Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
NEM..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tescodr
Igen attól függetlenül hogy rühellem a GTA részeket ha így ebben a formában jönne az 5 lehet bele néznék!

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

grebber
Elégedett lennék de akkor az biztos hogy kibaszott brutál gép kéne neki.
Mert ebben nincs akkoa terület mint a GTA-ban.Szóval ezt ott megvalósítani és ugyanígy optimalizálni na az már férfi munka lenne a javából.Bár így lenne!

Next PC upgrade: 2022

Elégedettek lennénk.Fizika teljesen rendben van ez mellett optimalizált engine(DX11),szép grafika!

★ 汤姆 李

Lunki88
Elõre félek a következõ gta gépigényétõl. 😊
tescodr
textúrabõség,sebzésmodell,fizika!

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Multiplayer,hajrá.Ott nincs movie😊
Sztori részbe igenis kell,pakolják csak tele videokkal!

★ 汤姆 李

kill3r21
srácok ha egy szóval jellemezhetnétek a grafikát, mit irnátok?
Max beállitásokra gondoljon mindenki...
Szerintetek ha a GTA5 ilyen lenne grafikailag, akkor elégedettek lennétek/lennénk?
DarkSector
A vibrálás a szar a videóban nem a sokassága...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Lunki88
Kicsit engem is zavart hogy szinte minden nagyobb hullám ledarálásakor mozizni kellett. Jó kellenek az ilyen jelenetek nem azt mondom, de már zavaróan sok volt belõlük szerintem. Egyébként az ellenfelek meglepõen okosak benne, mindig próbáltak bekeríteni a rohadékok, sokszor sikerült is nekik. 😊
kill3r21
nemrossz nemrossz
DarkSector
Ez a full grafika!!!

(8x élsimitás van egyedül OFF-on de így se recés...😄)

X

tescodr
hát igen hosszú idõ óta végre egy izgalmas fordulatos bár sejthetõ story átlagos játékidõvel 😊

Én is úgy olvastam,hogy vannak csak nem akartam beleszólni mert nem voltam benne biztos.
Nagyon nagy game!Simán újra fogom játszani,igaz még kb sehol se vagyok mert itt lógok megint neten de kicsit késõbb nekiállok komolyabban aztán mehet reggelig😄

★ 汤姆 李

tescodr
Igen láttam de úgy voltam vele hogy ha már elkezdtem Medium-on akkor be is fejezem ezen.Amúgy vannak a game-ben Bossfightok csak el kell addig jutni 😊

Lehet váltani ingame a fokozatot.Én is medium kezdtem és nem szeretném átváltani egyszer se.Mondjuk most Alan Wake-el belejöttem ebbe a stílusba(tegnap játszottam ki),az se volt könnyû😊

★ 汤姆 李

tescodr
most toltam végig.10/10 a játék 😊 animációkat végigolvasva kibontakozik a story.És hihetetlen a látvány!Amúgy Medium nehézségen toltam éés néhány helyen csak vért izzadva jutottam át!Készüljön fel rá mindenki ez egy nehéz játék!

Ez mondjuk komoly lehet.Meg kell vennem multizni akarok😊

★ 汤姆 李

Hmmm... Nagyon vacak ez az interaktiv film koncepcio. Viszont jo nehez lett a jatek. Mediumon is egy pillanat alatt kicsinalnak. Kulonosen idegesito a "valaki kiugrik a sarok mogul, boom headshot" halal. Es idonkent nagyon szep tiszta talalatokat is elsikkaszt a szemet.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

LasDen
bulletime van...feltöltõdik és akkor lehet használni, közbe az ellenfelek szintén belassulnak és nehezebb eltalálni ilyenkor a másikat...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Multiba is mûködik minden ami sztori módba?Bullet-time,közelharci lassítások.Vagy ez felejtõs?

★ 汤姆 李

egyébként ennél a Social club-nál..meg akár steam-nél is..nem lehet valahogy az online statisztikákat is törölni a játék mentéseivel együtt,hogy nulláról kezdjen az ember mindent vagy ne is látszódjék online a játék megléte?
Lunki88
Lefejelte a lámpát haha. xD
wesker24
Hát neke csak XP SP3 van fent és az DX9-ben van tettem is fel képet hogy milyen DX9-ben !
grebber
Azért kiváncsi leszek majd a DX9 vs SX11 comparsion képekre mert ha hátulról újjaznak se látok különséget.
Lehet állóképen már észrevehetõ lesz!

DeerHunter01
Ebbe ne menjünk bele 😄 Nem írok semmit, vidd végig a játékot, aztán megbeszéljük 😄

\"Erről van szó!\"

LasDen
mit??? nem értem...az hogy én mit gondolok nem jelent semmit....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DeerHunter01
Én ezt sem olvasnám szívesen ha még nem vittem volna végig a játékot.

\"Erről van szó!\"

LasDen
ebbe nem volt spoiler...direkt nem írtam semmi konkrétat...

tommygear
spoilert használjuk már
Spoiler,mielõtt jobban kibontakozol itt..

★ 汤姆 李

DarkSector
Bevan pöttyölve hogy mutasson fps-t?

Maxtreme
nálam simán megy frapsel. (dx11 mellett)

Prince23
5:50-nél nagyon LOL

Prince23
Maximális beállítás mellett DX11 effektekkel, Very high tesszelációval!

Nekem se, afterburnerrel sem.

Szasztok. DX11-ben sikerült valakinek az FPS-t megjeleníteni. Fraps-al nem megyen?!
tudom 😊
Calver
game options-ban ám átpiszkálhatod a dolgokat menet közben is.

"The trees move. Do you not see it?"

Prince23
Szerintem meg nagyon jók az átvezetõk. Máskülönben ez R* egyik legnagyobb védjegye. Figyel a sztori részletekre, aprólékosan kezelik.

alapból érdekes meg fontos a történetben,de igen..pl arcade score módban nem tudni kikapcsolni eléggé barátságtalan húzás😊
grebber
Végig ez lesz itt ez a loading!

SpeedXHUN
ezeket a hosszú távezetõ videókat mindig végig kell néznem?😄 nagyon unalma snéha h 1 percet ölök és 3 perc videó követi😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

hát...én voltam a hülye,hogy hardra raktam még 2 másik akármi kikapcsolásával..rég anyáztam ennyit játék miatt 10 méteres távokon 😊
Rage47
Szóval a kérdésem, hogy milyen drivert használ, akinek megy ezzel a videokarival?
Rage47
Nálam tök jól megy high-on /1280x1024/, de ez a problémám:
LINK
Calver
8800GT-vel tolom (elég közel állnak egymáshoz), le kell csavarni grafikát de köszöni szépen jól elvan.

"The trees move. Do you not see it?"

MerlinW
Külföldi fórumokon azt írják, hogy elindul... néha beszaggat minimum grafikán.

[merlinw.org]

Rage47
Valaki játszik itt vele 9600GT-vel, vagy tud olyanról akinek ez van és játszik vele? Fontos lenne.
MerlinW

[merlinw.org]