705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
  • chalezlopez
    Szerinted?
  • Rage47
    ide plz:)
  • minigirl

Bát lehet, nem ide kellett volna.:)
  • Fido4life
    lol
  • prezi
    mennyire kicsi ? :o

[KÉPT]
  • minigirl
    Bocs, nem tom milyen lény az a lűny, én lány vagyok, csak nem tudok írni. :D
  • minigirl
    Egyszerű a dolog: kicsi vagyok, és lűny. :)
  • zvaragabor
    Engem Zvara Gábornak hívnak. Sztem csak véletlen egybeesés...
  • Vegas
    merta St foglaltvolt :@
  • csgery
    Nekem csak úgy jött (Gerinek hívnak egyébként:D)
  • prezi
    LOL :ASD:?ADS:AS
  • Zoli007
    Sry, így hívnak, meg szeretem a JB filmeket.
  • Zoli007
    Mert AMD procim van, és kedvenc játékom a MP.
  • prezi
    lol :D
  • JB arts
    Talán mert ennek a cégnek szeretnék a vezető grafikusa lenni
  • grande2006
    Mert grande puntónk van
  • Fido4life
    Mert a számítógépes megfelelőmtől kaptam..vagy mi..
  • jointeer
    de akkor miért nem Max Payne 2 a neved, hát ezt nemértem :-@
  • malkavian
    Elfelejtettem bár sosem tudtam; nem is tudom hol és miért vagyok
  • Hajnalcat
    Me' csak.
  • Bambusz Jóska
    hátaz úgyvolt, hogy izé :-@
  • Mirk
    A kedvenc könyvemből van.
  • prezi
    korod ? :D
  • MaxPayne
    Nekem azért mert a MaxPayne 2 volt a legelső olyan játékom amit kijátszottam :D
    és megtetszett a játék.
  • Zadeus
    régebben még a nintendon volt egy játékom és abba az 1 ik szereplőt hivták igy:P
  • flippy
    Happy Tree Friends-ből jött.
  • banok
    csak
  • cr3ativ3
    Az oroszlánkirály3-ban van egy ilyen mondat:
    "Wow. Isn't that creative? A skylight."
    és innen ragadt rám, mert keativ vagyok :D
  • Fido4life
    >_<
  • tigeroo
    azóta átoperáltatta magát :>
  • kaki maki
    :o}
  • Fido4life
    ÉS mért maradt rajtad ?
  • akyyy
    anno nagy netes forradalmomban áky lettem volna, csak persze sok helyre nem lehet ékezetet írni, és az esetek 80%-ban foglat volt az aki név, és az akii név meg nem teccet. az aky név is általába foglalt volt igy lett akyyy, mert így tök jó:) előtte baky néven voltam, csak mikor a freemailre elkezdett jönni a sok spam, meguntam :)

de kb fél éve használni az Ákombákom nevet. egy ismerősöm hív így, és igy netes névnek naon bejön:D
  • okosszöszi26
    Azért van ez a szép név, mert egy pár sráccal meg akartuk szívatni egy haverunkat itt az SG-n, mégpedig úgy, hogy az egyik topicban megszólítjuk, utána egy pár privát üzenet, rábeszéljük egy találkára, és az "okos" szöszi 26 éves csajszi helyett mi mentünk volna röhögni. Nos ehhez a fondorlatos tervhez kellett egy ilyen szép nick.

Nos a terv be is jött, azzal a módosítással, hogy sok privát üzenet kellett, hozzá, a srácc nagyon gyanakvó volt eleinte, de jól adtuk a hülye libát, mert találkoztunk már egy pár ilyennel. Totál megette a sztorit, a végső fázist azonban túl kegyetlennek ítéltük, ezért a kollektív szeméberöhögés elmaradt, egyszerűen csak szembesítettük a ténnyel, hogy okosszöszikével nem fog randizgatni.

Próbálta magyarázgatni, hogy az elejétől fogva tudta, hogy mi szívatjuk, de a privát üzenetek teljesen másról árulkodtak, ezért mégiscsak muszáj voltunk kiröhögni
  • ppk
    mert a sizo nickem nem tudtam beregizni :( mst vagy használja vki,v mittudomén
  • nxfn
    mert rácsaptam a klaviatúráre, és :@
  • static
    Én loptam a hiper szuper eat static nevű zenekartól ami régen a kedvencem volt.
  • Radowan
    azé..me eszt találtam...
  • Froopy
    Azér' vagyok Froopy, mer' regelésnél egy froop-os joghurtos pohár volt az asztalon. Ha már nemtok mit kitalálni, akkor... megkell toldani egy ipszilonnal valamit, ami az asztalon van.:)
  • Soaringpilot
    Én azért vagyok Soaringpilot, mert vitorlázórepülő pilóta vagyok. Az a szép benne, hogy ezt a nevet nem ragasztották rám, hanem én adtam magamnak, de szerintem illik rám:-)