2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
-
izb #1108 ok elképzelhető hogy nem volt jó,de ne általánítsunk.M.o-és a világ nagy részén az acer piacvezető, ez nem azt jelenti hogy a legjobb de viszik és olyan nagy gond nincs vele,mert ha lenne mindenki arról beszélne hogy milyen szar,ami közel sincs így.a fórumok jók de úgy néz ki,hogy nem egy széles közönségről van szó aki visszadobta.
na öcsémnek nem ez a tipus van hanem egy másik, számra pontosan nem mondom meg,de x700 kari van benne,és megy mint állat. -
virs lee #1107 Öcsémnek egy turionos Acer notija van,amit anno vett másfél éve és semmi gondja
Csak nem 5024, ami lefagy egy pendrivetól is? -
virs lee #1106 nem mindenkinek van pénze üzleti modelre
Ezért van abból is olcsóbb kategória. IBM R, HP nx.
na de ha nincs,akkor az acer választásnál nem azt kell mondani, hogy hulladék hanem hogy a supportja nem az igazi
Speciel a 4652-ről volt szó, ami pont szériahibás is (játékok alatt random helyeken, de garantáltan elszáll), tehát a világ legszarabb supportját leszámítva is szar. Mivel ilyenem volt, saját tapasztalatból tudom. Azt is hogy ha a szagszervízen múlik, akkor a vásárló nyakán rohad a gép, mert szerintük a hibás is jó. Így vegyen Acert (és főleg 4652-t) aki akar. -
izb #1105 egyvalamit le kéne szögezni.nem mindenkinek van pénze üzleti modelre.
na de ha nincs,akkor az acer választásnál nem azt kell mondani, hogy hulladék hanem hogy a supportja nem az igazi.(M.O. szervíz egy kalap szar)
ugyanis ez az egyben hogy az acer szar enyhén szólva kicsit túlzás.neked rosz tapasztalataod van de ez nem jelenti azt hogy minden acer gép szar.nem üzleti modellek,de megfelelnek a célnak,az más kérdés hogy milyen a szervíz háttere.
ugyanis ez 2 dolog.Öcsémnek egy turionos Acer notija van,amit anno vett másfél éve és semmi gondja.tehát ne általánítsunk ha lehet... -
virs lee #1104 Abból is van belépő szintű modell, 200-250k-ért ugyanúgy lehet kapni mint Acert meg FuSit, csak nem a videokártya lesz benne profi hanem az egész minősége. Jó, nem egy T vagy X modell, de a konzumer gépeknél így is messze jobb, nem beszélve a szervízháttérről. IBM világgarancia vs Rikvest, az nem egy szinten áll. :) -
#1103 Én is vennék HP-t vagy IBM-et de sajnos anyagilag nem vok abban a helyzetben hogy egy olyat amilyet szeretnék megvehetsek.... -
virs lee #1102 Ezért tudnak Acerből meg Clevoból többet eladni mint IBM-ből meg HP-ból. Az árlistában nem szerepel hogy mennyit fog a gép a szervízben állni, milyen hulldaék alkatrészekből van összerakva, csak a MHz, a vga... -
#1101 Köszi szépen!! most már ezzel is tisztában vok!!! de amúgy az tény hogy az amd sose gyártott olyan procit amire ne kellett volna vmi bitang hűtés... ez egy asztali gépben megoldható egy notebookban nem..... -
Szaky18 #1100 A két proci nem egy kategória. A Semptronok a Celeronnal vannak egy szinten. -
Szaky18 #1099 Az még nem minden, hogy nagy teljesítményű, a lényeg az, hogy hogyan van mindez megtervezve. Semmire se mész a teljesítménnyel ha terhelés alatt túlmelegszik, állandóan sivít a ventillátor stb. A minőségért fizetni kell keményen sajna :( -
#1098 pontosítok egy kicsit, egy Amd mobil semprom 3400+ (1800MHz)-ra nekem azt mondták hogy gyengébb mint egy 1660MHz-es Intel Centrino Core Duo...... -
#1097 de ha van benne egy normális chipkészlet meg kb 1 giga ram és egy normális proci akkor mi vele a baj? amúgy meg ha megtehetném én is megvenném a legtutibb notebookot csak annyit meg ki költ notebookra??? -
virs lee #1096 Erről beszélek, mindenki rájön előbb-utóbb hogy a MHz nem minden, van akinek ehhez kell tanulópénz, van aki meg mások tapasztalatai alapján megspórolja. -
virs lee #1095 Miért lenne gyengébb? -
virs lee #1094 Olcsó húsnak híg a leve, ez a notebook piacon kifejezetten igaz. -
#1093 jónak tűnik de még keresgélek -
#1092 ilyet tudok 1,5 év garival, a srác csak azért akarja eladni mert kisebbet akarELADÓ -
#1091 Lenne egy kérdésem.... Az AMD procik noteszgépben miért gyengébb mint asztali vetélytársaikban..... meg még lenne egy kérdés: a dothan magos és a yonah magos procik közt mennyire eltérő a különbség és melyik jobb???? -
Inquisitor #1090 Fura is lenne, ha többbre tartanád, mert ez egy integrált VGA. -
#1089 Zért= azért (bocs) -
#1088 Zért javasoltam ha kinézztek egy tipust pl: Toshiba xxx-t akkor a prohardveren elég sokan irnak véleményt a készülékröl.Aztán eldöntöd hogy kell-e 300 ropiért Toshiba X200 Vga-val.
Én biztos nemet mondanél,mert láttam élöben,a szomszéd srácnak ez a 200-as van,de nem tartom sokkal töbre mintegy integrált VGA-t.
Toshiba -drága ,rossz ár érték arány,Tsst dvdrw,
Acer-rizikó
De ez csak az én véleményem. -
#1087 nekem a toshibával annyi a bajom hogy egy kb ilyen felszereltség 300000 felett van...
amúgy megkérdeztem már több embert....
az egyiknek az asus szar a másiknak az msi eddig az acer-re meg a toshiba-kra mondtak jókat de én eddig ezt találtam jónak mert az AMD-s meg a celeron procisokat nem ajánlják.... vagy centrino duo vagy pentium M, nah most nem akarok túl drága notebook-ot de aránylag "szar"-t se.. gondoltam megkérdezem mi erről a notebook-rol a véleményetek..... nah kifejtve ennyi... -
virs lee #1086 Ugyanmár, Kingston? Minek az, jó a Tomato meg Asrock is, ilyen márkák közt keresgélj! -
virs lee #1085 Jó, akkor vegyél te is egy olyat, és nem szólok hogy szériahibás, neked jó lesz úgy is. A Rikvesttel kapcsolatba kerülni meg külön élmény, semmi pénzért ki ne hagyd! -
#1084 Nem tudja vki hol tudok olcson,vagy mégolcsobban DDR2 512MB /533Mhz ramot???
/lehetöleg Kingston,Kingmax,Life time garanciást) -
#1083 Szerintem nem rossz!
virs lee-vel ne foglalkozz ! Elötte csak IBM létezik a többi szar! szerinte !!!!
Nézz körül a prohardveren is és érdeklödj hogy mit mondanak olyanok akik ilyet használnak.Szerintem felszereltségbe nem rossz,és már mai game-k is elfutnak rajta.
-
Inquisitor #1082 Mi bajod a Toshibával? Elég strapabíró a legtöbb, nem úgy mint sok más olcsó noti. -
#1081 tudsz jobbat ennyiért? ami nem toshiba -
virs lee #1080 Szar. -
#1079 Sziasztok!!!
Erre a notebookra mit mondtok?? szerintetek milyen???
Acer TM 4652lmi -
virs lee #1078 Az tuti hogy nem bír. A 3 év nagyon jó, nem is értem konzumer modellnél miért adnak ennyit, csak üzletire szoktak. Viszont nagyon nagy (nekem már a sima 15" is), és nehéz is (3.5 kg az nagyon sok, itt minden deka meglátszik hordozásnál). -
Scapegoat #1077 Akkor azt mondod, maradjak az Thinkpad R50e-nél?
Én erre hajlanék, viszont a Dell-re 3 év garancia van, ami azért akárhogy is nézzük nem semmi. Ha felár nélkül ennyit ajánlanak, akkor valószínüleg nem is lesz semmi baja. Viszont attól félek a kis akku miatt nem bír min. 3 órát. -
virs lee #1076 Ami eddig is. Csak visszaolvasni kéne tudni... -
Tidzs #1075 Sziasztok én kinéztem magamnak egy Toshiba Satellite A100-232-es gépet. Mi a véleményetek róla?
Processzor: Intel Celeron-M 380 (1MB L2cache/FSB400) 1600 MHz
Winchester: 60GB S.M.A.R.T.
Memória: 512 MB DDR2 RAM (533 MHz), max. 2GB
CD-ROM: DVD Super Multi író
Képernyő: 15.4" 1,280 x 800 Toshiba TruBrite® WXGA TFT
Videó: ATI Radeon® Xpress 200M, max. 12MB osztott
Bővítőhelyek: PC Card slot 1x Type II
Interfészek: 1 x VGA
1 x TV-out (s-video)
1 x i.LINK® (IEEE 1394)
4 x USB 2.0
Kommunikáció: 10/100 Base-TX Ethernet LAN
56 Kbps data (V.90) modem
-
virs lee #1074 Általában a szakszervizekben lehet belerakatni magyar billt ha egyáltalán létezik, az IBM-et meg otthon is szétszedheted, még szerelési útmutatót is találsz hozzá a honlapon, csak billt kell venned. -
virs lee #1073 Még szép, mivel az R a belépő széria, a T és X meg a profi. Ennek megfelelően az utóbbiak (a 15"-es T verziókat leszámítva) kisebbek, könnyebbek, és titánötvözetes műanyagból készülnek, míg az R sima műanyag. Azonban ez is lényegesen masszívabb mondjuk egy Acernél. -
virs lee #1072 Az IEG2 célja a képmegjelenítés minimális fogyasztással. Normális notiknál mind így van, ezek nem játékgépek. 7800 SLI-vel nem lehet 5 órát aksizni. -
virs lee #1071 Most IBM T43. Előtte volt pár Acer meg Gericom. -
virs lee #1070 2000 mAh az lófasz. Ráadásul nagy és nehéz. Ez a gép a Dell szégyene. Úgy látszik ők is elkezdték a gagyizást. -
Scapegoat #1069 ArchiCad, Autocad, AxisVM, esetleg filmnézés, játékok nem érdekelnek, meg nincs is rá időm.