414
Eloszor kinevettem, de lehet nem vicces...
-
#294 Sztem legyen ennek a vitának itt vége.
Szóval miért is köhög az a macska? :D -
#293 Elhisszük... -
Prank #292 szvsz aki ránéz a logomra, az nem hiszi el amiket eddig leírtam:) -
#291 igaz!!!!! -
#290 Mér halnának meg miattunk? A természetben kb fele annyi ideig élnének.
Egyébként nekünk nagyobb szükségünk van az állatokra, mint nekik ránk, szal ne legyünk genyák az állatokkal. Amúgy én soxor egy adott állatot többre tartok egy adott embernél. -
#289 az állatok nélkulunk nem doglenének meg az biztos, éppen hogy velunk/miattunk pusztulnak ki.... sajnos -
#288 ááááááá
nem kaptam érte pénzt, saját szórakoztatásomra csináltam -
#287 értem én de akkor se kéne... -
Prank #286 szóval gyilkossági kísérlet? mennyit kaptál?:) -
#285 Nem döglenének meg nélkülönk, az ősi ösztönök változatlanul megvannak minden háziállatban, szal simán feltalálnák magukat nélkülünk.
A rák a vadon élő állatokat is ugyanúgy tizedeli, mint a háziállatokat, vagy az embereket.
Mér lenne valaki fasiszta, ha azt mondja, hogy az emberek és az állatok nem egyenlőek? -
#284 nem nagyon értik, pedig elég érthető voltál :D -
#283 ez egy hosszu történet de semmi felgyujtás nem volt csak vkire kicsit ráhoztam a szívbajt egy öngyujtoval amikor a kapucnimmal baszakodott és nem értett a szép szóból -
#282 mondtam már, provokált az illető! és az is csak fenyítés volt, bár vizuálisan ha már a szép szóból nem értett! (szót se erről többet!) -
Prank #281 ez egy irónikus állítás volt... -
#280 kigyujtja fel? erről lemaradtam :) -
#279 igy lefekvés előt jokat nevettem, köszi a flamelőknek:D -
[Walaki]D`Lair #278 Én se...viszont arra se verem, hogy felgyújtom az embereket...;) -
#277 bocs, én nem verem arra a mellem hogy mekkora egy ember vagyok meg hogy pfujj alsóbbrendű állatok! -
[Walaki]D`Lair #276 jaaa...:D -
#275 csak véletlenul nyomtam a válaszra, ugy általában akartam irni, hogy nem birom az iyen kutyákat... :D -
#274 azért ilyennel nem kéne télleg viccelődni sem! -
[Walaki]D`Lair #273 Na azért te ezekkel a nagyképű kijelentésekkel annyira ne dobálózz...;))) -
[Walaki]D`Lair #272 Viszont imádom...és ez nekem elég... -
[Walaki]D`Lair #271 dehogynem nekem írtad... -
Prank #270 dehát ő alsóbbrendű, nem segít életeket menteni a földrengés sújtotta területeken, nem tudja elvezetni a vak embereket biztonságosan az úton, nem őrzi a házat rendesen, nem játszik a gyerekekkel...nyugodtan verd meg:) -
#269 tényleg? noname? érdekesmód icqmat képes vagyok megadni, én, nagyon noname emberke... de, képzeld, még VIP se vagyok! pfujj, még arra sem vagyok érdemes hogy éljek! ismétlem magam, kis kiegészítéssel:
egy nagyképű idióta vagy! -
#268 nem is neked irtam, szoval leszarom hogy leszarod :D -
#267 a határokat nem te szabod, mellesleg ott figyel a :D, szoval pszt :D -
[Walaki]D`Lair #266 Ne idegeíts... -
[Walaki]D`Lair #265 Leszarom én meg imádom, mert okos és aranyos! -
#264 Úgy, hogy belenyal a tejbe :)
Na jó, én sem piszkállak többet :) -
#263 én nagyon, nem birom az ilyen töpszliket :DDDD -
#262 rólad ennyit:
Nick: Calver [Üzenet küldés]
E-mail cím: [email protected]
Csillagjegy: Kos
Életkor: ismeretlen
Neme: fiú
Regisztráció időpontja: 2003. 04. 18.
Utolsó üzenet időpontja: 2004. 03. 10. 23:56
Üzenetek száma: 3865
Teljes név:
Fürge Calver
ICQ szám: 118819249
Foglalkozás, hobby: Életművész
kora, neme, faja, születési ideje ismeretlen
NONAME emberke... legalább a kordat adnád meg :-))))
na csá, SULINET..... -
#261 szal ez még viccnek is rossz volt... -
[Walaki]D`Lair #260 Így van! Viszont nem vagyok egy elvakult állatvédő...de SZERETEM AZ ÁLLATOKAT!!! -
[Walaki]D`Lair #259 Jólvan kabbe...:DDDD -
#258 na azért ilyet nem kéne. ismerem Jocót személyesen és azért tudom hogy ilyet SOHA nem tenne, viccből pláne nem! -
#257 Vagy mehettek majd egerészni a csúnya rossz időben....vagy doromboltok a nagyfaternak hátha nem rúg ki míg nincs otthon a nagyi... -
[Walaki]D`Lair #256
Hogy tudnám bántani? -
#255 Na végre
:D