705
Miért ez a Nicked ? Hnnan ered ? Miért ez választottad ?
-
#705 Willenbrock = Heinrich Lehmann Willenbrock az U 96 parancsnoka volt.Mikor regeltem ide akkor éppen a "tengeralattjárós" korszakomat éltem. -
#704 mark364 azért mert blink 182 a kedvenc zenekarom de a mark182 már foglalt volt ezért beszoroztam kettővel a 182-t és így lett mark364:D -
#703 a nicknevem ejtsd "dezideráta", jelentése: kívánságlista
könyvtárakban van egy könyv, amibe beírhatod hogy milyen könyvet szeretnél hogy a könyvtár beszerezzen, ez a desiderata
egyébként idegenszavak szótárában találtam :) -
Freeda Krueger #702 Spellforce és a Sacred játékokban ez a karakterem neve,és ezekhez kerestem valamit amikor idejutottam.:) -
#701 én is Kristóf vagyok keci:D -
#700 Azé vok Jano, mer álandóan tékelek. :-| -
#699 igen -
#698 azértmert hunter az igazi nickem cska akkor noob voltam és amikor láttam h vna már ilyen név nem jutott volna eszembe h mondjuk oda irnám a kedvenc számom v vmi hanem inkább odairtam ahogy itthon hivnak (roni) ez az Áronbol ami a keresztnevem jött és utána irtam h hun(ugy ez meg a hunter böl) nnem azért mert hungarista vagyok -
#697 Régen volt egy redbull-os dzsekim, belekerültem egy új társaságba és senki nem tudta a nevem, így redbull-nak vagy red-nek szólítottak! A 0304 meg a születési hó / nap... :) Mondjuk az óta már lekopott ez a becenév, egyébként mindenki a rendes nevemen szolit (Kristóf)...
-
Vegas #696 4-én? -
#695 fsgh - egyszer egy regisztrációnál minden nick foglalt volt amit akartam és rábaszt@am a bill-re:DDd ez jött ki és ez is maradt már évek óta a nickem mindenhol... -
#694 Hátt ööö... mert... izé.. hosszú történet, elmesélem.
Régebben egy bárban Countereztem és akkor Bin Ladenként öltem az embereket, aztán azt meguntam és kerestem egy furfangosabb nevet, Anonimous is akartam lenni, de az hosszú, meg olyan izé, Unnamed is felmerült bennem, de az nem tetszik annyira. Aztán elmentem telefont vásárolni és mikor megvettem akkor a jótállási lapra nyomtak egy pecsétet hogy NoName KFT. Ekkor leesett hogy ez kell nekem. Azóta vagyok NoName :) -
#693 nekem a kakóba mártott kalács állaga jut eszembe... nem túlzottan jön be a csajoknak :DDDDDDddd -
#692 :DDD -
#691 -
#690 -
#689 mer rátenyereltem a billentyűre :) -
#688 kakakoskalacs azért mert aranyos :D csajoknak bejon :D -
Narusco #687 mert a nar az azt jelenti hogy tűz, a rusco meg azt hogy róka, egyben pedig tűzróka, mint firefox :) -
#686 linkin park<3
crawling<3
krawling<3 .. aztán valamelyik kockás időszakomban még vmi gamezillaznál voltunk,és oda kellett név vévére zje végződés
kraawzje :] -
#685 Benny Benassi ;)
és 4-én születtem... -
#684 +fav -
#683 Egyszer votlunk Tunéziában. Elsős voltam ,lebarnultam mint az állat:D
Lett csoki aztán valahogy jött Chucky, azóta mindenki úgy hív -
#682 Kedvenc állatom xD nah jó ez poén volt..
Am nem tudom, magától jött.;) -
#681 mertcsak. ugy jott...mar vagy 7 éve. -
#680 F a vezetéknevemből, Zoleee meg érthető (keresztnév...) -
#679 Mert jól tükrözi a személyiségemet -.- -
Verseghy #678 Nekem a vezetéknevem a nickem, csak eredetileg '-i' vége nem '-hy'. De így jobban hangzik, meg ott van a költő is, aki '-hy'-al írta a nevét.(Verseghy Ferenc)
A Versy meg rövidítve:D -
Hajnalcat #677 Az sose lesz. :| -
#676 csak mert világbékét meg mindent akarok. -
#675 L0L nekem volt már régen a nevem Cipralex, ami egy depresszió elleni gyógyszer -
#674 loál :o
régebben már írtál ide! -
#673 anno poénból regeltem ide és ez jutott eszembe. azóta meg lusta voltam vmi normálisra cserélni (o: -
#672 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1179498029
hát ezért -
#671 Azért ez a nickem, mert egyszer eldönöttem, hogy ez lesz, és ez lett. Amúgy a nevem nem jelent semmit, nem kell értelmezőszótár, és nem kell megkérdezni -
Vegas #670 jo hogy felhoztam a topikt. nm. -
Jimbo86 #669 Jimbo: South Park:)
86: szerinted?:P:) -
#668 Asszem, már lényegtelen. :) -
#667 Eredetileg Challenger lett volna (mert szeretem a Dodge Challengert), csak véletlenül elírtam :D...így egy betű eltérés van. Aztán egyéb helyekre is (már szándékosan) a hibásan írt verzióval regeltem. -
#666 lol...