3246

-
husz #3203 Azt tudom de ha az elsö egérparancsot megcsinálom a másodikat már nemtom mert mindig megöl hiába nyomom 1000 el az egeret nem reagál rá !
Utoljára szerkesztette: husz, 2015.08.06. 15:38:41 -
minden billentyű és egér parancsot kiír a játék, ezeket kell követni -
husz #3201 Értem és tudnál segitei hogy még mit kell ott használni ??? -
nem nagyon lehetne hova folytatni, szépen lezárták, nagy Max Payne fanként azt mondom erőltetett lenne egy folytatás... bár egy Max halálát feldolgozó résznek talán még lenne értelme
Utoljára szerkesztette: tommygear, 2015.08.04. 00:34:01 -
nem csak az egeret kell használni ott -
ennek nem jelentették még be a folytatását? -
husz #3197 Üdve nekem egy olyan gondom lenne mikor a megégett fejű csávó támad rám macsétával hiába nyomom az egeret 1000 er nem csinálja meg a védekezést ha esetleg az elsöt sikerül is a második egérparancsot mikor kiirja akkor meg azt nem engedi valaki esetleg erre tudna valamit mondani ?? -
TLOTR #3196 Sziasztok a multi rész mennyire él? -
NiGhTM4R3 #3195 Jó, hogy vártam akcióra, most csak 5 euró
https://www.humblebundle.com/store/p/maxpayne3_storefront -
NiGhTM4R3 #3194 Köszönöm, akkor megveszem -
95% multi dlc, meg van még egy dlc, ami kiegészíti az arcade módot, de azt hiszem az ingyenes dlc, szóval ha csak a single kell akkor nem kell a complete :) -
NiGhTM4R3 #3192 Sziasztok
Jól látom, hogy ehhez a játékhoz csak multis dlc-k, kiegészítők vannak? tehát ha csak single miatt kellene akkor bőven elég 20 euróért megvennem a játékot és nem kell nekem a complete pack 30 euróért? -
eredeti? -
csak ennyi h a may payne3 működése leállt. és fut a zöld csik.. -
mi a hibaüzenet? -
sziasztok. olyan problémám volna h feltettem a játékot és hozzá az 1.0.0.114es patchet és új játék kezdetekor a betöltés után kb5 másodpercel kidob hibaüzenettek. (win 8.1). valaki esetleg tudna segiteni miért van ez?
-
mester1987 #3187 Csak azért, mert eszméletlenül eltalálták a zenét benne;
-
-
Hülye vagy ennyi gyógyszertől pislogni úgy be van tépve hogy kivannak akadva a szemei és a hozzá tartozó érzékszervei és csakis a feladatra összpontosít.
-
persze ezek után még mindig nem értem egyedül Max miért nem pislog a játékban -
ténylég minden utolsó részletre odafigyeltek, de ez igaz a gta-kra is, ezért bírom a rockstart :) -
ahh, most ujra elovettem a jatekot es gyakorlatilag nincs hozza hasonloan reszletesen kidolgozott kornyezet egen foldon semelyik jatekban. olyan apro reszletekre is figyelnek, amire mashol sose fognak. Megdolgozott a rockstar games a hirneveert.
Ja megvettem steam akcioban, soha semmi jatekkal nem volt bajom elinditani ez bezzeg nem indult, mindenfele forumot olvasgatok tele hulye otletekkel. Aztan ujra kellet inditani a gepet, es elindult elsore, nem tudom mi a szoszt telepitett fel, amit addig nem lattott. Nem lepodnek meg a fos social club vagy milyen progijuk miatt haldoklott. -
kisokka #3181 Ez a rész szerintem másképpen borongósabb, mint az eddigi MP-k, de iszonyat nagy öldöklés van benne Amikor elsőre kijátszottam, akkor tartottam 8ezer kill körül. Hát ezt nem nagyon lehet elmondani más játékokról
-
most néztem meg a tzben edzett férfit, és kicsit hasonlított a sztori rá :D
annyi hogy nem brasil hanem mexikó. faszi, aki alkoholista lett, elválal egy biztonsági őr melót a családnál, ahol egy kislányra kell vigyáznia, de mégis elrabolják stb stb... :)
több köze volt az egész filmnek a játékhoz, mint a Max Payne - egy személyes háború ú:( -
nagy nehezen, miutan mar vegkepp lehalt az egerem, sikerult tuljutnom es tegnap vegig is vittem este 11 orara.
szerintem egesz jo game lett, nem egeszen olyan, mint a korabbi max payne-ek, de nagyon jo kis tps lett. tetszik a design, nem erzem ugy, hogy elpazaroltam a ra szant idot, tetszett.
ezutan johet az uj wolfenstein.
-
én ezzel játszottam, max néha egérrel meg billentyüzette, de mivel szar az egerem, maradt a kontroller :D ott jó volt.
-
hat ezaz, hogy nem, szal... nemtom -
kisokka #3176 Pedig csak azt kell nyomni, amit ír. Nem lehet, hogy valamelyik klikked bekulált? -
ti EZT, hogy a picsaba csinaltatok meg ?
eloszor jobb klikk, aztan bal klikk, aztan F es a vegen bal Ctrl billentyut kellene nyomni, de ugy beakadtam ennel a resznel, hogy szerencsetlen egerre mindjart telleg teglat hajitok, mert mar ugy szet daraltam a jobb meg a bal felet, keptelen vagyok tuljutni es mar telleg nem tudom mit csinaljak vele :D
-
ratgab #3174 Ezek szerint legalább akkora szar rendszer, mint a GFWL volt. -
kisokka #3173 Nálam is ez volt, nekem úgy tűnik, hogy a Social Club háborog, ha nem lépsz be pár hónapig(én se léptem be...). Ilyenkor jelszóváltást kér. -
Minél hamarabb tedd meg! Utóbbi idők legjobb akciójátéka! Na meg Max Payne -
Hú, egy kő esett le a szívemről :) -
nah volt egy gyors jelszovaltas, meg nem tudom mi, es most belepett, de ekkora fassagot, oregem... `-.- -
es nem lep be, mert a jateknak linkelve kellene lennie a social club-hoz, de amikor a weboldalon kulon oda bejelentkezem, ott ott van a game, szal... mit linkeljek mihez akkor, vagy mi van ?!
RAADASUL, social club-on bejelentkezve, ott vannak a korabbi osszes lovoldozeseim, minden amit a jatekban elkovettem, szaoval... hat most nem tudom. de eleg idegesito. -
Az szép.
Én még fel se telepítettem a STEAM-es verziót.
Ezek szerint, már végig se fogom tudni játszani? -
tokjo, hogy az ember ujrajatszana nem tudom hany honap utan, erre social club-os linkelesnel kozli, hogy hiba tortent, mikor rendes adatokkal vagyok bejelentkezve elotte a social club-ba.
na, ilyenkor mi a tokom van, kuka ?!
steames a jatek, korabban bejelentkezem ment, semmi gond, csak jo ideje nem vettem elo, most meg nem lehet elinditani se a jatekot, aztan felkur agyilag de rendesen :D
-
hat annal olcsobb... nem nagyon lesz szerintem :)
annyit azert meger -
Baxo #3165 oké, köszi, várok akkor a steam nyári leárazásokra :) -
Hát csak a multi miatt szerintem nem érdemes megvenni, és nem nagyon szokott olcsóbb lenni.