Max Payne 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Mert ebben nincs akkoa terület mint a GTA-ban.Szóval ezt ott megvalósítani és ugyanígy optimalizálni na az már férfi munka lenne a javából.Bár így lenne!
Next PC upgrade: 2022
★ 汤姆 李
Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb
Sztori részbe igenis kell,pakolják csak tele videokkal!
★ 汤姆 李
Max beállitásokra gondoljon mindenki...
Szerintetek ha a GTA5 ilyen lenne grafikailag, akkor elégedettek lennétek/lennénk?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
(8x élsimitás van egyedül OFF-on de így se recés...😄)
X
Nagyon nagy game!Simán újra fogom játszani,igaz még kb sehol se vagyok mert itt lógok megint neten de kicsit késõbb nekiállok komolyabban aztán mehet reggelig😄
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
★ 汤姆 李
Lehet állóképen már észrevehetõ lesz!
Next PC upgrade: 2022
\"Erről van szó!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
★ 汤姆 李
"The trees move. Do you not see it?"
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
LINK
"The trees move. Do you not see it?"
[merlinw.org]