2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
-
#2030 A 3470 gyorsabb a 8400-nél e lista alapján: link Nyilván tudod hogy az nvidia mobil gpu-k G84/G86 sorozatai hibásak...
link -
#2029 Kicsi rigó,mit pattogsz itt.Inkább segítenél ahelyett hogy itt szidod a másikat.Nem vagy te Maszkának rokona,mert qvára hasonlítasz rá.
Ne lássá hanem írjá olvassál. -
#2028 Nem igazán. Mindenesetre a felvázolt kritériumoknak bőven megfelelnek. -
#2027 Az első még hagyján, de a másik kettő, Mobil procik terén nem nagyon vagy otthon úgy látom. -
benea16 #2026 csáó! köszi -
#2025 Hi.
link1
link2
link3 -
benea16 #2024 Helló! Laptopot szeretnék vásárolni. Segítségre lenne szükségem, Asus-t + MSI-t nézegettem.Netezésre,zenélésre, filmnézésre kéne, de azért valami jobbat szeretnék a hátár 160e ft körül lenne, ha tudnátok valamit javasolni írjatok légyszi.
köszi -
#2023 Divatos MSI notebook AMD motorral
-
#2022 jah, akármelyikben... -
#2021 Üdv!
Tudtok ajánlani egy üzletet,ahol kapható az alábbi notebook konfig:
-többmagos proci(min.2,1 GHZ)
-2 GB RAM
-160 GB vinyó
-minimum 14,1"-os képátló
- 6 cellás aksi
-1,3 MP webcamera
- 8xDVDRW
- Minimum 4 in 1 kártyaolvasó
- 4 USB
- WiFi
- Bluetooth
- 3 ÉV SZERVíZGARI!!!
THX! -
TheRaven #2020 Kösz segítséget így már tudok kezdeni magammal vmit:D én is kb 100-150ezret gondoltam rászánni. Esetleg ha ráérsz tudnál adni linket ilyesmi konfigurációkról mert ahol én keresgéltem ott csak irodai jellegű gépeket találtam(általában ati x1100 max 160gb vinyóval szal:S)... -
Nandusz #2019 dual core T2330 proci, Nvidia Go 7600, vagy ATI X1600 videokari. Nos ilyet már nehezen találsz (mivel elavultak, bár nem annyira, mint a te pc-d). De Esetleg egy Nvidia 8400GS, vagy ATI2400XT videokaris noti már simám übereli is azt amit a te géped tud.(pláne a procid elavultsága miatti alacsony teljesítményed miatt). Ezeket már megkapod 150.000 pénzért, 2GigaRammal és 250Giga vinyóval. Ráadásul a képernyőillesztő már min. 256MBytenál kezdődik manapság. 128-asat jóformán csak az integrált irodai szériában találsz. -
TheRaven #2018 Hello!
Egy kicsit talán furcsa kérdésem lesz:D mostani gépemhez hasonló szintű laptopot szeretnék venni de nem tudom laptopban a mostani hardver minek felel meg. Ez a mostani vas tartalma:Intel P4 3Ghz;1GB DDR;250GB SATA;Gigabyte 6600GT 128MB
Aki tudja h ez laptop szinten kb minek felel meg az kérem írjon.Remélem érthető voltam:D -
#2017 nemrossz de hazabasszák a fos vga-val és a hatalmas tepsi multimédiás gombokkal. saturnban megtapogattam, nem az igazi. ekkorában dell xps, de elvagyok az 5920g-mel is teljes mértékben :) most volt egy éves, még két év gari :P -
Bakegér #2016 Hali!
Valakinek van valami hasznos tipje HP Pavilion RMK DV 6 T7100-as gépről.Kösz. -
#2015 Új Samu laptopok...
-
palm pilot #2014 Minek vergődsz még mindig öcsi, elég szánalmas vagy. -
Nandusz #2013 Kár hogy itt nincs olyan, hogy némító gomb, azaz nem látjuk a számunkra nem kívánatos userek hsz-it. Ilyen pl. virsli is.
No mindegy, jobb híján, csak simán áttekintek rajta, különösebb reagálást (ezt a hsz-t leszámítva) nem érdemel a vergődése. -
palm pilot #2012 HP Compaq nc6320 - 109000 Ft -
palm pilot #2011 Jól mutat majd a teszkóban a krumpli és a pepszi kóla közt... -
storm111 #2010 Üdv!
Segítségeteket szeretném kérni! Vennék egy laptopot, csak netezni kell és irodai dolgokhoz. 100k-ig. valaki tud ajánlani valami jót?
köszönöm! -
#2009 -
Nandusz #2008 Ez odab@sz -
#2007 link1
link2
link3
link4
GMA X3100 -t nem nagyon ismerem de az első kettő játékra is korlátozottan alkalmas. -
nattydread #2006 1.mitől függ?:)
2. Milyen jobb konzumer laptopot tudsz javasolni 200 000 körül? -
palm pilot #2005 1. Attól függ.
2. A COD2 elég régi, sztem lebutítva a grafikát fut.
3. 64 bit.
4. Csak annyira mint bármelyik konzumer noti. A 3000-es a Lenovo eredeti kínai gagyija, azzal kalapozta össze a pénzt az IBM pc üzletágának megvételére. A ThinkPadekhez semmi köze. Viszont mostmár a felvásárlásból kifolyólag a 3000-est is javítják az IBM szervizekben, ami egy hatalmas plusz pont a többi konzumerhez képest. Ha nem izom videokártyával veszed, akkor nem lesz minek túlmelegednie. -
#2004 Helló
Szeretnék venni laptopot de nem igazán értek hozzá és hozzá értő emberke tanácsát kérném.
Én eddig ezt találtam elfogathatónak:http://www.bestbyte.hu/rbb.php?l=hu&s=0547762001215171600&m=0&p=9π=22256
Ha ti tudtok esetleg jobbat vagy találtok valami kivetnivalót írjátok meg légyszives! (KB150e-es árkörül)
Köszönöm!!! -
Nandusz #2003 " Lenovo 3000-es szériája mennyire megbízható (fagyások, túlmelegedés ilyesmik)"
NEM MELEGSZIK TÚL !!!...Sőt, ha mellé teszel egy sört, akkor azt rövid időn belül le is tudja hűteni (persze csak ha hardver igényes alkalmazásokat futtatsz rajta)
-
#2002 1x2 gb ram. Mert meg van hova rakni kesobb. Intel GMA X3100 Graphics Performance Review itt -
nattydread #2001 Üdv!
Laptop vásárlás előtt állok. Lenne néhány kérdésem:
1. Melyik jobb a 2x1 GB Ram vagy 1x2 gb ram.
2. Intel x3100 as vezérlőn mondjuk CoD 2 szintű játékok azért futnak rendesen vagy semmikép ne vegyek ilyet, ha játszani is szeretnék (nem a legujabb játékokkal)
3. Mi a különbség a Core Duo meg a Core 2 Duo közt?
4. Lenovo 3000-es szériája mennyire megbízható (fagyások, túlmelegedés ilyesmik)
Bocs a sok kérdésért előre is kösz a segítséget! -
#2000 Toshiba Satellite L40-17Q
egy ilyen laptop mennyibe kerül?
/tudom, nemtud sokat, de arra lennék kiváncsi, hogy egy bontalan állapotút mennyiért tudom eladni/ -
#1999 Én Cod2 őzni akarok rajta.... -
palm pilot #1998 pc be elég a játékhoz egy 256 as vidi kártya, és egy 512 es memória
A teljesítményt nem MB-ban mérik.
A noti videokártyák lassabbak mint az azonos jelölésű asztalik. Mivel folyékony nitrogén hűtést nem rakhatsz egy notiba, és nincs is m^3-es, jól szellőző háza, ezért be kell érni a gyengébbel. Ami aksiról még annál is jobban visszafogja magát. Nem érdemes játékra notit venni. Ha van konnektorod, akkor egy HTPC + TFT monitor jobban megfelel, ha nincs, akkor meg kb. az introig se jutnál el a játékban, pikpak lemerül az aksi. -
palm pilot #1997 Milyen (jó) Netebook-ot lehet venni kb.100eFt-ért?
HP Compaq nc6310 105k.
Van egy számítógépem mivel lehet összekapcsolni? (Érzékeljék egymást (lan party xd)
UTP kábel.
Ha a boltban Linux-os oprendszer van a Notebook-on azt bárki áttelepítheti XP-re?
Bárki nem, csak aki ért az OK és Next gombok nyomogatásához. ^^
Viszont driver az nemárt ha létezik is hozzá. Gagyi gépekhez nem biztos.
Én egy Siemens Amilo Pro v3515-t néztem jó?
Nem. De legalább olcsó. -
palm pilot #1996 vidi kártyája, veszek bele egy jobbat
Na azt megnézem... ~~ -
#1995 Az enyém (toshiba a200-1s9 csak 3 giga rammal) gond nélkül futtatja 1280-ba majdnem maxon a bioshockot (azért néha leesik az fps 30 alá, amit észre lehet venni, de elég ritka). Ez a gép most 150+fa környékén van, esetleg gondolkozhatsz valami ilyenbe is. Vagy ott van kicsit drágábban az a200-l1w (vagy ilyesmi), ami ugyan ez, csak erősebb procivan (az 1s9-ben eléggé gyengus a proci). -
#1994 Ha tényleg akarsz viszonylag normálisan játszani akkor legalább ilyet vegyél.
Ismerősöm ilyennel Wowozgat, ha annál nincsenek magasabb igényeid akkor megteszi... -
#1993 "egy 256 as vidi kártya" Ja egy 6600GT 256MB minimumra elég, de amit néztél laptopot abban integrált szar via videókártya van ami semmire nem jó. -
#1992 "256os videókártya" Abban a notiban amit néztél nincsen saját memóriája a VGAnak, a rendszermemóriából vonja el ami sokkal lassabb ezért játékra alkalmatlan, Q3, CS szintű játékokat elráncigálja kb... -
#1991 nemértem komolyan mondom! ha a pc be elég a játékhoz egy 256 as vidi kártya, és egy 512 es memória, meg egy 1.8 as proci, akkor laptop ba miért nem elég enyi??? komolyan mondom, nemértem...laptopba miért kell több teljesítmény ahhoz hogy jó legyen?