Miért ez a Nicked ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
könyvtárakban van egy könyv, amibe beírhatod hogy milyen könyvet szeretnél hogy a könyvtár beszerezzen, ez a desiderata
egyébként idegenszavak szótárában találtam :)
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Régebben egy bárban Countereztem és akkor Bin Ladenként öltem az embereket, aztán azt meguntam és kerestem egy furfangosabb nevet, Anonimous is akartam lenni, de az hosszú, meg olyan izé, Unnamed is felmerült bennem, de az nem tetszik annyira. Aztán elmentem telefont vásárolni és mikor megvettem akkor a jótállási lapra nyomtak egy pecsétet hogy NoName KFT. Ekkor leesett hogy ez kell nekem. Azóta vagyok NoName :)
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
crawling<3
krawling<3 .. aztán valamelyik kockás idõszakomban még vmi gamezillaznál voltunk,és oda kellett név vévére zje végzõdés
kraawzje :]
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Lett csoki aztán valahogy jött Chucky, azóta mindenki úgy hív
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A Versy meg rövidítve:D
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
régebben már írtál ide!
Fõoldal IT/Tech Tudomány Játék Mobil Digicam Film Letöltés Apró Fotólabor WebTop Tárhely Szerverhosting Áruház
The sky is falling, I don\'t care, I just wan\'t to feel good! *** Fordított szmájlik (:™
hát ezért<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
86: szerinted?:P:)
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.