414
Eloszor kinevettem, de lehet nem vicces...
-
#334 Köcsög buzi itt minden állatkínzó, egyebet nem tudok mondani. -
#333 Ettől függetlenül valóban utálom a kedvtelésből vadászókat, hiszen mi abban nekik az öröm, ha levadásznak egy csomó szerencsétlen állatot, olyanokat, akiket más szíve szerint magához ölelne, meg simogatna... Az ilyen emberek sztem elmebetegek. -
#332 A lényeg, hogy nem lehet esztelenül ölni az állatokat, főleg nme pl egy elefántot az agyara miatt, pláne, hogy kihalóban van szegény faj. -
#331 Igen, utána már én is rájöttem, hogy a vadászat úgy van korlátozva, hogy az a populációt "karban tartsa", szal akkor csak az orvvadászokra érvényes, amit írta, -
#330 Sztem ő a kedvtelésből vadászókra gondolt, nem a szükségből vadászókra. De sztem lenne a vaddisznónak is ellensége, ha nem írtották volna ki a farkasokat... -
#329 Képzald=Képzeld -
#328 Nem értek teljesen egyet ezzel.Képzald el, hogy nem lennének vadászok, tehát nem lenne a vaddisznónak Magyarországon "ellensége".Az meg szaporodna, mint a nyúl, s szépen befalná az összes termést, amit a paraszt egész évben termel=Te is éhenmaradsz, mert nincs kenyér(búza,árpa,rozs), a paraszt is éhendöglik, mert nincs pénz.Nem beszélve a sertéspestisről és társairól, amik előszeretettel felütik a fejüket a túlzsúfolt állati életközösségekben. -
#327 Ja, igen, ebben egyetértünk, hogy a határtalan profithajhászás, és az a kedvtelés (vadászat), vagy megint csak lóvé miatt (orvvadászat), hogy szórakozásból öljük meg az állatot, ezzel a természetet pusztítjuk és vesszük semmibe. -
#326 Így van.
Egy kutyát nem lehet egyedül hagyni mondjuk egy hétre egy nyaralás erejéig vagy ilyesmi, a macsekomat viszont én mindig egyedül hagyom 1 hétre. -
#325 szerintem nem egészen így van, jóval árnyaltabb a dolog -
#324 na akkor ide is!!!!
Ez a macsek fintorog miután jól belerúgott a nagyapó seggibe :DDDDDD
-
#323 Viszont igen összeszedettre sikerült :DDD -
#322 csak azért hogy rendezzem a nehéz gondolataim :DD -
#321 Látom erre azért aludtál egyet :PP -
#320 nem pont a házimacskára gondoltam, vagy a kutyára, hanem általábn az állatokra, akiknek a lakohelyét elvesszuk, leromboljuk, kiirtjuk őket csupán mert finom, mert jol néz ki a falon stb.... de a macskák meg simán elélnek nélkülünk is, egy vidéki macskának pl nem sokszor adnak enni, az megy és egerészik, macsekok amugy is önállobbak mint a kutyák... a kutyák már nagyon háziasak. -
#319 na jo
van akikekl egyetertek, a tobbi meg mind idiota es bekaphatja -
#318 "Az állat az egy profin beprogramozott gépezet, míg egy ember egy bugos szar."
ilyen okossagokat egyedul szulod? -
#317 azert tetszik, hogy a mai fiatalsagba, hogy beidomitottuk az allatok tiszteletet -
#316 na egy ujabb naci kispocs -
#315 jogos az, hogy nem tetszik, hgy az oreg a macskat rugdossa
ami nem jogos, az, hogy te a macska neveben visszarugsz
mi vagy te vmi biro, az Istan Igazsagosztoja? -
#314 ezt ugy hivjak: evolucio
-
#313 egyszer csunyan ra fogsz faragni erre a verekedosdire -
#312 figyelj, lassan azt gondolom, egyszeruen neveletlen vagy -
#311 nekem a hiforol egesz mas jut eszembe -
#310 mondjuk azert ez is roppant primcso reagalas volt -
#309 nem kell bepoccenni, Calvernak csak a szaja jar :) -
#308 már biztos megdöglött azóta :) -
#307 nah, kiköhögte magát az a macska végre? :)
Vége a flame-nek végre... :) -
#306 Köszi :) -
#305 Én is lépek, a kitartó állatbarátoknak minden jót, a többiek meg nem érdekelnek :) -
Prank #304 bye -
#303 hát nem... -
Prank #302 ahh:P -
Prank #301 300 -
#300 illetve egy de mostmár megvan a 300. hozzászólás, és ezzel kivánok nektek jóccakát, állatkínzóknak meg... na nem részletezem. szal császtok! -
#299 na még 2 -
Prank #298 ok, leállok:) -
#297 ez már fáj -
Prank #296 mert valagba rúgták -
#295 'gyanmá'. egyik haverom fordított keresztes meg 666-os polóba jár aztán mindenki azt mondja rá hogy egy tündéri figura a logó csak a külsőség, az alapján nem ítélünk!