3246
-
#2879 ezé nem birtam megcsinálni a 2. ch-t...mikor kezdhetem előről az annyira felbasz :DDD -
#2878 ja, de ny minuteban qrva nehéz. ha meghalsz, kezdheted elölről :D -
#2877 bár azért be lehet szopni pár résznél igen, főleg, hogy nagyon kevés a painkiller -
#2876 én nem is írtam, hogy nehéz :) -
Gascan #2875 annyira nem nehez sztem az oldschool sem... egy ket helyzetben kellett csak tobbszor betolteni ugyan azt de egyaltalan nem veszes -
#2874 nincs last stand -
#2873 Old scholl miben más a HC-tól? elvileg az a legnejezebb, nem?
HC csak a 4. nehézségi fokozat -
#2872 Első játék, amit végigtoltam 4x egymás után :D
1. hard, 2. old school, 3. hardcore, 4. NY Minute.
NY hardcoret majd megpróbálom megcsinálni valamikor, bár eléggé kemény dió lesz... :D
Sikerült már valakinek megcsinálnia? :D -
#2871 "ha nem i2k csinálja" - már megint baszogatsz...
Nekem is van ám életem, nem tudok 1000%-osan csak az ingyenes honosításokra koncentrálni. Ez van. -
#2870 Azt felejtsd el majd ha cigány gyerekek potyognak az égből akkor esetleg ! xD -
#2869 Majd steam-en 1500-ért ha lesz zsákolóm.
Addigra lesz magyarítás is feltéve ha nem i2k csinálja -
#2868 Pontosítok, az Asus kártyákhoz. -
#2867 Iponon GTX 560 vagy jobb kártya mellé adnak MP3-at. :D -
#2866 -
#2865 3-4.990 Ft-os áron majd bedobom a kosárba. -
#2864 CD Galaxis 7990 Ft. -
#2863 Már az első órában rohadt csalókkal találkoztam a multiban... :/
Mióta meg van a game, 3x találkoztam csalókkal. -
#2862 tehát minden gta 75%-al olcsóbb, csak hogy világos legyen :D -
#2861 A forrás -
#2860 Mintha csak Max Payne állna Niko mellett...
(STEAM - GTA Complete Pack - képek) -
Gascan #2859 multiban a kétkezes fegyverek eléggé hátrányban vannak a dual pisztolyok ellen ....
pisztollyal sokkal ügyesebben lehet célozni meg mozogni ... és ezáltal nehezebb célpont is vagyok -
sublimaze #2858 Ettől függetlenül #2850... -
Gascan #2857 azt tudja valaki hogy lehet megállapitani hogy a fegyver következő szintre lépéshez hol kell megnézni h épp hol állok? :) -
#2856 Tedd a kezed a szívedre és mondd azt, hogy te soha életedben nem töltöttél le semmit. Még egy zenét sem.
Van PS3am és vannak rá eredeti játékaim. A Max Payne nem tetszett annyira, hogy eredetibe megvegyem, de kipróbáltam lássam milyen. -
#2855 szokásos pénzlehúzás pár új mapért meg egy fegyverért, engem annyira nem izgat :D -
Gascan #2854 pedig egesz kivancsi voltam :) -
#2853 még sehogy, késik...
"Look for the PC release of the Max Payne 3 Local Justice Pack DLC in the next couple weeks – our apologies for the delay!
17 hours, 20 minutes ago" -
Gascan #2852 újra megkérdezem hátha valaki tud segiteni.. rájött már valaki hogy lehet megvenni a local justice packot PCre? :) -
#2851 Meg itt nem is látjuk szívesen az ingyenélőket... -
#2850 az lehet, de szerintem ott jobban tudják a megoldást a problémára -
#2849 Csak az kicsit kihalt. -
#2848 akkor bannerban a warez topik linkje -
#2847 nem -
#2846 eredeti? -
#2845 Tegnap elkezdtem játszani a Max Payne 3-at, de valami Social Clubos baromság, statisztika meg twitter feed állandóan felvillan játék közben. A játék nem áll le és mire kilépek belőle addigra megölnek. Van erre valami megoldás? -
Gascan #2844 úgy gondolom, h ezzel a tájékoztatással már nagyon el vannak késve.. már rég árulni kéne -
#2843 szerintem majd social club-on keresztül, pc-re holnap jelenik meg, biztos lesz majd info róla -
Gascan #2842 rájött már valaki hogy kell megvenni vagy előrendelni ezt a local justice-os cuccot? -
#2841 mivel a videók alatt tölti be a következő pályát a játék, így nem valószínű, hogy lesz ilyen -
mester1987 #2840 Nem hittem, csak mint kísérlet :)