Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

broman191
Nem csúnya így DX9-ben sem, és milyen kevés textúramemót eszik... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

wesker24
Ime egy pár kép tölem is !

grebber
Eddig azt hittem hogy a CoDokat nem lehet überelni nehézségben legnehezebb szinten.
De ennek sikerült túlszárnyalni.És ez csak HARD ennél még van 2 nehezebb is!!!Szopok rendesen.Atyaég mi lesz a legvégén ha már az elején szopás van.

Next PC upgrade: 2022

Prince23
No megnéztem ezt a gamet. Nagyon jól fut very high beállításokban, az anisotrop meg a másik 2x, meg 4x-en van. de nem oszt nem szoroz a látványban. A grafika nagyon ott van. Kb. ilyen fejlõdést kéne felmutatnia az IW motornak is. GTA 4, és RDR játékokhoz képest ORBITÁLIS a grafikai látványvilág. 4 csapterig jutottam el.

Az a tipikus Max Payne hangulat az elsõ 3 fejezetben, a brazil részeknél nagyon rossz volt. Egyáltalán nem lehetett érezni a noir feelinget. VISZONT a chapt 4 eszméletlenül visszaadja a Max Payne hangulatot, és végre van benne noir. remélem végig megmarad eza stílus. mert elsõ 3 fejezet inkább akciódúsabb volt, egy sima akciójátéknak tünik.

DarkSector
Hát GTX260 egy cseppikét lehet necces lesz.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

BiG G
az elsõ indításnál, amikor megkérdezi mekkora legyen a brightness, majd bejön az elsõ intró (a szobás, amikor nyílik az ajtó), mindig kivág az asztalra.

erre van valami megoldás? legfrissebb hang- és videódriver fennvan, a c++ és a visual akármi is, directx is.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szasza20
na akkor úgy látom a hozzászólásokból ítélve nem kell agodni hogy nem fut max el DX10-ben!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

grebber
Nálam több mint 2 éves géppel DX11 1920*1080 Tesszaláció max talán 2-3 dolog ami nincs very highon + 2x AA és játszható.

Next PC upgrade: 2022

Lunki88
Hát ha úgy istenigazából mindent ki akarsz maxolni, akkor oda már kell vga-nak úgy 2gb vram legalább. Proci igénye nem olyan vészes mint ahogy beharangozták. GTAIV-nél legalábbis jobban lett optimalizálva. 😄
DarkSector
-.-

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Prince23
Jól fut Full HD-ben?
és hogy bírja a max graf beállítást?

kill3r21
nyilván ha 3 havonta megnézetem akkor ha bármi lenne megtalálná akkor is...😊
Szakmabeli vagy tehát neked kéne a legjobban tudnod hogy mirõl szól ez....
80% üzlet....semmi több 😊
A játék realizmusra törekszik, ha valakit fejbe lõsz az meghal, és fordítva, te is így jársz (legalább is hardon játszok, és ott igaz). "Boss fight"-ok ezt a realizmusra hajazó képet tönkre tennék, és amúgy is felesleges.
megvan a válasz, bemásolom, hogy ha mást is érdekelne: "The Steam version of Max Payne 3 supports Steam achievements and buying DLC from in-game via Steam. Certain features normally associated with Steamworks—such as friends, cloud saves, stats, and matchmaking—are fully supported using Rockstar's own Social Club (not Steam or Games for Windows Live) as the platform for all versions. Retail key activation on Steam is not supported."

darkstreet89
Hát az! Amúgy lehet driver gond,nem tudom!Az tudom,hogy másnak is volt ilyen észrevételét nem tudom,hogy õ is NVIDIA karit használt vagy ATI-t! Remélem lesz rá valami okosság, esetleg új driver vagy valami frissítés a rockstartól!

DarkSector
Mondjuk ez eléggé gáz.
Amúgy röhely mert ha 16:10-be torzulna és 16:9-es képpel csinálna torzitást, akkor pont hogy vékony karakterek lennének...
Szóval ez olyan mintha 4:3-as képet nyomorintana 16:10-be...akkor kapsz ilyen dagi embereket!

Vagyis a 16:10-nél valamiért 4:3-at mérettel dolgozik.
Általában a 1680x1050-es monitorra mikor kiteszel 1600x1200-at az néz ki így....

De ez VGA driver hiba szerintem.

DarkSector
Oks THX!

Nem feltétlen fontos.
De háát bazze megtörhették volna a monotonitást.

Sebaj. Csak fel akartam készülni hogy mire számítsak.

Írtam a Rockstar Gamesnek egy support ticketet errõl a problémáról. Kiváncsi leszek mit mondanak. A képet is belinkeltem nekik, amit itt linkeltél, mert nálam is ugyanígy néz ki.

chapter 5-ben vagyok. Bossfightok nincsenek, de easyn is meghalok kb. fél percenként. Illetve vannak fõbb ellenek, de nincsen semmi spéci tulajdonságuk eddig, pont ugyanannyit kell beléjük lõni, mint bárki másba.

yesname
OFF
Jah igen. 3 havonta lefuttatsz valamit. Közben meg ki tudja esetleg milyen trójai, malware vagy hasonló ügyköik ott. WArezt használsz? Simán terjednek warezes dolgokban is vírusok.
Az mindenestre igaz, hogy nem nyitunk meg ismeretlen linkekeket és társai. Szóval látszik, nem vagy hülye, de messze nem úgy van ahogy gondolod. Nekem van vírusírtóm, tûzfalam stb. és soha semmi bajom nincs vele. MInden megy rendesen. Meg kell találni a megfelelõt, ennyi.
Nekem szakmabelinek meg ne akarj lyukat beszélni a hasába, köszi 😊

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

DarkSector
Senki nem tudja megmondani hogy vannak-e bossfight-ok vagy nem nyomta még végig senki?

szóval, steam és retail verzió között van különbség? tudja esetleg valaki?

zzeN
CloneDVD-t kell leszedni, nem a feltört verziót.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kill3r21
sima retailt ha leszedi azzal nem lesz gond, elvégre az az eredeti lemez másolata mindenféle mókolás nélkül 😊
The Protector
hasonló esetekben mindig ez a megoldás.warezes verzió+eredeti kulcs=eredeti game

de azért várd meg míg más is leírja mert nem ismerem a játék védelmét stb....

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

én arra tippelek, hogy le kellene szedned egy clonedvd verziót, mert máshogy nem lesz meg. telepítéskor pedig kérni fog egy aktivációs kulcsot, ezt a kulcsot adják meg neked inkeys-en. a retail dobozon levõ kódot fogod megkapni egy kép formájában email-ben. egyébként a elgtutibb az lenne ha írnál nekik a [email protected].

Frank99
magyarul torrent, és aktiválom a kulccsal.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

The Protector
warez.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

kill3r21
OFF
mi az baromság, hogy nincs vírusirtom és nincs is virusom?? Haver meg állandóan beszed valamit??
Szerinted mire fel találják ki a 30-40ezres virusirtókat? Annyi helyen olvasni hogy mindenki szív a külömbözõ programokkal....akkor meg minek?
3 Havonta lefuttat valaki valameik progit aztán csõváz....
Nekem utoljára nod volt fent évekkel ezelõtt, a becsomagolt családi képekre azt mondta hogy virusos...meg hogy gyanus és karanténba rakta meg az anyád hehe....😄
Sokan paráznak, de annyi esze senkinek sincs hogy nem nyitunk meg ismeretlen emailt, facebookon nem kattintunk furcsa német videóra, vagy nem akarjuk megnézni ahoy Bieber dugja Mile-t...
A virusok beszedése nagy részt az emberi butaságon múlik, nekik találták fel a virusirtokat is...aztán mindenki felrakja és nyugodt hogy semmi gond, aztán jön a fekete leves mikor jelez a program...😄
Csak egy PG kell ami tiltja a fontosabb ipket hogy turkáljanak a gépedbe azt csõ 😄
ON
Frank99
akkor hogyan tudom letölteni?

Az intkeys-es kulcs az nem steam-es!

Nekem is majdnem idevágó kérdésem lenne, mi a különbség a retail és a steam-en elérhetõ verzió között, steam-es több valamivel?

Frank99
Urak!

Vett valaki csak kulcsot?

Intkeys-en ha megveszem, hogyan tudom letölteni a játékot?
Steamen?

alma2
hm, valaki azt irta nincs benen 16:10 tamogatas, ez nem igaz.
Ahogy elinditottam az elso erzesem az volt, hogy egy gta4 mod-ot indottam el. Le se tagadhatna, hogy ugyanaz a motor duborog alatta, a sok kis sajatossagan latszik.(ha tevetek szoljon valaki 😊 ) Termeszetesen az optimalizacio teljesen igaz, hihetetlenul porog max beallitasok mellett is. Hogy bizonyos atvezetoket miert kellett bik-be tomoriteni erdekelne a valaszuk, mert a szokasos cserebe rosszabbul nez ki a jatek, mint ahol realtime van az atvezetetes plusz meg feleslegesen elfoglal 8 giga helyet is... Egy nagy es sok mozgast tartalmazo jelenetnel meg meg is ertheto (menjen reccenes mentesen a gyengebb gepeken is), de pl csak a jatek elejen levo video 1 giga es meg igen nyugis is.
Szerintem boritekolhato, igy fog kinezni a gta 5 is. Ami viszont mar nagyon idejemult pedig ebben uttoro szerepet toltottek be azok az animaciok, foleg a mimika. Osszevetve egy binary domainnel, kifejezettem csunya es idejemult ez. Remelem erre ragyurnak a gta5-ig, vagy jobb hijan hasznaljak a la noire-ben letrehozott megoldast.

szerintem

darkstreet89
Akinek 1440x900 (16:10) képarányú monitorja van és NVIDIA karija annak egy megoldás,hogy ne húzza a szét a képet

1. NVIDIA vezérlõpult indítása

2. Felbontás módosítása majd testreszabás -> Egyedi felbontás létrehozása (alul a képen mutatom a beállítást) ha kész a beállítás akkor nyomunk egy ok-ot ,majd a tesz után is ok!

http://noob.hu/2012/06/02/3.png

3. Indítjuk a játékot ,majd kiválasztjuk vagy az 1440x900 felbontást vagy az 1600x900-ast és játszunk! Így a kép nem lesz szét húzva vízszintesen! Függõlegesen meg nem húzz annyit rajta,hogy annyira észrevehetõ legyen!
Míg nem jön egy frissítés addig ez is jobb mint a semmi,mert többen jelezték,hogy ablakos módban vissza esik az FPS-ük! Grafikára amúgy semmi hatással nincs a felbontás változtatás,nekem ugyan annyi FPS-el megy a játék mint elõtte!

Elõtte:
http://noob.hu/2012/06/02/17.png

Utána:
http://noob.hu/2012/06/02/16.png

most röhögni fogtok de nekem 4 éve nincs virusirtó.. mikor ugy látom szarakodik a gép ujrarakom 5 perc alatt norton ghostal.. ez kb 1 éve volt utoljára 😊

IMYke2.0.0.0
Én sem szeretem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

yesname
Azért ezt ne terjeszd, mert baromság 😄😄😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

kill3r21
vagy ne használj....én sosem tudok senkit meggyözni hogy tök felesleges a viruirtó, haverom állandóan a virusokkal cumizik, már nem tudja mien programot rakjon fel, mert állandóan beszed valamit....én meg már lassan 1 éve használom a rendszerem és 3 havonta futtatok át rajta valamit és sose talál semmi virust....😊 ha nincs virusirto, nincs virus 😄
yesname
Akkor kapcsolgasd ki egyesével a Kaspersky funkciót, míg jó lesz és akkor tudni fogod melyik okozza a bajt. Ezután ott tedd bele a kivételek közé - ha lehet - az egész könyvtárat, vagy ha játszani akarsz arra az idõre kapcsold ki. Más ötletem nincs, illetve egy: keress másik vírusírtót 😊

:-)

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

azt probáltam és nem volzt jó mind a 2 exét

Ezt a fogalmazás zavart itt korán reggel<#wow2>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

yesname
Próbáld ki, hogy a Max Payne 3 könyvtárat vagy exe-t berakod a Kasperskyben a kivételek listájára, hogy azt ne ellenõrizze.

eredetibe vettem meg és hiba észlelt nekem is rájötem mi volt a gond a kaspersky internet securiti ugyan is letöröltem indulta játék multi minden viszatettem és ujra hiba üzenet a windows leál ezért elnézést kérünk valaki segittene hogy lehetne virusirtom is és játékom is elöre köszi

DarkSector
A Sniperrõl még csak annyit hogy (bármennyire is vannak hibák benne) az pont nem megyek és lövök hiszen ott ponthogy vannak felszerelések, taposóaknál meg csapdák stb. Szóval azért az nem megyek és lövök.
Vagyis azt lehet igyis nyomni meg úgyis míg a Max-et nem tudod másképpen. 😊

Nem azért hogy bármit is védjek, csak érdemes tudni. 😊

DarkSector
Oks megnézem legnehezebb fokon. 😊
Tuti nem easy-n megyek mert az nekem hamar unottá válna, azt meg nem akarom.

Bossfight van????

DarkSector
Sniper-ben is, de ott próbálj meg így kifutni és beugrani közéjük.
AW-ben nem, kevés a harc, sokkal több a rejtett keresnivaló cucc izgibb a történet.

Szóvan nem nem ilyen.
De ez az én vélemnyem a Max-rõl.
Ettõl még 1x jó vele lövöldözgetni, de nem lesz maradandó nekem.

Sniper elite se éppen maradandó. (soha egy szóval nem is mondtam)

De Alan Wake az ettõl sokkal jobb részemrõl.

Peetboy
Halihó!

Nocsak megjelent a Max Payne 3, nem is tudtam róla. Jónak tünik a grafika, a játékmenet valószinü olyan lesz mint az elõzõ részben.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

csakis hard..már a múlt emlékei miatt is😊
tetszik,hogy nem muszáj egybõl felkelni..és tetszik,hogy tökölni se szabad mindig,mert ráindulnak az emberre😊