Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lunki88
Itt egy jól elkapott kép a játékból, az elõbb lõttem. 😊
Calver
+1, én is hardon tolom, baromira bejött eddig, nem futkározhatsz töketlenül, gondolkozni kell. mondjuk néha iszonyatosan tud szívatni, amikor ment checkpoint-nál úgy h van még 30 töltényed összesen, többi szétszórva halott ellenfeleknél, akik mellé frissen jött be pár élõ pajtás <#rolleyes>

pozitívan csalódtam eddig abszolút de, nem számítottam rá h ilyen jó lesz MP3.

btw mindenkinek ajánlanám, h game options-ban target slowdown-t kapcsolja kapásból ki, iszonyat elbaszottá teszi a célzást másképp.

"The trees move. Do you not see it?"

kill3r21
benne vagyok már a játékvilágban egy ideje, igaz nem vagyok hardcore gamer, de ez azért easyn is tud meglepetéseket okozni, ennyire csak nem vagyok béna....😊
LasDen
az az 'is' jól megvezetett...gondolkodtam is hogy mi lehet 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fpocok
*és

Parasite Eve 2, best game EVER!

tommygear
<#eplus2>
Bence94
Old school-ra leszek kíváncsi<#idiota><#vigyor1>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Fpocok
medium is alatta... a gyengék fegyvere. Prok egybõl hardon mennek! 😄

Bence94
mediumon is tud szívatni rendesen, de nekem ez bejön! Elképesztõ lett!

tommygear
nem sokáig húzod élve ebben a játékban, ha lõsz és mész... végre egy játék amiben van valami kihívás, mondjuk én hard-on kezdtem el, lehet easy-n tényleg csak menni kell elõre 😊
Shep
Mert a Sniper elitben nem, vagy az AW-ban? Ja nem, ott lámpázni is kell 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Frank99
na, ezért nem veszem meg. multi nem érdekel.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

broman191
Nálam mutatta a Fraps és az MSI Afterburner is, bár az Afterburner folyamatosan fals értékeket adott, 200 FPS alatti értéket szinte nem láttam soha. Akkor is írt vagy 140 FPS-t amikor valósan érezhetõen lecsökkent 30-40 környékére... <#idiota> A Fraps ellenben jól mûködött!
Általában 50-60 FPS megvolt, 1280x720-ban, DX11-ben, amit csak lehet very high-ra téve, 16x-os AF, 2x-es AA mellett, jól optimalizált cucc lett, egészen szép is. Egyedül a textúramemó használatát lõtték be elég ostobán, 2x-es AA-val max. ~920 MB-nál kötök ki, 4x-esnél pedig már éppen kimászik az 1024 MB-os keretbõl...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

FPS-t hogyan irattok ki? Nekem nem igazán sikerül a megszokott AB, fraps, stb...-vel.

SpeedXHUN
Offline profilt,hogyan lehet készíteni? itt nem találok kipipálandó dolgot mint a gta 4 ben.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

tommygear
simán
kill3r21
ugy mint nekem, dx10 high minden 1680*1050 felbonti 28-38 fps között
The Protector
AmD x2 5200+ 2.7Ghz,2gb rm és geeforce 9800Gt 512 vel hogyan futna a játék?

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

DarkSector
A játékkal 1 bajom van hogy mész-lõsz stilus.
Régebben még lekötött, manapság valszeg 1 gyors végigjátszásra lesz elég. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
azaz...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ehhez a quick save dologhoz: Amíg nem oldják meg, hogy pl csak X percenként lehessen menteni, addig szar. Tudom, tudom... de én is PCs vagyok. Nem szeretem a quick savet, pedig használom. De jobban tetszene, ha lenne korlátozás.

single player = casual

LasDen
kihívás akkor is volt, mikor én menthettem és nem csak a gép...és nem vagyok casual, de akkor sem szeretem a chekpoint rendszert...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kill3r21
végre van egy kis kihívás...ne kapj agybajt, ettõl jössze bele jobban 😊
DarkSector
Vagyis causal vagy? 😊

LasDen
nem vagyok puhány...😄 csak agyfaszt kapok, hogy amit már elsõre is megcsináltam újra meg kell csinálnom, hogy eljussak oda, ahol elõbb elvéreztem...

DarkSector
Jah hogy puhány vagy?
Ha igen akkor szerezz trainer-t, hogy f4-f5-el tudj azonnal menteni és visszatölteni és akkor nem kell erõlködnöd hogy saját tudásból vidd végig. 😊

LasDen
igen...😄

DarkSector
Mert a fejlesztõk ezt találták ki.

grebber
Mit vagy úgy oda mert kb 1 perccel korábbra tesz vissza?

Next PC upgrade: 2022

LasDen
ha tudnak, akkor meg minek ez a szar chekpoint...?? 😄

DarkSector
Tudnak a konzolosok is menteni...😄

LasDen
a végzetes lövés...😄

basszák meg a konzolosok, hogy nem tudnak menteni...basszaazagyam ez a kibaszott csekpojnt rendszer. utálom mint a szart, hányadék szar....

Ryder62
És mi a helyzet a 16:9-essel?

Láttam a képeket, a játék itt is használja a GTA 4 hatalmas hülyeségét hogy video memoryt kiírja, és ha eléred, akkor nem tudod feljebb húzni a grafot? Remélem nem.

És mennyire optimalizált?

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

darkstreet89
Sajna a 16:10 képarányok min elvannak b***ríntva! Nálam is 1440x900-ba olyan mint ha 4:3-ba játszanék! Úgy játszottam vele,hogy vissza vettem 1366x768-ba és ablakos módra kapcsolni,hogy ne húzza szét a képet! Bár ha csak ablakos módra kapcsolsz akkor is megoldódik a probléma! remélem javítva lesz!

tommygear
1440x900-ban is szar a képarány, össze van nyomva a kép, valami megoldás jó lenne erre
TaRka0107
Mármint ha sokadjára halsz meg, akkor egyre több pk-t ad.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Starfighter
Betudott szerezni valaki Special Edition-t (PC) itthonról? Én Gameshop-ból rendeltem de nagyon megszívattak, egyik csóka azt mondta tegnap hogy feladták, másik meg ma délután azt hogy nem is kaptak, közben meg a webshopon meg azt mutatta a rendszer hogy raktáron van(telefon hívásom óta már javították<#phone>. Ha vki esetleg tudott tõlük vásárolni az szóljon PLS. Vagy tud esetleg egy helyet Pest közelében ahol ténylegesen kapható.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

kill3r21
ezt nem is figyeltem....komoly? ha érzi a program hogy nehéz neked akkor ad több painkillert? 😄
Ööööö... Miért van elrontva a képarány 1680*1050-ben vajon?

Hát én még nem mentem sokat, de az irányítással annyi a bajom hogy ha leguggolsz akkor abból nem lehet egybõl átmenni futásba, hanem elõtte mindenképp fel kell állni normálisan. Amúgy jó kis játéknak tûnik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

grebber
Haj meg sokszor azt akkor adja majd a painkillereket 😄
Xboxon a végével annyit görcsöltem már a kezdeti 0 painkiller helyett halál után már 7-et adott a gép 😄

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
Az egy biztos, nem csak boxon volt nehéz a játék, elég kemény pc-n is, kevés a töltény és a painkiller....
Bence94
Nekem megjött ma a játék vagy 3 óta nyüstölöm és beszarás milyen jó! Év játéka! Az ótvar procimon is frankón megy medium-highon! Gépem: e6600 2,4 ghz @ 3,1 ghz , 2gb , hd 6870

jó lett nagyon pc-s változat és az irányítás is nagyon jó egérrel!!!!

De még valami frappáns választ fog kapni talán mindkét cég.

Munkahelyei notin már le lett mentve, onnan usb-n áttolom, aztán kiírom dvd-re.

Lehet, hogy sok selejtes lesz a DVD-k közt a 4-es, amit még eladnak majd. <#hehe>

Meg általában a dupla-dvdt sok író/olvasó nem szereti. Kerees egy régebbit, ami még jól olvass még, hátha az jobban boldogul vele.
Hát én biztos online veszem meg csak a kulcsot.Nem fogok ilyen nagy dobozokat tárolni,ráadásul hibás is a disc..
Várok kicsit olcsóbb lesz és megveszem digitálisan féláron mint most van

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

IMYke2.0.0.0
Szép kis kálvária... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.