Pofázás!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
no gyerekek kinek kell még tipp a "hogyan -basszuk meg- az ugatos köcsögöket" témába? 😊
IBANEZ UV777 Rulez

IBANEZ UV777 Rulez
IBANEZ UV777 Rulez

Az agresszivitás agresszivitást szül nem kell verekedni meg fõlleg ha már nézeteltérésrõl van szó nem kell belevonni a haverokat mert akkor õs is hívja aztán te is a végén meg az egész falu verekedni fog. a Fizikai sebek begyógyúlnak ennyi.
Ha igazán jót szeretnél akkor mondjuk lefogjátok levetkõztetittek és kikötitek egy nyílvános hejre nyakában egy táblával hogy " Így jár aki nem tudja mit beszél" Esetleg szarral a melkasára írhatkjátok de lehetõleg valami lányöltözõ közelében. Na akkor megalázódik a gyerek és azt hiszem hosszú hosszú évekig kussolni fog. Valami ilyet kell ktalálni amit nem lehet ûberelni ott a faluban.
Innentõl hidd L az emberek L végzik a tõbbi munkát a nap mint nap beszolnak hogy kis szaros vagy valami..
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
de akkor is így van. a +/- 1 éves korosztály hozzám képest még tisztelettudó, a többi meg tapír (mármint úgy értve, hogy mögöttem, a felettem lévökröl nemigazán tudok semmit, mer nálamnál sokkal idösebb emberekkel nem barátkozom)... bár ott is tisztelet a kivételnek...
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
attól, hogy még csak 3 év klönbség van, 1 fejjel magasabb vagyok nála, és valszeg erösebb is. de erre sok kis köcsög mindig odajön ugrálni! én mikor ennyi idös voltam, tiszteltem a nálam idösebbeket! nem mertem soha újjat húzni 1 végzössel!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Gyereket keményen odaszorítod a falhoz, hogy moccani se bírjon, aztán arcon csapon teljes erõbõl. (Nem ütöd, csapod, hogy jó nagyot csattanjon, és csípjen). A gyerek elkezd pityeregni, megsértõdni, és kitörni. De nem megy mert te keményen szorítod a falhoz. Látja, hogy a helyzete reménytelen és nyugton marad. Ekkor elkezdesz mesélni arról, hogy mit szabad, és mit nem szabad. A végén megkérdezed, hogy megértette-e. Ha nem mégegszer arcon csapod, ha igen útjára engeded. Ennyi
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyébként azért, mert hogy a férfiakban benne van a szexuális vágy és az agresszivitás csecsemõkortól kezdve, de mivel a kis suttyóknál még nem indult be a szexuális mûködés, ezért verekednek. Ezekután ki az aki nem röhögi ki a kis pofázós meg verekedõs 14 év alattiakat?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Reggel lehet gondolkozni fog 😄 kétségbeesetten 😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
IBANEZ UV777 Rulez