Notebook vetel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én biztos nemet mondanél,mert láttam élöben,a szomszéd srácnak ez a 200-as van,de nem tartom sokkal töbre mintegy integrált VGA-t.
Toshiba -drága ,rossz ár érték arány,Tsst dvdrw,
Acer-rizikó
De ez csak az én véleményem.
amúgy megkérdeztem már több embert....
az egyiknek az asus szar a másiknak az msi eddig az acer-re meg a toshiba-kra mondtak jókat de én eddig ezt találtam jónak mert az AMD-s meg a celeron procisokat nem ajánlják.... vagy centrino duo vagy pentium M, nah most nem akarok túl drága notebook-ot de aránylag "szar"-t se.. gondoltam megkérdezem mi errõl a notebook-rol a véleményetek..... nah kifejtve ennyi...<#vigyor3>#vigyor3>
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
/lehetöleg Kingston,Kingmax,Life time garanciást)
virs lee-vel ne foglalkozz ! Elötte csak IBM létezik a többi szar! szerinte !!!!
Nézz körül a prohardveren is és érdeklödj hogy mit mondanak olyanok akik ilyet használnak.Szerintem felszereltségbe nem rossz,és már mai game-k is elfutnak rajta.
Én erre hajlanék, viszont a Dell-re 3 év garancia van, ami azért akárhogy is nézzük nem semmi. Ha felár nélkül ennyit ajánlanak, akkor valószínüleg nem is lesz semmi baja. Viszont attól félek a kis akku miatt nem bír min. 3 órát.
Processzor: Intel Celeron-M 380 (1MB L2cache/FSB400) 1600 MHz
Winchester: 60GB S.M.A.R.T.
Memória: 512 MB DDR2 RAM (533 MHz), max. 2GB
CD-ROM: DVD Super Multi író
Képernyõ: 15.4" 1,280 x 800 Toshiba TruBrite® WXGA TFT
Videó: ATI Radeon® Xpress 200M, max. 12MB osztott
Bõvítõhelyek: PC Card slot 1x Type II
Interfészek: 1 x VGA
1 x TV-out (s-video)
1 x i.LINK® (IEEE 1394)
4 x USB 2.0
Kommunikáció: 10/100 Base-TX Ethernet LAN
56 Kbps data (V.90) modem
Milyen a megbízhatóság, szervízháttér?
És konkrétan ez a gép?
Mennyit bír egy 2000 mAh akksi?
konkrétan egy macbookot szeretnék vetetni az USAban, de az nyilván US angol kiosztású lenne.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
egy gyors kérdésem lenne: egy amerikában vett laptop billentyûzetét van lehetõség valahogy úgy buherálni, hogy magyar karaktereket is lehessen használni?
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
en fogtam R5x thinkpadet, es sokkal gagyibb tapintata volt, es recsegett ropogott. lenyegesen ocskabb benyomast kelt mint egy T sorozatu.
bar ezeknek nincs semmi bajuk altalaban.
max ha sokat hasznaltak a vinyot erdemes kicserelni.
bar a T4x sorozat tul fiatal ahoz ,. hogy a vinyo tonkremenjen.
igy mukodnek a cegek.
laptopinfon még gyari garanciaval is lehet neha kapni ibm thinkpadeket.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
persze erdemes megkerdezni mennyi garancia van ra, es mennyit futott az akkumulatora. es ennek tudataban esetleg alkudni,.
ibm t43
IBM T43
Képernyõ 14
Processzor Centrino
Órajel 1860
Merevlemez 60
Memória 1024
Optikai meghajtó DVDROM
Grafikai vezérlõ Ati X300 (64M😎 Irányár: 200000
Extra
Megjegyzés UltraNav, Intel 802.11a/b/g and Bluetooth, 56K V.92 designed modem, IRport, fingerprint reader, APS, 6 Cell Lithium-Ion, 2,76kg, GBethernet
És ehhez mit szólsz?
Emellett elég komoly érv a két év garancia, Viszont nem tudom a Celeron mennyivel jobb/rosszabb a Mobile Intel Pentium-tól.
kb 230000ft-om van rá
még 1 kérdés: AMD procikat fõleg játékra lehet kihasználni????
köszike
csáó mindenki
Nekem is Asus van, ez a 3.ik notebookom,deez végre mindenhol egybe van,olyan amilyet elvár az ember. Csak javasolni tudom.
Az IBM-Lenovo-ról elég sok "rosszat" halani mostanság,de véleményt igazán nem tudok róluk,nekem még nem volt,de kinézetre nem rossz csak a tapipad??? szokni kell !!
Munka melletti iskolába járáshoz kellene egy notebook. Játszani egyáltalán nem akarok, leginkább CAD-es dolgok mennének rajta, néha filmet is néznék. Jó lenne, ha az akksi kibírna egy Nyíregyháza-Budapest IC utat (3 óra). Na és persze fontos a megbízhatóság, és/vagy a jó szervízháttér. Sajna túl sok pénzem nincs rá, olyan 180k-200k-ig tudok elmenni.
Ezt néztem ki:
IBM R50
Mit gondoltok?
Egy helyi boltban ezt a configot Intel Extreme Graphics 2-vel ajánlották, valamint Mobil Pentium 1.6 (2M😎 procival. Ez miben különbözik a linkelttõl?
Ezt Linux-al szállítják, lecserélhetem-e nyugodtan Win XP SP2-re?
Elõre is köszi a segítséget!
Ha beindul a ventilátor az maga a rémálom !!!!
Semprom 3100+ ?!!!??
Nekem Semprom 2600+ volt ,alig vártam hogy megszabaduljak töle !!
Ilyeneket ne mond hogy jók!
Elötte probáld ki !
de a noti driver cd-jén van ilyen mappa hogy I386, az ott lévõ dolgokat hogyan lehet az xpbe beleépíteni?
Vagy eleve a notihoz adott oprendszerben talalhato.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
a device managerben nem talál drivert a következõ eszközhöz:
PCI to CARDBUS BRIDGE ADAPTER
hol találok ehez drivert?
Mármint a Turiont. 😊 A "mobil" Athlonok sima válogatott asztali procik amik bírnak kicsit kisebb feszrõl is üzemelni.
Ezért nincs sok értelme a DTR notiknak. Tök jó hogy x1600 meg 7800 SLI van benne duál kórral, de ezt etetni is kell árammal. Ezért van az üzleti notikban minimál vga, energiakímélõ proci, sõt komolyabb típusoknál extra aksi csatlakoztásási lehetõség (a nagyobb alapaksin felül).
Mihez képest más? A cerka-m a baniastól (a dothan elõtti centrinós proci) annyiban különbözik hogy kisebb csíkszélességen készül, és [/b]nincs benne speedtstep[/b]. Teljesítményre tehát nincs vele panasz, csak épp állandóan fullos üzemben megy, akkor is ha nem csinál semmit. Ez pedig az aksi rovására megy.
Hát jah, tudnak ezek a Lenovo-s arcok 😉
Nem õk, hanem akik eddig is gyártották a ThinkPadet az IBM-nek. A Lenovo ugyanis megkapta az egész ThinkPad infrastruktúrát, nemcsak a márkanevet (A ThinkPad teljesen az övék, az IBM logót viszont valami 3-5 évig használhatják csak). A mezei Lenovo notebookok, azok a kínai gagyik amivel összekalapozták a pénzt a ThinkPad felvásárlására, azok totál máshol, mások által készülnek. Ha van esze a Lenovonak ez így is marad, mert a céges ügyfelek pikpak átállnak más márkára ha "eredeti" Lenovot kapnak ThinkPad helyett, akkor meg kár volt pénzt ölni egy kiürült márkanévbe.
Erre találták ki a Pentium/Celeron-M procikat, a Core Duo és Core Solo procikat, a mobil AMD procikat vagy a VIA C3/Transmeta (RIP) procikat. A fõ probléma az, hogy az erõs VGA többet fogyaszt, mint az egész gép együtt, meg lassan nem a procik a fõ fogyasztók. Ha nem erõs VGA-t használsz, minden energiatakarékos beállításokon van és nem 7200-es noti vinyót használsz, akkor igen is 4-6 órát ki bír egy újabb gép.