705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
-
#665 Szerinted? -
#664 ide plz:) -
Bát lehet, nem ide kellett volna.:) -
#662 lol -
#661 mennyire kicsi ? :o
[KÉPT] -
#660 Bocs, nem tom milyen lény az a lűny, én lány vagyok, csak nem tudok írni. :D -
#659 Egyszerű a dolog: kicsi vagyok, és lűny. :) -
#658 Engem Zvara Gábornak hívnak. Sztem csak véletlen egybeesés... -
Vegas #657 merta St foglaltvolt :@ -
#656 Nekem csak úgy jött (Gerinek hívnak egyébként:D) -
#655 LOL :ASD:?ADS:AS -
#654 Sry, így hívnak, meg szeretem a JB filmeket. -
#653 Mert AMD procim van, és kedvenc játékom a MP. -
#652 lol :D -
#651 Talán mert ennek a cégnek szeretnék a vezető grafikusa lenni -
#650 Mert grande puntónk van -
#649 Mert a számítógépes megfelelőmtől kaptam..vagy mi.. -
#648 de akkor miért nem Max Payne 2 a neved, hát ezt nemértem :-@ -
malkavian #647 Elfelejtettem bár sosem tudtam; nem is tudom hol és miért vagyok -
Hajnalcat #646 Me' csak. -
#645 hátaz úgyvolt, hogy izé :-@ -
Mirk #644 A kedvenc könyvemből van. -
#643 korod ? :D -
#642 Nekem azért mert a MaxPayne 2 volt a legelső olyan játékom amit kijátszottam :D
és megtetszett a játék. -
#641 régebben még a nintendon volt egy játékom és abba az 1 ik szereplőt hivták igy:P -
#640 Happy Tree Friends-ből jött. -
#639 csak -
#638 Az oroszlánkirály3-ban van egy ilyen mondat:
"Wow. Isn't that creative? A skylight."
és innen ragadt rám, mert keativ vagyok :D
-
#637 >_< -
#636 azóta átoperáltatta magát :> -
#635 :o} -
#634 ÉS mért maradt rajtad ? -
#633 anno nagy netes forradalmomban áky lettem volna, csak persze sok helyre nem lehet ékezetet írni, és az esetek 80%-ban foglat volt az aki név, és az akii név meg nem teccet. az aky név is általába foglalt volt igy lett akyyy, mert így tök jó:) előtte baky néven voltam, csak mikor a freemailre elkezdett jönni a sok spam, meguntam :)
de kb fél éve használni az Ákombákom nevet. egy ismerősöm hív így, és igy netes névnek naon bejön:D
-
#632 Azért van ez a szép név, mert egy pár sráccal meg akartuk szívatni egy haverunkat itt az SG-n, mégpedig úgy, hogy az egyik topicban megszólítjuk, utána egy pár privát üzenet, rábeszéljük egy találkára, és az "okos" szöszi 26 éves csajszi helyett mi mentünk volna röhögni. Nos ehhez a fondorlatos tervhez kellett egy ilyen szép nick.
Nos a terv be is jött, azzal a módosítással, hogy sok privát üzenet kellett, hozzá, a srácc nagyon gyanakvó volt eleinte, de jól adtuk a hülye libát, mert találkoztunk már egy pár ilyennel. Totál megette a sztorit, a végső fázist azonban túl kegyetlennek ítéltük, ezért a kollektív szeméberöhögés elmaradt, egyszerűen csak szembesítettük a ténnyel, hogy okosszöszikével nem fog randizgatni.
Próbálta magyarázgatni, hogy az elejétől fogva tudta, hogy mi szívatjuk, de a privát üzenetek teljesen másról árulkodtak, ezért mégiscsak muszáj voltunk kiröhögni -
#631 mert a sizo nickem nem tudtam beregizni :( mst vagy használja vki,v mittudomén -
#630 mert rácsaptam a klaviatúráre, és :@ -
static #629 Én loptam a hiper szuper eat static nevű zenekartól ami régen a kedvencem volt. -
#628 azé..me eszt találtam... -
#627 Azér' vagyok Froopy, mer' regelésnél egy froop-os joghurtos pohár volt az asztalon. Ha már nemtok mit kitalálni, akkor... megkell toldani egy ipszilonnal valamit, ami az asztalon van.:) -
Soaringpilot #626 Én azért vagyok Soaringpilot, mert vitorlázórepülő pilóta vagyok. Az a szép benne, hogy ezt a nevet nem ragasztották rám, hanem én adtam magamnak, de szerintem illik rám:-)