Max Payne 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok

A játék nálam a rockstar painkiller effektes logó után kilép szó nélkül. Az installt direkt szóköz nélküli nem ékezetes mappába csináltam, ahogy láttam is mástól, mert tudtam, hogy van azzal is probléma. Akkor ez meg mitõl lehet?
broman191
Második végigjátszáskor én sem örültem a sok átvezetõnek, tényleg rettenetesen sok van, pár rövidebbet éppen el tudtam nyomni, de a hosszabbakat általában már nem tudtam, mindig "still loading" feliratot tolt az arcomba (lehet hogy egy SSD beszerzése segítene ezen). Ezért jó ha megy a játék közben a TV, legalább az untat és nem a sokadszorra látott átvezetõ jelenet. <#buck> Körülbelül 7 órát vett igénybe a második menet az elnyomhatatlan átvezetõkkel együtt, ha csak egy órányi átvezetõt számolunk (talán van az több is) akkor a tisztán gameplay részek valahol 6 óra környékére/alá jöhetnek ki.

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Maxtreme
Rövid vélemény így a chapter 7-ig.
Nem rossz ez a játék, de komolyan mondom olyan érzésem van vele kapcsolatban mintha egy filmet néznék... és ezt most nem pozitívumként mondom. Mi a szarnak bele percenként 5 perc átvezetõ? Nincs azzal baj ha egy játék nem folyamatos darálásból áll, de könyörgöm ez mégis csak egy akció JÁTÉK.
Sok esetben miután végignéztél egy 3-4 perces átvezetõt, lépsz ötöt (eközben semmi nem történik) megint jön a cutscene..
Kíváncsi volnék hogy a 10 óra gameplay az egész mindensége értendõ (tuti) vagy csak a "játszható" részekre? Mert akkor ez jó esetben is kb 4-5 óra.

LasDen
nekem egyszer az átvezetõ megállt, de a hang ment tovább majd utána elsötétült...késõbb meg mikor indítottam, akkor folyamatosan villodzótt...kiléptem majd újra be, és jó volt...

azé akad 1-2 helyzet, mikor a mész-lõsz megoldás célravezetõbb 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

broman191
PC-n 2 végigjátszás alatt összesen kétszer dobott ki exe hibával az asztalra, ennél komolyabb hibákat nem tapasztaltam...

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Shep
Tetszhalott lett Max 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Attila8805
Az elõbb én is beszoptam.Vetõdtem oldalra leértem a földre és nem kelt fel többet sõt lõni se tudtam meg mozgatni az egeret de az ellenek mozogtak.Vagyis csak a lábuk mert más nem látszott XD

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shep
És ráadásul boxon.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

woy
álltíólag igen bugos
ez igaz ?

sherlock1

http://youtu.be/4v8qae11_-M

Maxtreme
Attól függ hogy port lesz e mint a 4, vagy párhuzamosan fejlesztik pc-re is 😊

SpeedXHUN
remélem a gta V-tt sem basszák el😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Skypack
Végre nem csalódtam, jól sikerült az optimalizálás elég szépen fut és szépen is néz ki, szép munka Rockstar

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Shep
A gépigényt biztos úgy adták meg, hogy a Cowboys stadionban lévõ kivetítõn tervezték játszani 😄

Pretorian
Ahhoz sem kell nagy gép. VRAM kell neki bõven, mint anno a GTA IV-nek.
Az én közepesnek csak nagyon erõs jóindulattal nevezhetõ konfigomon full HD-ben 40-60 fps-el fut úgy, hogy csak az AA nincs bekapcsolva, és a tessellation is "csak" high-on van. Minden más fel van húzva fullra.
Elég jól van optimalizálva, remélem a GTA V is lesz ilyen igényes.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Szasza20
ja oké tényleg!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Szasza20
annyit dobna rajta a dx 11? hogy akkora paksi atomerõmû kéne neki? 😄

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

TaRka0107
Ezt a warez topikba írd!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

grebber
Nagyon nagy gép a csutka maxhoz kell!

Next PC upgrade: 2022

Szasza20
DX10, maxon minden, 720p! ennyit a nagy gépigényrõl!

http://noob.hu/2012/06/03/MaxPayne3_2012-06-03_14-06-32-65.jpg
http://noob.hu/2012/06/03/MaxPayne3_2012-06-03_14-02-19-87.jpg
http://noob.hu/2012/06/03/MaxPayne3_2012-06-03_13-41-02-65.jpg
http://noob.hu/2012/06/03/MaxPayne3_2012-06-03_14-02-39-52.jpg
http://noob.hu/2012/06/03/MaxPayne3_2012-06-03_13-41-33-47.jpg

grebber
Már rajta vannak a dolgok felderítésén!

Next PC upgrade: 2022

"Camera toggle" opció miért vált automatikusan néha el?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

én már csak egy dolognak örülnék egy jó magyarításnak 😊
szia nekem se indult a játék de nekem ugy let jo hogy a virusirtot le kellet törölnöm a gépröl kaspersky virusirtom volt amiota nincs virusirto a gépen kifogástalanul megy a játék

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

Seth
Xbox-ról úgy emlékszem hogy más-más gombot kell megnyomni, nem ugyanazt

PSN ID.: Beegabor

Hello, elakadtam a chapter 9 végén, amikor a faszi nekem jön a machetével, és nyomkodni kell az egeret, de mindig kinyír, az elsõ csapást néha sikerül kivédeni, de a másodikkal rögtön hazavág.😞 Van valami trükk, folyamatosan kell nyomni az egérgombot, egyszer, vagy püfölni egyfolytában, vagy lehet hogy ez bug? Esetleg egy mentés nem akad vkinek?
Lunki88
Akinek még mindig nem menne a steam verzió annak itt egy hasznos leírás. Ez alapján nekem végre sikerült elindítani. Hihetetlen amúgy hogy a userek hamarabb rájönnek a megoldásra mint a rockstar...
Shep
Hát néha azért én is visszasírom azokat az idõket.

valaki megirhatná hogy multiplayerbe amikor várjuk az embereket hogy jöjjenek a szerverre és nem indul még a pálya akkor nem lehet kilépni valahogy ?mert esc -re nem lép ki csak ctrl+alt+del -re

core i7 2600k Nvidia gtx560 TI 8gb ddr3 1333 mhz adata ram win7

MerlinW
S ilyenkor áldják a fejlesztõk a 80-90-es éveket, mikor még nem volt internet és online közösség😊

[merlinw.org]

Shep
Ez tetszik nekem 😊

My support ticket to R*
If you have not submitted one, do it now.

Hello Rockstar. I love the game, or would love it rather, if it was completed. As it stands it is a gem covered in crap.
1.) I cannot play with my native resolution which is 16:10 1366x768! The image is stretched and horrible! Thousands of your customers are having this problem, FIX IT! Did you not test the game before launch? What kind of monkey business are you running there? Only way to bypass this is to launch it windowed, which is something what you recommended some to do to some guy on twitter? Lolwut? WHY would we need to run the game in windowed mode?! Its not how the game is supposed to be played! And while in windowed the graphics settings go out of whack too. For the love of all that is holy fix your damn game please, its been 4 days now!
2. Mouse acceleration must go. Simple as that. Or atleast put that as a choice in options! Why would we, PC gamers need console mouse acceleration? I cant properly aim at anything!
3. Multiplayer is great fun! IF you can get in a server... 7 out of 10 attempts result in a lenghty loading screen and a disconnection due to "bad data" from host or some  like that.

I apologize if my letter is rather heated. I do not mean to offend, but i am very offended by your unfinished product i paid full retail price for. Next time let us pay you 60% of the games price, since the game is only 60% finished.

Segítsetek, valahol még írtam lent, hogy nem indul meg minden, de most elindult( nem raktam szóközt telepítésnél) és frissített meg minden, de most mikor elindul a játék csak azt írja ki, hogy initializing.. és megy a zene meg a max payne 3 felirat..meddig kell várni vagy mi? meg nem tudom feltenni a social clubját :S azt írja h valami újabb verzió fent van a gépen, de nincs :S kérlek titeket segítsetek! 😞
Maxtreme
Én még nem vágtam tele a topikot képpel, most pótolom <#vigyor3><#idiota>

dx11 max, tessalation off.

Sziasztok!
Erre a Still Loading problémára van valami megoldás, vagy majd patchelik? Iszonyat, hogy 5 perces átvezetõket kell néznem, amiket már láttam egyszer... -.-

Shep
Ja elnéztem, ez már korábbi volt. Hát akkor várakozó üzemmód.

Shep
Most jött valami 1 xxxx17-es vagy mennyi patch lehet már javítja a hibát.

darkstreet89
Hát akkor passz :-/ Csak lesz tán jövõhéten rá egy frissítés! Nem értem ilyen hibát,hogy nem lehetett észre venni!

Shep
Na nekem ez nem jó, mert azt írja a tesztnél ,hogy ez a felbontás már létezik ami igaz is.

Shep
Ja látom te nem ilyesmit írtál, na kipróbálom. Kösz.

Shep
Ilyen ablakban futtatás? Az nálam nem játszik akkor inkább várok.

darkstreet89
Olvass vissza pár oldalt leírtam,hogy NVIDA kariknál mi a teendõ,míg nem jön a javítás! 😉

Shep
Nvidiára nem találtam benne megoldást. mondjuk nem értem ,hogy ilyen hibákat miért nem lehet észrevenni.

Nekem nagyon bejön a game. Kérdésem lenne:
Medium-on ha végigviszed a játékot megkapod a karakter választót arcade módban. Ez ok, de a gyakorlatban ez mit jelent? Választható lesz az összes Max Payne "skin" ami a story folyamán elõfordult mindegyik???
És ehhez pluszba még Old school módban a Max Payne Advanced karakter model-t is megkapod?
Please valaki erõsítse, vagy cáfolja meg!

MSI P55-GD65, Core i5-750 (@ 3360 Mhz), 4GB DDR3-1600Mhz G.Skill RAM, Gainward Geforce GTX570 GLH (OC) 1280 MB GDDR5, Asus Xonar DX Hangkártya, Corsair HX520 táp, OCZ Vertex2 SSD, Windows 7 x64

ki lehet valahogy kapcsolni ezeket a buzi arany fegyvereket?
a multi meg elég gáz 😄 nekem 3-4 golyót kell lõni a fejbe valaki meg(nevezzük random náci haxornak) egy golyóval elintéz
V43 1105
<#vigyor0>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

BiG G
nem vita kérdés, kinek melyik tetszik jobban. imádtam az aprólékosan megrajzolt képregényeket átvezetõ gyanánt, a mocskos és hideg new york-ot, meg az indíttatásom is nagyobb volt, a bosszú miatt, jobban átéreztem a sztorit.

itt se new york (2 chaptertõl eltekintve), helyette dél-amerika, amit amúgysem szeretek egyéb okokból kifolyólag, ugyan minden mozzanatán látszik max-nek, hogy azóta is szét van esve, de itt nekem sovány vigasz a gazdag ember feleségének a megmentése. nem ugyanaz, mint amikor a meggyilkolt családod miatt, drogdílerek ellen harcolsz.

a poénokból is kevesebb van, a max payne 1-2-ben rengeteg rejtett és nyílt poén volt, és ugyan itt is akad, de sokkal kevesebb és azokat is csak akkor érted, ha alaposan ismered a korábbi részeket. viszont ezzel párhuzamban szinte nulla kapcsolódási pont van, míg az elõzõ két rész egymás automatikusan értelmezett folytatása volt.

persze, nyilván ha megcsinálnák harmadjára is ugyanazt, akkor rókabõr szagú lenne, másrészt újat is kellett mutatni, így lett ez. nem rossz, sõt nagyon jó játék, de egy korszak véget ért a max payne 2-vel annak idején. egy korszak, aminek remek folytatása a harmadik rész, másmilyen, de remek.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

TaRka0107
ÕÕ lehet, de nem tudom, rég játszottam a MP1 -el meg 2-vel, de lehet ennek jobb a hangulata😊

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

BiG G
3-4 óra játék után azért azt mondom sikerült elkapniuk a rockstarosoknak a dolgot, és habár a max payne 1-2 hangulata határozottan jobb (talán csak new york miatt), méltó folytatás lett.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

broman191
Szerintem nem lett nehéz a hard, nem rég fejeztem be, közepesen többet haltam mint hardon. <#idiota> Most kezdtem egy oldschool-t, ott sem véltem felfedezni a "brutális nehézséget" ahogyan a leírásban áll... <#lookaround>

kill3r21
nekem sincs képarány gondom