2190
Notebook vasarlassal kapcsolatos tanacsok
  • izb
    asus teljesen jó.nekem is ilyen volt, van..
  • lang14
    ez szerintetek?

dell.extra.hu
  • érték elek
    nem lesz az sok? :-)
  • virs lee
  • érték elek
    Sziasztok!

Egy kérdés: hogyan kell formázni az új aksikat? És hányszor???
  • sufnituning
    Köszi. És mit gondoltok erről: ASUS?

Amúgy bocs hogy ilyen sokat kérdezek, de most akarok venni egy notebookot és ha már veszek akkor tudjam hogy mit érdemes.
  • virs lee
    Olyan mint a többi konzumer gép (Acer, FuSi, Clevo), egyedül a 2 év gariban jobb nála.
  • virs lee
    Nem mind! Csak a ThinkPad IBM örökség, a mezei Lenovo az gagyi.
  • sufnituning
    Ja és mégegy. :)
    Az ASUS notebook milyen? Mert nekem azt mondták egy boltban hogy nem ajánlják!
  • sufnituning
    Mit gondoltok a Lenovo laptopokról. Ez elvileg az IBM notebook.
    Megbízható ez?
  • sufnituning
    Jó köszi. Csak azért kérdeztem, mert ez a modell kb. 170e Ft, az Auchanban meg 150e Ft-ért láttam! De azért köszi
  • virs lee
    Ja és érdemes mondjuk Auchanban venni Laptopot?
    Persze, a Rikvestnél is nagyobb tanulópénz.
  • izb
    semmiképpen se vedd meg ott,még ha acer akkor meg főleg nem.se a tárolás se a polcon való árusítása nem megfelelő,lehet hazaviszed és kampec.
  • Inquisitor
    Szupermarketekben, meg egyébb "diszkont" boltokban, pláne élelmiszer diszkontokban, NEM érdemes számtech cuccokat venni a garancia miatt. Na meg mert azt se tudják sokszor mit árulnak. De ha nagyon jó áron van, akkor el kell gondolkodni rajta.
  • sufnituning
    Hello. NÉztem egy AcerTM 2413 notebookot. Főleg tanulásra meg munkára kell. Celeron-M 1500 (370), 256 Mb DDR2, 60 Gb HDD, 15,1", DVD író, WiFi, 128 Mb Intel 945 GM. De láttam több helyen is, viszont azzal a különbséggel, hogy a nevében szerepel NLM vagy NLMI. Mi a különbség?

Ja és érdemes mondjuk Auchanban venni Laptopot?

Köszi
  • tomo
    vacak
  • ivjoe
    És a többi FS milyen? :D
  • misuka
    Helló mindenki. A kérdésem ACER vagy ALBACOMP Az ACER 15,4" XGA TFT, AMD Sempron64 3200,ATI X1100 128 MB VGA, 1GB DDR2 RAM, 80GB HDD, DVD-író, Wi-Fi, webkamera.
    Az ALBACOMP 17"KIJELZŐ 16:9,MOBIL INTEL PENTIUM4 3.06GHZ,512MB RAM,80GB VINYO,ATI MOBILITY RADEON 9700 VIDEOKÁRTYA 128mb-os nem alaplapra integrált,WIFI,2INFRA,2USB,BEÉPITETT WEBKAMERA,DVD ÍRÓ/OLVASÓ MEMÓRIAKÁRTYA olvasó
  • virs lee
    Olyan mint a többi FuSi, de asztali procival súlyosbítva.
  • ivjoe
    Kinéztem magamnak egy ilyet. Sztem teljesítmény/ár arányban elég jó, csak fenntartásaim vannak a FUJITSU SIEMENS-szel kapcsolatban. FS tapaszalatokért hálás lennék. ^^
  • virs lee
    Ha már mindenképp játékgépet akarsz, ez bőven belefér a keretbe, és mindenben jobb az általad megadott paramétereknél. A minőségéről nem tudok semmit, de az biztos hogy ez a HP legaljába tartozik. Ami még így is jobb mint az Acer / FuSi / Clevo banda, legalább érvényesíthető szervízgarancia jár hozzá.
  • virs lee
    Attól függ mit jelent neked a jó. 1000000 pontot 3dmarkban, vagy garantált hibamentes üzemidőt.
  • thunderbolt
    500eft a plafon annal tobbet nem szeretnek erre aldozni.
  • izb
    Azért lehet jót venni ha nem üzleti model a cumó akkor is.
    ez is tény.
  • virs lee
    Akkor meg minek akar mindenki jót venni?
  • izb
    nem akarok beleszólni,de itt az üzleti modelt el kéne már felejteni.
    Itt nincsenek üzleti felhasználók.
  • virs lee
    A hasonló konfigurációk hasonló minőségűek is. Üzleti notiban nem kapsz x700-asat, max quadro meg firegl-est, milkáért. A játéknotik mind ugyanolyan gagyik, mivel ez a lényeg benne. Közembernek megfizethető, olcsó cuccot csak gagyiból lehet összehozni, mezei ember nem hajlandó megfizetni a minőséget. Cégeknél viszont nem tétel, a rajta futó szoftver sokszorosába kerül, megér nekik annyit a megbízhatóság, ezért nekik külön széria jár.
  • tomo
    mennyi penzt szansz ra?
    az a nagy kerdes. mert ennel vannak sokkal jobbak, e nyilvan dragabban
  • thunderbolt
    Laptopt szeretnek venni igazabol mar ki is neztem egyet,de elbizonytalanodtam eleg sok rosszat irtatok errol a markarol,ha esetleg tudnatok nekem valamit ajanlani hasonlo teljesitmennyel jatekra,filmnezesre,3D-s tervezesre megkosznnem.
    Amit eredetileg kineztem az ez lenne:
    Fujitsu-Siemens
    Amilo A3667G WXH A64 4000+ 1GB 100GB DVD+-DL 17" 56k LAN 802.11g 54Mbps Wireless LAN ATI Mobility Radeon X700 128Mb Dedicated (up to 512Mb Hypermemory) AMD Athlon 64 4000+ Processor 1GB SDRAM Memory (2 x 512Mb, 2GB Max) 100GB Hard Disk Drive 8x DVD+-RW/+-R Dual Layer Writer Drive (8x DVD-R) 17" CrystalView WXGA+ 1440x900 TFT Display DVI Connection Li-Ion Battery
  • virs lee
    Nem hinném.
  • M3nt0R

itt van bővebb infó
  • M3nt0R
    HP nx5000 (bussiness line) notebook Centrino M735 (1, 7GHz 2MB L2 cache), 15'' TFT, 1GB DDR SDRAM, 60GB HDD, DVD író/újraíró, integrált bluetooth és WiFi, beépített SD kártya olvasó, remek minőségű JBL Pro sztereo hangszórók.....

A kérdésem az lenne, hogy ezen menni fog a WoW?
  • virs lee
    Lehagyja vagy nem, ez egy kifutott olcsókonfig, értéke 0, hasonló árú notit lehet érte kapni. Olyan hülye nincs aki 1:1-ben becserélne egy asztalit egy hasonló képességű notira, mikor az legalább dupláját éri, sőt... Még Acert sem.
  • tomo
    trabantert mercit, nem teljesitmenyre vonatkozott, hanem árra.
    enneka konfiguracionak az ara , valoban 2001 koruli p3 as laptopoknal jar.
  • Paál
    Hát azért ez a trbantért mercit hasonlat durva volt egy picit mert egy ilyen asztali masina elég szépen lehagy egy két laptopot teljesítményben és nem a 486-osra gondolnék hanem ilyen 300000 Ft körliekre.... de egyrészt igazad van mert nem nagyon fognak laptopot adni egy ilyen asztaliért vagy hibásat vagy egy jóval gyengébbet.... ilyen P3 szintűt....
  • virs lee
    Trabantért mercit? Nem fognak tolongani. Max vmi nagyon szutyok 486, P1 masinával.
  • kovarijanos
    Sziasztok nemtud valaki egy laptopot cserébe egy asztaliért szegeden,vagy környékén?Asztali gép 2.5 sempronos + 1 tft monitor..Ha valaki tud segitsen..
  • virs lee
    Játékra asztali gépet.
  • BlackArt
    Ugy nez ki az arabok meg jo penzt adnak a laptopokert, igy megszabadulok a VAIO-tol, de szeretnek venni valami combosabbat, foleg jatek, Photoshop, PremierPro, ilyesmire, ugy 400-600-e magassagaban. Mit ajanlanatok?
  • virs lee
    Ezenkívül a T könnyebb is, többnyire 14" (R általában 15"). Van vmi svideonak látszó csati a T43-on, gondolom a többin is (én nem használom). Gari R-re 1 év (+pénzért bővíthető), T-re, X-re 3 év. Az R a belépőszint, T / X a felső kategória. allitolag kemenyebb muanyagbol van - igen, titánium ötvözetes.

Én Kingstont vettem hozzá, az usanotiban is azt ajánlják (kapható náluk eredeti IBM is, mivel azzal is foglalkoznak). Olcsóbb és élettartam garis (az IBM ram felveszi a botebook gariját), minőségre meg az se szar (nagyon nem).

Külső dvd íróban mi a kérdés? Lehet olyat is mint bármelyik másik géphez. Én ilyenre várok: Plextor PX-608CU, hátha egyszer itt a balkánon is megjelenik. Belső IBM író olyan 90k körül kapható (bár hallottam már 50k-s árat is), azt inkább kihagyom.