Notebook vetel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Barátnõm kapott egy Dell 500-as laptopot amibe ha minden igaz integrált videókártya van. Nem tudja valaki honnan tudnék hozzá letölteni drivert? Mert nem adtak a géphez semmit csak egy linux cd-t és a dell oldalán se találtam:S
Elõre is köszi.
Van egy MSI EX600X - 056HU jelzésû gépem és van benne GeForce 8400M G vga ehhez a kártyához keresnék drivert ennél a verziónál frissebbet XP32 Ver: 6.14.11.0133 2007-11-05.
Valaki esetleg tudna segíteni hol található?
Saor Alba
http://www.arukereso.hu/notebook-c3100/acer-travelmate-5730g-844g32nl-p28452065.html
a 2-ik is annyiba kerül
melyiket ajánlod ?
Saor Alba
kinéztem két jó gépet 512-es vid kártyával 3gb ram az egyik procija :
Centrino2 P8400 (2. 26GHz, 1066MHz FSB, 3M cache)
a másiké:
AMD Turion Dual-Core RM70 2.0GHz
melyiket javasoljátok, vagy tudtok 200-ért jobbat olyan adatokkal amit leírtam ????
(jah és ez a Centrino2 az több magos ????) <#help>#help>MHz-t kell nézni? (bocs hogy ilyen tudatlan vok )
Saor Alba
notebookot szeretnék nenni 205-ezer ft-alatt (lehetõleg úgy szeretném hogy vigye a játékoka is pl:COD4 meg ilyenek) Mit tanácsoltok milyen procival vid kártyával vegyem ??? (fõleg a prichoz nem értek) lécci segítsetek !!<#help>#help>
Hát amennyiben tényleg csak ezek a céljaid a géppel akkor szerintem megérné.
Fõleg mivel Asus szóval egész megbízható. Bár nekem a videókártyával van némi kivetnivalóm de ha nem akarod komolyabb játékra használni akkor szerinte egy jó választás lehet.
Még esetleg az MSI Megabook VR610X-266HU se lenne szerintem rossz erre a célra és annak nagyon a winchestere is meg a videókártyája is kicsit komolyabb már.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Szeretném kikérni a véleményeteket errõl a notiról Asus X50RL-AP236?
Netezésre és fotók szerkesztésére használnám.Vagy más ötlet javaslat?kb 120-130 ezer körüli összegben gondolkodom.
Szeretném kikérni a véleményeteket errõl a notiról:MSI EX610X
Egy ilyenen gondolkodom. Azért választottam mert viszonylag olcsó és szerintem egész jó kis gép.
Elõre is köszönöm a véleményeket.
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
lenn egy kérdésem... mi a véleményetek errõl a notebook-ról? semmi információt nem találtam róla más helyen, csak a linken...
minden észrevételt és tapasztalatot szívesen fogadok!
Egy elegge jo teljesitmenyu noti, az arat biztosan megeri, es persze asus, szal van minoseg is.
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
köszönjük az értékes információt!
például errõl mit mondanál? drága, mint a többi ebben a kategóriában?
no1r:
bár tudom, lehet már nem aktuális: sztem a gép ár/tudás arányban eléggé jó. jó vétel!
Megvettem végülis hétfõn azt a gépet, frankón szuperál, bár tényleg bizonyos mértékig használt, mivel visszavett gépbõl újították fel, de nagyon tetszik. Egyenlõre linuxot raktam fel rá, az xp-vel majd késõbb állok neki szórakozni(ha lesz egyáltalán kedvem, mert egész megtetszett a linux😊 ), vista viszont nagyon nem szimpatikus(bár az lenne az optimális). Eladó srác nagyon jó fej volt, csak ajánlani tudom a boltot ha valaki notit szeretne venni.😊 Egy dolog nem tetszik csak a gépben, az pedig hogy az akksi nem bírja túl sokáig, kb másfél-két órát, dehát nemis olyan rossz az egy ilyen fogyasztású gép mellett😄 Szóval megvagyok vele elégedve😊
Segítséget pedig köszönöm😉
<#integet2>#integet2>
q6600, 4870x2, 8gb ddr2, asus p5b deluxe, meg ilyenek
lenn egy kérdésem... mi a véleményetek errõl a notebook-ról? semmi információt nem találtam róla más helyen, csak a linken...
minden észrevételt és tapasztalatot szívesen fogadok!
Asus x52sg-ap176
Asus X52SG-AP176, C2D T5750 2.0GHz, 3Gb DDR2, GF 9300M G
Saor Alba
http://notebook.hu/notebook/toshiba/sat/toshiba_satellite-l300-11g
Saor Alba
Laptop, notebook vétel elõtt állok, 100ezer forint körüli laptop kellene, különösebben nem izmos hardware kell, wlanon keresztül fog csatlakozni a routerhez jobbára netezés és filmnézés lesz a funkciója.
Szóval az elvárásaim a stabilitás, wlan, dvd író és minimum 2 év garancia.
Én toshiba-ra gondoltam, talán az tûnik megbízhatónak.
nagyon gyors és fontos segítségre lenne szükségem. a laptopom leesett a földre, és megfolyt a monitorja. ahhoz keresnék alkatrészt olcsón, vagy hasonló teljesítményû helyettesítõ gépet. akkor viszont a roncsot is el kellene sütni vmennyiért
fujitsu siemens amilo L7300-x
kétéves, használtan vajon mennyit érne, ha jó lenne a monitora is?
elõre is köszönöm a válaszokat, remélem nem gond hogy ide (is) írtam
Aláírás (max. 200 bet?, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Felmerült bennem mégegy kérdés mikor még most olvasgattam ennek utána:
A renew programban résztvevõ termékeket a HP két nagyobb csoportba sorolta:
1, A RENEW besorolású termékek jogilag újak, rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével. Ezek a termékek vagy beragadt készlet, vagy meghiúsult üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy bemutató/minta darabok voltak, vagy éppen kifutott konfigurációk/modellek. Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a HP-Magyarország által nem forgalmazott termékek (összes HP pavilion és COMPAQ presario típus) garanciája és támogatása hazánkban jelenleg sajnos nem érvényes. Ezért minden esetben azt javasoljuk, hogy bármilyen HP-COMPAQ termék vásárlása esetén saját érdekében válasszon a business class (üzleti) sorozatból, hiszen ezen típusok hazánkban hivatalosan forgalmazottak és támogatottak.
1, Az ASIS besorolású termékek jogilag használtak, nem rendelkeznek a hp 1, 2, vagy 3 éves nemzetközi garanciájával és támogatásával, valamint a Microsoft valamely operációs rendszerének szoftverlicenszével sem. Ezekre a termékekre cégünk (NOTEBOOK STORE Kft. - 4 éve a hp renew program hivatalos partnere, 2004, 2005 és 2006-ban a legnagyobb HP Renew forgalmat lebonyolító cég mo.-on) vállalja a minimum 1 éves teljes körü garanciát (itt szeretnénk felhívni figyelmét, hogy más cégekkel ellentétben, nálunk a garancia az egész termékre, így annak akkumulátorára is vonatkozik) és támogatást, így kérdés, illetve esetleges panasz esetén hozzánk kell fordulni. Ezek a termékek vagy beszámításos, vagy visszavásárlásos üzlet miatt váltak a program részévé, illetve elõfordul, hogy garanciális esetek, vagy cseregépek voltak. A hp minden ASIS kategóriájú gépet az újraértékesítés elõtt letesztelt és ha szükségesnek látta tökéletesen felújított (mindezek ellenére, az esetlegesen elõforduló hibák kiküszöbölésére, illetve az Önök teljes elégedettségének elérése érdekében cégünk szigorú tesztnek vet alá minden a HP renew program keretében érkezett terméket).
Lehet hogy hülye vagyok, de ezt nem igazán értem. Akkor ezek most használt gépek, ez azt takarja? Mert használtat 1 év garival nem nagyon szeretnék akkor venni, az úgy nem a legjobb. Akkor lehet hogy mégiscsak másikat kellene néznem. Ha valaki elmagyarázná ezt nekem akkor megköszönönném😉
<#worship>#worship>
Majd akkor megnézem a boltban hogy mekkora a különbség, mert így a számok nem olyan sokat mondanak aztán döntök hogy mennyire felelne meg a kisebb vagy nagyobb kijelzõ.
Köszönöm a segítséget<#eljen>#eljen>
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Köszönöm a gyors választ😉 Hétfõn megyek majd venni, elõtte gondoltam megkérdezem itt, mert szeretem hozzáértõk véleményét is kikérni mielõtt egy "számomra" drága cuccot veszek.
<#worship>#worship><#wave>#wave>
Egy kis segítségre lenne szükségem. Énis most szeretnék venni egy laptopot a szülinapomra és hát nem nagyon vagyok otthon a témában. Ami számomra fontos lenne hogy legyen megbízható és jó minõségû, fõleg netezésre és filmnézésre lenne meg 1-2 régebbi játékra, de nem a legújabb játékokkal akarok majd játszani vele, mert tudom hogy úgyis hamar elavulna, de viszont egy ár/érték arányban jó notit szeretnék venni. Pénzem az most 140k lenne rá.
Néztem is egyet, ez lenne az:
ez itt a második, 140k-ért😊
Véleményeket, tanácsokat szívesen fogadok és köszönöm elõre is.
Márkákat nagyon nem ismerem, de a hp az amirõl azt hallottam hogy jó és megbízható, de ha mondotok még párat jó érvekkel, akkor könnyen meggyõzhetõ vagyok😊
Köszönöm mégegyszer elõre is😉
ha vesz az ember egy ilyen készüléket jár hozzá a Vista home lemezen is vagy csak gépen van fent és kész ?
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Saor Alba
Sztetek ezek közül melyik éri meg a legjobban?
http://ipon.hu/dodiff/items/26653,27794,28170
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h