705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
-
#464 Jujj!
Kakasos jimmy visszatér.
(Diablo III.)
-
Jimmyke #463 Mert ez a netes nevem. Elmesélem miért is
FIGYELEM! CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
Hol volt, hol nem volt volt egyszer egy Diablo 2 nevű játék. Minden játékban Jimmy a nevem, mivel Imrének hívnak ezért megtetszett (Arról a trónbitorló Zámbóról akkor nem is hallottam, szóval semmi köze nincs a nevemhez.). Telt múlt az idő a karakteremet kimentettem floppyra. Letöröltem, majd újraraktam a játékot. A floppy elveszett, ezért amíg nem lesz meg, nem akartam másik Jimmy nevű karit csinálni, ezért lett a neve Jimmyke. Regisztráltam a Diabló Páholyba Jimmyke néven is. Innentől fogva mindenhová Jimmyke néven regelem magam. :) Ti kérdeztétek! -
#462 de cseles itt valaki :D -
#461 hát mert ez a nevem -
#460 csakis közösbe ! -
#459 esetleg pü-ben:) -
#458 kivele -
#457 hát ööö :) -
#456 áp :) -
#455 jó név és kedvenc neveimet teszem a nick névnek! -
#454 fáraszt.. -
gobelin #453 100 millió légy nem tévedhet
-
#452 Szerintem el tudná.
De hogy mindenki fölfogná-e... -
gobelin #451 gondolod, hogy azt el tudnád magyarázni? -
#450 köszönjük a dícséretet :) -
#449 csak példa persze :) -
#448 hány évig hugyoztál a wc deszkára mielőtt valaki megindokolta volnba hogy hajtsd fel?hmmmm -
#447 dögszagra jönnek a keselyűk -
#446 jaja, talán Efreet, a jó'istenit a sok skizó modiba :) (dikkma stb.) -
#445 itt -
#444 Szerintem meg tökéletesen értette. Hmm...mi ez moderátor party? Csak úgy nyüzsgnek itt a modik. -
#443 HI! Megtudná mondani nekem vki hogy,
hol tudok magamnak csináltatni olyan jó kiks
LÓGÓT?kösszöntem -
#442 nekem nincsenek moderátori jogaim :) még csak az kéne :D -
#441 ha ő nem is más talán tanul belőle -
#440 Miért is vesztek róla tudomást? -
#439 Mert nem vagy elég okos.
És ilyenek moderálhatnak... -
#438 nem volt 1 nagy dolog a sok kis apróság miatt lettél ban-olva szerintem, és amit utánna műveltél bőven elég indok lenne arra hogy gondolkodás nélkül törölve legyél újra, mégis itt vagy szal ennyit a "nem tetszik a pofám" teóriádra. -
#437 ha jól tudom a főszerkesztő válaszolt neked. -
gobelin #436 nem lehetne TÉNYLEG megmondani, hogy pontrosan mit szegtem meg? -
#435 ennyi különböző ember között mindig van vita, de ha minden vitában a te neved kerül elő akkor az nem véletlen. -
#434 A pofádat nem látjuk (Hál'istennek) de pár hozzászólásodból elég sok embernek elege van, ezt vedd már észre! -
#433 nagyon el vagy tájolva, akad jó pár ember akinek "nem tetszik a pofája" még is békén hagyom addíg amíg nem szegi meg a moderálási elveket. -
gobelin #432 persze
de jó, hogy velem meg senki nem személyeskedett
-
#431 gondold végig hogy miket csináltál, valószínűleg nem egy és nem két embert zavart a viselkedésed mégse kérték hogy ban-oljanak, pedig a személlyeskedő viselkedésed alapján milliószor megérdemelted volna, jó ideig toleránsak voltak/voltunk hozzád, de egy idő után el kell távolítani 1 közösségből azokat akik abban lelik örömüket hogy tönkreteszik mások szórakozását. -
gobelin #430 bár tippem van
"a nem tetszett a pofád"-ra gondolok, csak nem értem miért nem meri senki kimondani, inkább álszenteskednek
-
#429 De Ő igyekszik, a gumiszobában látam egy bocsánatkérő topikot :D
HALADÁS! -
#428 Ne offoljatok, a személyeskedéseket meg mingyá törlöm! -
#427 kicsit többen fórumoznak, mint ahányan be tudnak illeszkedni a közösségbe. ez a 'kicsit több' rész az, amelyik előbbutóbb kipottyan. -
#426 miértis? -
gobelin #425 az indoklást még mindig hiányolom