720
Mit pofázik egy 14 éves egy 17 évesnek!?
-
#199 eheh te tényleg nem vagy 100as :)
nah parizert azért ne bántsads mert tényleg naon joarc a leányzó, manapság ritka az ilyen édes kis teremtés....
szal öt ne báncsad mert te is kapol 4 fekát 40es brével eheheheh -
#198 Átnevezzük KIÉ A CSAJ topicra???? -
#197 Jah én az vagyok de énlegalább beismerem te meg még mindig csak tagadsz :o)))) -
#196 te free is senki nem arrol beszélt hoyg megdöntöd e vagy sem :) az hozzátartozik egy kapcsolathoz, de nem erörl vot szo :) legalábbis én nem erröl beszélek :)
mondjuk a tényeken nem változtat semmit :) te egy puncs vagy eheheheh -
#195 Azé azt megnézném, hogy velem hogy boldogulna. Olyan kemény a dákóm, hogy a flex-en is elkopna két korong mire lemetélne. -
#194 De azt mondanám Bundy mert Parizernek egyrészt más kell ...
És ha ettől L is tekintünk őt inkább tartom egy fasza talpraesettt lányzónak mint egy olyan lánynak akit megdöntenék mint sipmsont a kanyarba... -
#193 nos ez a gyere akiröl szó van minden bizonnyal elég PUTT-O- MATIC -
#192 pfööööööööjj :)
-
#191 megtörtént eset.
Két kisebbségi gyerek lopott olyantól akitől nem kelett volna....
Egyiknek egy colás üveg a seggébe tövig a kis 2 dl -es a másiknak meg pillangóval csináltak metélést. Na azóta nem látták őket :o) -
#190 Az még nekem is jólesne. weeeeehehehehheh -
#189 köszönöm :) -
#188 Ültesd egy hordó rizsbe, és kezdd el locsolni. Bedagad mint a fos -
#187 na free de azért nem mondanád neki ha éppen arrol lenne szo hoyg nem kellesz kicsilány!! :)
ugyhoyg te nekem itt ne maszlagolj :)
ÉN még mindig azt mondom 4 feka csávot neki 40es brével azt hadd kapja a 200bar-os nyomást eheheheheheheh -
Chaos Mad #186 ja azt én is láttam. -
Chaos Mad #185 -
#184 Nem is tudom melyik filmben volt. Az hiszem a Halálosabb iramban amikor a pasi hasára vödör alá meg egy patkány oszt melegítsük a vördröt hogy apatkány kirágja magát...
Na az nem egyszerű -
#183 én még mindig azt mondom meg köll basznyi :)) -
#182 Jah vagy a régi trükk esernyő a seggébe és kinyitva kihúzni :o) -
#181 Állj rá a farkára , azt lökd hanyatt... -
#180 Hehe
Falu Wars :o))) -
#179 Majd én kereslek kolléga. Csak csinájj MSN-t -
Chaos Mad #178 bakker! most azt terjeszti a faluba hogy én akarom megverni öt! hehe.. eddig ugy volt hogy ök akarnak engem elpicsázni! -
#177 Nem én mindenhol ott vagyok :o)))
Parizer re meg nem vagyok féltékeny mert ő nem volt és nem lessz az eném hogy féltékeny legyek rá :o))) -
#176 Free bazze te ott megjelensz ahol pariozer??????????
nem vagy te kicsit féltékeny? :))))))))))))) -
#175 icq-m az van kérem :)de nem használom mert minek? a kutya nem keres :)
parizer ezek után én nem hiszem hoyg te kis szolid leányzo lennél :))) föleg hoyg láttam milyen morcosan tudsz nézni :))
-
#174 Jó csaj vagy te! Legalább van egy lány aki kiáll mellettünk. Ez jól esik Pari! Üdv itt minálunk -
#173 Látom rugaszkodik a téma :o)) -
#172 dumáni privibe. olyan mint az ájszikjú, csak faszább -
#171 visszatértem... én szelíd kislány vagyok, de érdekes olvasmánynak tartom Sade műveit. ez amúgy nem a legdurvább volt. na de mindegy! -
#170 én nem :)minek az? -
#169 használsz msn-t?
-
#168 meghiszem azt... -
#167 Ez már a gumiba is sok volna. ehhhehehe -
#166 wáááááááááááááááááá ez kész te nem vagy norm :) -
#165 eh bazze ez kellemes, na én meg azt hittem hoyg te egy ilyen kis szolid leányzo vbagy aztán nesze :)))))))) -
#164 Aszittem felemelik ülőkéstől, és jól megtőtik vagy 6-an -
#163 mindenki saját felelősségére olvassa el!
"Huszonötödike
125. Az árnyékszék ülőkéjét bekeni enyvvel, aztán odaküldi a lányt szarni; amikor leül, rögtön odaragad a segge; közben a másik oldalról izzó vasrezsót dugnak az ülepe alá; ahogy felugrik, leszakad a bőre és ott marad körben az ülőkén."
/Marquis De Sade - Szodoma százhúsz napja -
#162 Ja, és én nem tok ilyeneket. nekem 8 osztályom van. ( 6 első és 2 második) -
#161 Ja, hadd jöjjön -
#160 hát ha nagyon akarsz kennyed :) hátha megfogadják a tanyácsot :)