414
Eloszor kinevettem, de lehet nem vicces...
-
[Walaki]D`Lair #94 KEDVTELÉSBŐL BAZEG??? EGY KIBEBASZOTT ELKÉNYEZTETETT MACSKÁT VALAGBARÚG??? KÖVEZZÜK MEG BAZMEG!!! AKASSZUK FEL!! HÁT HOL NEM SZAROM LE AZT A KURVA DÖGÖT BAZEG??? MEGRÚGNI EGY ÖREGEMBERT A VILÁG LEGNAGYOBB FOKÚ PRIMITÍVSÉGE ÉS HA ILYET LÁTOK AZT OTT HELYBE AGYONRÚGOM!!! -
#93 miért? bizonyos szinten igaza van. -
#92 Nem vele van a baj, hanem azokkal, akik miatt így kell reagálni! -
[Walaki]D`Lair #91 Elmebeteg barom... -
#90 Védtelen öregembert? Aki védtelen állatokat rúgdos kedvtelésből? Szegény öreg, majd biztos sajnálni fogom... -
#89 miért is van az hogy az ember az egyetlen faj aki ugy gondolja ő különb a természet minden teremtményénél és uralkodhat felettük, akár szabadon ütheti/verheti őket? és igen, ha egy védtelen öregember belerug poénból a nála sokkal védtelenebb macskába, akkor én meg ugyanezzel a lendülettel poénból belerugok a védtelen öregemberbe. -
#88 meglehet de én már csak ilyen vagyok. vhogy nagyon nem türöm ha valaki azzal vág fel hogy belerugott egy védtelen macskába ami neki semmit nem ártott, vagy bármi ilyesmi, esetleg leköpöm az illetőt. ha netalántán a szemem elött teszi, akkor az előző hozzászólásban leírtak jönnek elő. gyűlölöm az állatkínzókat és irtom+megalázom őket ahol tudom. ennyi. -
[Walaki]D`Lair #87 Majd biztos hátbarúgsz egy védtelen öregembert egy szaros macska miatt....elmebeteg... -
[Walaki]D`Lair #86 te beszélsz gyujtogatós? -
#85 :DDDD
Én is azt tettem volna. Az ilyet nem lehet túlreagálni. -
#84 kicsit túlreagálod a dolgot, nem? -
#83 gratulálok neki, biztos kemény ember volt, bele bírt rugni egy védtelen macskába. persze mindezt a gazdi háta mögött. nagyon kömény lehetett. kb mint a hígfos. azért ha az én macskámmal csinálta volna van egy olyan gyanum ugy járt volna mint az a rokonom aki egyszer belerugott macsekomba - a gazdi visszarug. 2 percig fulladozott és kapkodott az illető levegő után, és jó 1 hétig tele volt kék-zöld foltokkal. rohadt állatkinzók. és még büszke is rá... gratula, ügyes gyerek vagy! -
#82 ja, a kutyám is ezt csinálta... általában használt :) -
Prank #81 elvileg ha a macskának fáj a gyomra, akkor ösztönösen elkezd füvet enni, ez sok más álatra is jellemző...
szerintem vidd egy növényházba hátha meggyógyul -
#80 De bunkó, és még röhög is szegényen... :) -
#79 Hat nekem van egy "analog" kepem a macsekrol...meg nem volt kiherelve es az egesz feje egy nagy seb volt:(
Amugy nem tul nagy darab, eleg konnyen elintezik. Szerintem jobban jart.
Sajnos -
#78 lol -
#77 a nagymamámnak volt macskája, egyszer elmentek Bécsbe az öreglányok klubbjával 3 napra.
Papámra és rám volt bízva a macska. Az első reggeli így zajlott:
a papám(isten nyugosztalja, a éve halt meg 80 évesen) valagbarúgta a macskát, és azt mondta: fogj magadnak egeret, az a reggeli. és elmentünk horgászni.
a macska csak 3 nap múlva jött haza, megvárta, amíg mami hazaér Bécsből.
-
#76 jó dolga van Kis Károlynak, folyton macskát miskárolhat...
:-)))
-
#75 -
ha lenne így hívnám:
Gyere Ide Takarodj....
Lui De Funes után szabadon...
-
#73 Ici-pici
a mienk >10 lett a végére
És ő is élvezte az életet vagy 3 évig, már persze ha az állandó betegeskedést annak lehet nevezni. -
[Walaki]D`Lair #72 Nagymuteromé ki van....8 kilós a macska.... -
#71 :D Na ja. Valamit valamiért. -
#70 de legalább élvezte az életet :) -
#69 Azért nem járt haza, csak kajálni. -
#68 de nem heréltük ki -
#67 miénk is ilyen volt -
#66 Sztem is, de kell. A mienk állandóan eljárt, gyakran volt már halálán, mindig az orvoshoz kellett vinni (törött láb, harapás, csapda stb.)
A végén kiheréltettük, és nyert még öt évet. -
#65 szerintem szemétség kiherélni szegény macsekot -
#64 Nem mindegy, hogy ivartalanított-e, vagy sem. -
#63 hát nem tom a miénk néha csak kajálni jött haza -
#62 kezdek úgy írni mint te :) -
#61 nem.. tok jol elvoltak.. anyam minden nap fesulte oket meg ilyenek..szal jol ereztek magukat..... -
#60 jott felvagott jott haza?:) ertjuk am:) -
#59 macskát csak lakásban tartottátok? nem golyóztak be? -
#58 a mi macskánknak a végén már nem voltak fogai mert kitörtek és így kilógott a nyelve a füleszószerint rojtos volt, egyszer 1 hétre eltünt és felvágott jött hassal jött haza egy hétig volt az állatorvosnál a műtét után, aztán köv télen szegény tüdőgyulladást kapott és már nem lehetett meggyógyítani :( -
#57 kohogesre nem emlexem!!! az osszes macsekunk mind hazi volt..sose voltak kiengedve... az okelndezesre emlexem.. az tudom hogy ez hasonlo.. 11 macskank meg kb 10 eve volt:) azota volt 4...es azok se csinaltak ilyet... max az oklendezes -
#56 Jaja. De kösz jól vanik! :D -
#55 16 év akkor az már veterán