2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
  • virs lee
    win
  • Blackrav3n
    Milyen matrica?
  • virs lee
    Matrica alul.
  • Blackrav3n
    Használt gép esetében hogy tudom ellenőrizni a jogtisztaságot?
  • Vegas
    250eFT alatt ajanlanatok valami jo cuccost?
    Netezni kéne meg video, mp3 stb.. ien "aproságokra".
    htx
  • virs lee
    Minél jobbat. 7800 GTX SLI pl. :) De ha nem az egész lakótelep fűtése a célod, ne vegyél játéknotit!
  • Cloud86
    Hi! Picit érdeklődni szeretnék ha notebook ot veszek és játékra is használni akarom akkor milyen video kártyát kéne venni? Köszi
  • Inquisitor
    Bah, NEC gyárt 15"-os kijelzőt valami 2500+ felbontással is. Kíváncsi lennék minek ekkora felbontás egy ilyen kicsi TFT-re? Anno mikor az IBM-ből kipróbálta egy 1600-os felbontásút, ott még a nem natív febontásokban se volt gond ...
  • G_ArchAngel #740
    Köszönöm, igyekszem megtalálni...
  • [Jakuza]

http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12427_div/12427_div.HTML
  • G_ArchAngel #738
    HELP!
    HP Compaq NX9420 notebook 17.0" WSXGA 16:9 GlareType kijelzőjének válaszidejét keresem, tudna vki segíteni?
  • G_ArchAngel #737
    semmi nem lett volna, ha nem kérek bele mindent, ami belefért...
    alapgépet azonnal adtak volna...

ha BMW-t 2 héttel később hozza a szalom, akkor már szar vagy kapok ajándékot?
  • Punker
    én mondtam.....
  • [Jakuza]
    Ja. :P
  • virs lee
    Gizdázni jó. :P
  • G_ArchAngel #733
    hehe:P

15,4 kijelzőn mit lehet csinálni? szvsz, max aknakeresőzni...

HP rekordot dönt, 3 hete jön a notebookom...:)

remélem lassan ideér, mert kezdek agyvérzést kapni
  • virs lee
    Ez is neked való. 15.4", 1920*1200, 200 ropiért. :)
  • virs lee
    Azok igen. az nx sorozat a kommerszebb, az nc és nw az üzleti, de az nx is veri a mezei gyártók (pl. Clevo, Acer, Asus) minőségét. A Clevoban és Asusban az alapból 2 év gari ami ér valamit, emiatt (de csakis emiatt) egy picit kiemelkednek a konzumer kategória gépei közül.
  • lang14
    egy pár H lemaradt a p-k elől HP az összes p.. csak rossz a bill amiről írtam... szóval azt mondja mki hogy nem jó a HP..de ami HPQ az jó? thx
  • lang14
    mert ez http://www.notebook.hu/notebook/compaq/nx6000/nx6110_ek128es aranyos... megéri vajon?
  • [Jakuza]
    Fusi-t akartam irni sry.
  • [Jakuza]
    A legjobbat, pontosabban a legjobb felszereltesut, 239K-ert lattam, de neked nem fog bejonni, mert Fuji.

Fujitsu Siemens Amilo A1667EX-Black

Processzor: AMD Sempron 3100+
    Memória:512 MB
    Merevlemez:80 GB
    Kijelzõ:15,4" TFT WXGA Crystal View
    fekete fedlappal
    Optikai meghajtó:DVDRW+-DL
    Portok:4in1 kártyaolvasó, Firewire, infra, 3xUSB,Express Card slot,SP/DIF, Svideo, DVI,VGA
    távirányító
    Modem:56,6 kb/s
    Hálózat:Gigabit LAN, WLANb/g
    Akkumulátor:Li-Ion
    Videókártya:Ati Mobility Radeon x700/128 MB up to 512 MB HyperMemory
    Operációs rendszer:Windows XP Home HUN
    Billentyûzet: Magyar
    Egyéb szoftver: Works, Antivirus
    Garancia: 1 év
  • lang14
    http://www.akcio.molnarinformatika.hu/ ez pl mit érez?
    ...most komolyan a p-most szar vagy sem? 200kért lehet viszonylag jó notit kapni? aopgy olvasgattam lejjebb (Asus,Acer,FuSi,Dell,Ibm, kizárva) de pl. Lg vagy p notit ami jó is lehet 200-250 ért kapni (pl.Hp nx6125) mert ez így nagyon káosz...
  • lang14
    hasonló árban tudtok ajánlani valamit? valaki egy Aopen-t ajánlott de még sose hallottam róla..
  • virs lee
    Jájj, celeron...
  • izb
    hát ne a light miatt vedd meg.
    ez az év nagy hülyesége.
    nem ettől lesz jó egy noti,vagy rossz.
  • lang14
    erről mi a véleményetek...nálink mindenki azt mindja hogy HP-t az istenért se.. de pl a lightscribe író nagyon tetszik..
    ez ITT!
  • bydes
    Köszi mindenkinek az eddigi hozzászólásokat!
    Dobtam az Acer, Asus projektet, nézegetem az általatok ajánlott gépeket.
    Felmerült még az IBM, Hp mellet a Dell is. Ajánlottak két típust Latitude D610,810. Értem a kettő közti különbséget(nem utolsó sorban árban:)), véleményekre, tapaszatalatokra lennék kíváncsi ez ügyben.
    Köszi:bydes
  • Punker
    "legalább adnátok támpontot proci, és VGA ügyben" a proci mindenkéépen mobil proci legyen a fogyasztás miatt, ha extra dolgokra nem kell a VGA elég az alap integrált legalább az se szívja az aksit és melegszik, ram min 512 legyen.
  • bydes
    Üdv!
    Kösz mindenkinek a hozzászólásokat.
    Nem lettem sokkal okosabb,amit értek hogy Hp nc sorozat, és IBM T sorozat.
    Szeretném ha javasolnátok konkrét típust, vagy legalább adnátok támpontot proci, és VGA ügyben, hogy mire figyeljek.
    Még egyszer az elvárások: munka (net, DVD, )nem játék,megbízhatóság, szervízháttér,minőség. A grafikai munkák notebookon való használatáról lemondok, majd megoldom Pc-ről. Ja és kb. 400e Ft-om van rá.
    Még egy kérdés: nem ismerem az MSI márkát viszont állítólag erős házba építik a cuccokat (alu-szénszálas ház)és elég jó az ára.
    Előre is Köszönöm.
  • Punker
    nem rossz volt amíg a Compaq élt sőt ők jó notikat csináltak, de mindegy nem vitázok én voltam pár HP-s "fejtágítón" ismerem a selejt arányokat személy szerint soha nem vennék.
  • virs lee
    Akkor keresd a PH!-n PeterkeT-t! :)
  • virs lee
    HP-ból is van rengeteg féle, amiről mi beszélünk, az tulajdonképp Compaq, HPQ néven szokták emlegetni. nc / nw / nx széria. Az nem rossz.
  • Punker
    persz ettől függetlenül ha valamit akartunk a Toshiba-tól rögtön elkezdtük a HP-t dicsérni, így lett a boltba Toshiba LCD hogy legyen min tévét nézznem stb :)
  • Punker
    régi Compaq notik frankók voltak HP felvásárolta és sz@r lett :(
  • Punker
    ok én szóltam 2 év alatt még nem láttam embert aki jót mondott volna HP notira..... :(
  • G_ArchAngel #712
    szerencsére hozzértőkre hallgattam, nem rád...:)

notebookot tud gyártani, fényképezőgépet nem - ezért mert béna valamiben, attól még nem kell egyből leíni az összes termékét...
  • Punker
    2004-es szökőár elvitt 2 toshiba-t 1 tacrat és 1 R100-ast, alaplap stb kuka, de a sómarta winyóról minden adatot visszamentettünk :)
  • Punker
    HP notit kerüljétek mint a tüzet full gagyi sz@r az egész.....
  • G_ArchAngel #709
    nem kell megvennem, mondhatni "életfogytos" garim van rá:)

szerintem nem adom el, asszonynak jó lesz, ah kinövöm...