Notebook vetel

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De mi a gon, beszarik a kijelzõ, leáll a venti, kigyulladnak a ramok, vagy mi a baj az Acerral? Pont ezt néztem ki, szal érdekel minden vélemény.

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

A toshiba írót szinte mindenki fikázza, mert sok lemezt fel se ismer, sokat elront. De most inkább a notebook érdekelne.

Punker
azt hozunk amit a vevõ kér, persze megpróbáljuk lebeszélni, a toshibát szabott áron kell adnunk az acer-t nem, csak sokkal több a szívás a többi gyártóval, és a francnak se hiányzik a b@szakodás, voltam ASUS, ACER, Fujitsu konferencián, itthon az ASUS szervíz/stb a legrosszabb, pedig az a kedvenc számtech gyártóm.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
meggyugtatlak ugyanaz a dvd író van benne, csomó alkatrészt a toshibától vesznek, ugyanis a legtöbb gyártóval ellentétben õk fejlesztenek is, toshiba dvd író miután szétázott karácsonykor a szökõárban gond nélkül írt tovább, én teszteltem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Vagy csak Toshiba márkakereskedõk vagytok és a többit hivatalból fikázni kell?

Ilyet én is tudok mondani, ez nem indok. 😊 Valami konkrétum? Ha a dvd írókból indulok ki, akkor a toshiba is elég nagy szar, ennél vmivel konkrétabb kéne. 😊

Vásárlás _elõtt_ kéne tudni. 😊

Punker
mondom hogy amd-s nem volt arról nem tudok nyilatkozni, egyszerûen ha egymás mellé rakod a 2 legolcsóbb tipust, az acer 1 nagy sz@r.....

Zsolo007
Erre én is kíváncsi vagyok ám...

Jójó, de konkrétan mi a gagyi benne? Csak az hogy amd-s?

Punker
amd-s notebook-ot még nem adtunk el egyetlen darabot se, és szerintem jó ideig nem is fogunk, acer-ek mind gagyik voltak és szívtunk vele, Toshiba-ból heves megyében 2004-ben mi adtuk el a legtöbbet és egyetlen nem jött vissza.

Mi a baj velük? Ez az egyetlen turion64-es, radeonos notebok amit találtam.

Punker
mert nem vált be, röviden ennyi 😊

Miért nem tartotok Acert?

Szerintem még olcsóbban is. 😄

Punker
szerinted? amúgy nem nagyon szoktunk acer-t nyomni.

És annyiért is adod? 😊

Punker
passz majd holnap megnézem mennyi a beszerzési ár.

Ilyet mennyiért nyomsz?

Punker
a mai szállítmány már 159920+áfa áron ment ki (most adtam el 5-öt)

Depon ezt 273k-ért nyomják.

Hááát... nem mondom hogy drága, de hogy jó azt se.

Punkerwork
16:9-es képernyõ 512 memória, 200k-ért simán jó.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Zsolo007
De az a legviccesebb az egészben, hogy nyár elején mikor belevágtunk abba, hogy új gép, akkor még apám mondta, hogy szerinte notebookot kéne venni, én meg ellene voltam...mostanra megfordult a helyzet kezdek hajlani afelé hogy notebook, most õ mondja azt hogy nem lenne az jó.... 😄

Zsolo007
Hát ez jó kérdés, nemtudom még, ha tudnám hogy pontosan mire fogom használni akkor nem lenne a jelenlegi dilemmám 😊)

Igazából nemnagyon tudom, hogy milyen emberkék lesznek koleszban...

Zsolo007
😞( kár hogy ez nincs sulinetben...
Sulineten kívül soha nem venném rá apám hogy rászánja a pénzt....

Attól függ milyen a kolesz. Nálunk pl. jó volt, oda be mertem volna vinni ilyet, de volt haverom másik koleszban, ott minimum vasrácsos ajtó felszerelésével indítottam volna.

Az tény hogy koleszban fog az ember igazán rászokni a LAN gaméra, tehát nem árt ha azt is figyelembe veszed hogy egy notit nem lehet bõvíteni (legalábbis fõ elemeket nem), egy asztali gépet meg igen. Meg ez utóbbit feltûnõbb ellopni is. Persze egy notit neked is jóval könnyebb cipelni. Azt nézd hogy neked mire kell.

Nem a bitek zabálják az aksit. 😊 Viszont notebookba 2 féle 64 bites proci van, az athlon64 és a turion64. Ez utóbbi az elõbbinek a mobil változata, tehát kevesebbet (kb. fele) fogyaszt, alig többet mint egy 32 bites Dothan. Ha ilyenben gondolkodsz, ezt ajánlom neked: Acer Aspire 5024WLMi. Én is ilyet veszek amint sikerül eladni a régi notimat.

Zsolo007
Szal szerinted nem nyerõ belevágni, maradjak asztalinál? 😊

Hogy lopós e a kolesz nemtom.....mivel még nem voltam ott, amúgy ez nekem is megfordult a fejemben...

1024*768 az nem wide, sima 4:3 arányú. ha ezt nyomod egy 1200*800-on, marad körbe kis fekete keret, de nem túl nagy. Meg a legtöbb mai játék már amúgy is támogatja a widescreent.

Elõször is azt kell nézni hogy lopós-e a kolesz. 😊 Ha igen, notebookot felejtsd el, 10 percig lesz nálad. Gamelni meg ott fogsz igazán. 😊

Celeron (jó, ez gyakorlatilag Banias, de akkorse Dothan), integrált videochip... Nem nagy durranás. NEked mi teccik benne?

Az az, de lent a beszállítónál már megjegyzi hogy neki csak az LMi, azaz a hagyományos 4:3 képarányú (általában 1024*768, esetleg 1400*1050) kijelzõs van.

Punkerwork
Toshiba M40X-161 nagyon jó lett 16:9-es stb 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Zsolo007
Gondolom akkor 64bites gépben nem is érdemes gondolkdni, az már hihetetlen mértékben bekajálná az aksit nem?

Zsolo007
Azt írja hogy WXGA az nem widescreen??

Jól értem hogy widescreenen az 1024x768 jó? (nem marad csík) mert nekem annál nagyobb felbontás nem kell sem játékban sem desktopon

Zsolo007
Pff 😞( hát akkor nemsokat ér az aksi 😄

ez lenne az elsõ notebookom.

nemnagyon tudom hogy akarjam e.

Pénz van és most ott vagyok hogy aztali vagy noteszgépet vegyek.

Nemigazán tudom egyelõre...

A helyzet az hogy most megyek majd egyetemre 😊.És kollégiumba kell majd mennem . Szerintem jobban tudnék használni egy noteszgépet mint egy böhöm asztalit.

Abóól a korból már úgyis kifelé növök amikor jórészt csak játék meg film ment a gépen 😊

Szal nemnagyon tudom hogy érdemes e belevágnom..

Sok game támogatja a widescreent. Ami nem, arra általában beállíthatsz kisebb felbontást, ilyenkor persze a képernyû szélén marad üres sáv, de egy 1280*800-nál nem sokkal kisebb a standard 1024*768. De amit te akarsz venni az nem widescreen! Az a WLMi.

4 órás se lesz, az csak akkor van ha bekapcsolod és nem csinálsz semmit, 4 óra alatt lemerül az aksi. Amint valamit dolgozol rajta, meredeken csökken az üzemidõ. Minél komolyabban igénybeveszed a gépet (játék, film, tömörítés, dvd rip), annál hamarabb lemerül. Jó ha 1 órát kibír. Az 5-7 órás üzemidejûnek hirdetett cuccokra is igaz ez, bár általában ott nincs semmi ami fogyasszon (ulv celeron proci, integrált videochip), szal azért bírják tovább mert nem lehet mivel terhelni a gépet. Ha csak internetezel rajta, ez is bírja vagy 1.5-2 óráig.

Zsolo007
Tényleg a widescreenen lehet egyáltalán "rendes" felbontást beállítani? És ha igen hogy néz az ki??

Nem. Ez nem celeron.

Zsolo007
A másik 😊

1,7-es penti-m nem kevés az x700hoz??

Zsolo007
A 4 órás üzemidõ nem kevés?
Az hogy widescreen a kijelzõ mennyire lehet zavaró??

Sulinetben jó ez.

Zsolo007
Anna
Nem, dehogy mozdult, felreerted 😊

Sin City life don\'t let the system get you down

Mi van? Rámozdultál Annára?
oks 😊

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

Anna
Én is nagykerbõl hozom a sajátomat, van ismerõs, de köszi.

Sin City life don\'t let the system get you down

minden ilyet lécci priviben

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.