát Max Payne 3 ról MaxPayne3-ra, szóköz nélkül...
IMYke2.0.0.0
Ez valamelyest megnyugtató. Köszi.

Mastigias
No látom már indul a kicsike, amint hazaértem a melóból, én is belevetem magam.
Kérdés: nem csinálunk a social klub-on egy bandát, ahol magyar játékosok multiznának? Szívesebben játszanék a kedves honfitársakkal (:

kill3r21
nem vészes, csak a fraps csinál ilyen ramaty képet, túl sötétek...
Lunki88
Steames verzió? Nekem sehogy sem akar elindulni... <#falbav>
IMYke2.0.0.0
Feliratozás színét nem lehet változtatni?
Ez így olvashatatlan.

grizzly21
Egesz jo aron van a galaxisba, 10K...amazonon 60 dollar + posta pedig olcsobb szokott lenni ha onnan veszem.

kill3r21
Pár kép....
Még nem volt 1sem!

IMYke2.0.0.0
Upsz... ez viszont elszomorít. <#schmoll2>

Lunki88
Én nem ajánlom. Vettem innen egy Sniper Elite 2 kulcsot, amirõl utólag derült ki hogy régiózáras (az oldalon nem volt feltüntetve). A pénzemet pedig nem kaptam vissza.
IMYke2.0.0.0
Kérdésem tárgytalan - google fordítóval már látom, hogy nem kamu oldal - jónak tûnik.
Kár, hogy fedezetem nincs.

IMYke2.0.0.0
Nem tudok vásárolni, de...
Szabad, lehet ezekben az oldalakban bízni?

plati.ru-n 3200 Ft körül lehet orosz keyt venni, nem régiózáras, megy az angol clonedvd-vel telepítve. a kis kék bankkártya ikonos a kártyás fizetés, onnan már csak a szokásos adatokat kéri, google fordító segít.

LasDen
azé ezt nevezem....😄
fél 10 környékén jött meg a csomag...még elõtte lefürödtem és úgy 50 körül kezdtem el a telepítést....és mostanra fejezte be, 1óra25perc...nem rossz 😄

IMYke2.0.0.0
Játék miatt én sem vettem/vennék ki szabadságot. Értékesebb az annál, hogy holmi bithalmaz miatt elherdáljam.

Munka után is lehet játszani a legfrissebb - amúgy is, késõbb sok javításra szoruló, DLC-kkel egésszé tett - játékkal.

LasDen
ezt embere válogatja...mindenki maga gazdálkodik a szabadságaival és van akinek megéri...