Köhög a macskám

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mike at home
ezt ugy hivjak: evolucio

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
egyszer csunyan ra fogsz faragni erre a verekedosdire

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
figyelj, lassan azt gondolom, egyszeruen neveletlen vagy

Mike at home
nekem a hiforol egesz mas jut eszembe

Mike at home
mondjuk azert ez is roppant primcso reagalas volt

Mike at home
nem kell bepoccenni, Calvernak csak a szaja jar 😊

FtranX
már biztos megdöglött azóta 😊

cSuwwi
nah, kiköhögte magát az a macska végre? 😊
Vége a flame-nek végre... 😊

shit happens

Gfreiter
Köszi 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

a_n_d_r_e_w
Én is lépek, a kitartó állatbarátoknak minden jót, a többiek meg nem érdekelnek 😊

One Vision. One Purpose.

bye
Calver
hát nem...

"The trees move. Do you not see it?"

ahh😛
300
Calver
illetve egy de mostmár megvan a 300. hozzászólás, és ezzel kivánok nektek jóccakát, állatkínzóknak meg... na nem részletezem. szal császtok!

Calver
na még 2

ok, leállok😊
Calver
ez már fáj

mert valagba rúgták
Calver
'gyanmá'. egyik haverom fordított keresztes meg 666-os polóba jár aztán mindenki azt mondja rá hogy egy tündéri figura a logó csak a külsõség, az alapján nem ítélünk!

a_n_d_r_e_w
Sztem legyen ennek a vitának itt vége.
Szóval miért is köhög az a macska? 😄

One Vision. One Purpose.

Gfreiter
Elhisszük...

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

szvsz aki ránéz a logomra, az nem hiszi el amiket eddig leírtam😊
MIMACSKA
igaz!!!!!

www.extragyongy.hu

Gfreiter
Mér halnának meg miattunk? A természetben kb fele annyi ideig élnének.
Egyébként nekünk nagyobb szükségünk van az állatokra, mint nekik ránk, szal ne legyünk genyák az állatokkal. Amúgy én soxor egy adott állatot többre tartok egy adott embernél.

Tikal
az állatok nélkulunk nem doglenének meg az biztos, éppen hogy velunk/miattunk pusztulnak ki.... sajnos

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Calver
ááááááá
nem kaptam érte pénzt, saját szórakoztatásomra csináltam

Calver
értem én de akkor se kéne...

szóval gyilkossági kísérlet? mennyit kaptál?😊
Gfreiter
Nem döglenének meg nélkülönk, az õsi ösztönök változatlanul megvannak minden háziállatban, szal simán feltalálnák magukat nélkülünk.
A rák a vadon élõ állatokat is ugyanúgy tizedeli, mint a háziállatokat, vagy az embereket.
Mér lenne valaki fasiszta, ha azt mondja, hogy az emberek és az állatok nem egyenlõek?

Tikal
nem nagyon értik, pedig elég érthetõ voltál 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Calver
ez egy hosszu történet de semmi felgyujtás nem volt csak vkire kicsit ráhoztam a szívbajt egy öngyujtoval amikor a kapucnimmal baszakodott és nem értett a szép szóból

Calver
mondtam már, provokált az illetõ! és az is csak fenyítés volt, bár vizuálisan ha már a szép szóból nem értett! (szót se errõl többet!)

ez egy irónikus állítás volt...
Tikal
kigyujtja fel? errõl lemaradtam 😊

Tikal
igy lefekvés elõt jokat nevettem, köszi a flamelõknek😄

[Walaki]D`Lair
Én se...viszont arra se verem, hogy felgyújtom az embereket...😉

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Calver
bocs, én nem verem arra a mellem hogy mekkora egy ember vagyok meg hogy pfujj alsóbbrendû állatok!

[Walaki]D`Lair
jaaa...😄

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tikal
csak véletlenul nyomtam a válaszra, ugy általában akartam irni, hogy nem birom az iyen kutyákat... 😄

Calver
azért ilyennel nem kéne télleg viccelõdni sem!

[Walaki]D`Lair
Na azért te ezekkel a nagyképû kijelentésekkel annyira ne dobálózz...😉))

[Walaki]D`Lair
Viszont imádom...és ez nekem elég...

[Walaki]D`Lair
dehogynem nekem írtad...

dehát õ alsóbbrendû, nem segít életeket menteni a földrengés sújtotta területeken, nem tudja elvezetni a vak embereket biztonságosan az úton, nem õrzi a házat rendesen, nem játszik a gyerekekkel...nyugodtan verd meg😊
Calver
tényleg? noname? érdekesmód icqmat képes vagyok megadni, én, nagyon noname emberke... de, képzeld, még VIP se vagyok! pfujj, még arra sem vagyok érdemes hogy éljek! ismétlem magam, kis kiegészítéssel:
egy nagyképû idióta vagy!

Tikal
nem is neked irtam, szoval leszarom hogy leszarod 😄

Tikal
a határokat nem te szabod, mellesleg ott figyel a 😄, szoval pszt 😄

[Walaki]D`Lair
Ne idegeíts...

[Walaki]D`Lair
Leszarom én meg imádom, mert okos és aranyos!