Köhög a macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a_n_d_r_e_w
Ezt a tudatlanságot, amit idehordtál.
A macskák máig szívesebben ennének egeret, mert imádnak vadászni. Csak a világ változott, nincs annyi egér, és sokkal jobb búvóhelyeik is vannak.
De ennyi erõvel írtsuk ki a kutyákat, mert összeszarják a járdát?
ugyanmár...

One Vision. One Purpose.

[Walaki]D`Lair
Ott a pont!

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Frank99
nem vagyunk egy szinten, azé ..
tanultál biológiát? Õ is gerinces ennyi...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ennyit rólad is, kisköcsög...

Calver
magyarázd már elöbb el ugyan milyen jogon rug egy állatba ami semmit nem tett ellene? te mit szólnál ha mennél az utcán és jönne veled szembe egy nagy kopasz tahó, akinek nem tetszene a pofád, és ezért poénból belédrugnak? visszaütnél? valszeg. csakhogy a macska nem tud!

"The trees move. Do you not see it?"

Frank99
mekkora flame lett, öcsém!

az összes büdös elkényeztetett macska dögöljön meg, és az is, aki embereket akar egy vicces dolog miatt rugdosni, aki meri a bátorságot venni, egy embert, aki 80 évest végig dolgozott, kínlódott, háborút túlélte, megtanította dolgozni a gyermekeit lés unokáit!!! Úgyhogy elmész te a büdös kurva *-ba, és azt kívánom, hogy a te öregapádat is agyon akrják rugdalni, még ha egy faszzopó fórumon keresztül is.

Hogy jössz te ehhez, majomfasz????

szarnak hugyoznak a másik ember füvére, mert otthon nem teszik, ha meg igen , akkor a gazdi jaj, szegény biztos beteg kiáltással elpucolja helyette.

az összes büdös dögnek néhány 100 év múlva nem lesz foga, mert csak apuha whiskast és egyebeket eszik, a macskának igen is egeret kellen ennie, te gyökér majom...

a_n_d_r_e_w
Akkor ki nem szarja le, ha belerúgok egy nálam védtelenebb öregbe? Belehalt? nem.

Csak a különbség kettõnk közt az, hogy én nem rugdosok öregeket...

One Vision. One Purpose.

[Walaki]D`Lair
Mert ki nem szarja le hogy valagba rúg egy macskát...belehalt? nem...akkor mit kell mocskolni az öreget mi?

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Hát calver az adott esetre írta amit írt...

cSuwwi
már volt? ehhh 😛

shit happens

a_n_d_r_e_w
Nem mondtam, hogy vérengzõ állatkínzó, nem mondtam, hogy egy szemét, aki szarik az unokájára.
Csak azt kérdem, milyen jogon rúg meg egy nála kisebb állatot, ha az még csak nem is bántotta????

One Vision. One Purpose.

[Walaki]D`Lair
Persze...kövezzünk öreg nagyapákat, mert valagbarúgják a macskát...

Calver
miért is? ha már olyan kömény hogy belerug egy macskába, ugyan tudja már meg milyen érzés is az ha belé is belerugnak.

cSuwwi
Köhög a matska? Állíts a gyújtásán, talán megjavul. Utánna kell berúgni a motort. 😛

shit happens

Punker
nem az adott eset a lényeg, de úgy tûnik te ezt nem érted

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem tudom hogy éreznéd magad ha valaki csak úgy poénból valagba rugdosna és nem tudnál ellene semmit se csinálni...
[Walaki]D`Lair
Biztos egy vérengzõ állatkínzó...elviszi az unokáját pecázni...de csak azért, hogy a halakat is kínozza...elmentek ti a bús picsába hülye barmok...

Lacee
egyetértek. egy öreg is lehet olyan tetû, hoyg megérdemeljen egy rúgást pl, de egy macska is! Nem kell kivételezni...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

a_n_d_r_e_w
A világ legnagyobb primitívsége az, amit most ideírtál.

One Vision. One Purpose.

a_n_d_r_e_w
Attól, hogy valaki öreg, még lehet mocsokláda, szemét, hülye, tahó, és nemcsak kedves, aranyos bácsika

One Vision. One Purpose.

[Walaki]D`Lair
KEDVTELÉSBÕL BAZEG??? EGY KIBEBASZOTT ELKÉNYEZTETETT MACSKÁT VALAGBARÚG??? KÖVEZZÜK MEG BAZMEG!!! AKASSZUK FEL!! HÁT HOL NEM SZAROM LE AZT A KURVA DÖGÖT BAZEG??? MEGRÚGNI EGY ÖREGEMBERT A VILÁG LEGNAGYOBB FOKÚ PRIMITÍVSÉGE ÉS HA ILYET LÁTOK AZT OTT HELYBE AGYONRÚGOM!!!

Punker
miért? bizonyos szinten igaza van.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

a_n_d_r_e_w
Nem vele van a baj, hanem azokkal, akik miatt így kell reagálni!

One Vision. One Purpose.

[Walaki]D`Lair
Elmebeteg barom...

a_n_d_r_e_w
Védtelen öregembert? Aki védtelen állatokat rúgdos kedvtelésbõl? Szegény öreg, majd biztos sajnálni fogom...

One Vision. One Purpose.

Calver
miért is van az hogy az ember az egyetlen faj aki ugy gondolja õ különb a természet minden teremtményénél és uralkodhat felettük, akár szabadon ütheti/verheti õket? és igen, ha egy védtelen öregember belerug poénból a nála sokkal védtelenebb macskába, akkor én meg ugyanezzel a lendülettel poénból belerugok a védtelen öregemberbe.

Calver
meglehet de én már csak ilyen vagyok. vhogy nagyon nem türöm ha valaki azzal vág fel hogy belerugott egy védtelen macskába ami neki semmit nem ártott, vagy bármi ilyesmi, esetleg leköpöm az illetõt. ha netalántán a szemem elött teszi, akkor az elõzõ hozzászólásban leírtak jönnek elõ. gyûlölöm az állatkínzókat és irtom+megalázom õket ahol tudom. ennyi.

[Walaki]D`Lair
Majd biztos hátbarúgsz egy védtelen öregembert egy szaros macska miatt....elmebeteg...

[Walaki]D`Lair
te beszélsz gyujtogatós?

a_n_d_r_e_w
😄DDD

Én is azt tettem volna. Az ilyet nem lehet túlreagálni.

One Vision. One Purpose.

Lacee
kicsit túlreagálod a dolgot, nem?

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Calver
gratulálok neki, biztos kemény ember volt, bele bírt rugni egy védtelen macskába. persze mindezt a gazdi háta mögött. nagyon kömény lehetett. kb mint a hígfos. azért ha az én macskámmal csinálta volna van egy olyan gyanum ugy járt volna mint az a rokonom aki egyszer belerugott macsekomba - a gazdi visszarug. 2 percig fulladozott és kapkodott az illetõ levegõ után, és jó 1 hétig tele volt kék-zöld foltokkal. rohadt állatkinzók. és még büszke is rá... gratula, ügyes gyerek vagy!

Lacee
ja, a kutyám is ezt csinálta... általában használt 😊

elvileg ha a macskának fáj a gyomra, akkor ösztönösen elkezd füvet enni, ez sok más álatra is jellemzõ...
szerintem vidd egy növényházba hátha meggyógyul
Guest
De bunkó, és még röhög is szegényen... 😊
ThePartyFace
Hat nekem van egy "analog" kepem a macsekrol...meg nem volt kiherelve es az egesz feje egy nagy seb volt😞
Amugy nem tul nagy darab, eleg konnyen elintezik. Szerintem jobban jart.
Sajnos

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Punker
lol

Frank99
a nagymamámnak volt macskája, egyszer elmentek Bécsbe az öreglányok klubbjával 3 napra.
Papámra és rám volt bízva a macska. Az elsõ reggeli így zajlott:
a papám(isten nyugosztalja, a éve halt meg 80 évesen) valagbarúgta a macskát, és azt mondta: fogj magadnak egeret, az a reggeli. és elmentünk horgászni.

a macska csak 3 nap múlva jött haza, megvárta, amíg mami hazaér Bécsbõl.

Frank99
jó dolga van Kis Károlynak, folyton macskát miskárolhat...

:-)))

Punker

Frank99

ha lenne így hívnám:

Gyere Ide Takarodj....

Lui De Funes után szabadon...

a_n_d_r_e_w
Ici-pici

a mienk >10 lett a végére

És õ is élvezte az életet vagy 3 évig, már persze ha az állandó betegeskedést annak lehet nevezni.

One Vision. One Purpose.

[Walaki]D`Lair
Nagymuteromé ki van....8 kilós a macska....

Jano
😄 Na ja. Valamit valamiért.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Punker
de legalább élvezte az életet 😊

Jano
Azért nem járt haza, csak kajálni.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Punker
de nem heréltük ki

Punker
miénk is ilyen volt

a_n_d_r_e_w
Sztem is, de kell. A mienk állandóan eljárt, gyakran volt már halálán, mindig az orvoshoz kellett vinni (törött láb, harapás, csapda stb.)
A végén kiheréltettük, és nyert még öt évet.

One Vision. One Purpose.

Punker
szerintem szemétség kiherélni szegény macsekot