Pofázás!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja,és kikötjük a napra (persze nyár közepén a 40 fokban,hogy süljön szét,kapjon napszúrást,és bõrrákot!)
vagy ha van valami nagy bréjü cimborád :) 25-30cm :) akkor szolni nekik hoyg egy deep throat rendel a csorikámnak :))))))))))
IBANEZ UV777 Rulez
Van egyébként egy haverom. Most két hete törték be az orrát.
Csávó kb. 70 kiló, elég vékony, de bárkinek nekimegy. Egyszerûen nincs benn gátlás. Most is kettõjükre mentek 7-en, ezért járt pórul (de az elsõ embert még mindketten leütöték).
Ebbõl is látszik, hogy kurvára nem izom, hanem kiállás, gyorsaság, és hideg fej kérdése.
Csávó kb. 70 kiló, elég vékony, de bárkinek nekimegy. Egyszerûen nincs benn gátlás. Most is kettõjükre mentek 7-en, ezért járt pórul (de az elsõ embert még mindketten leütöték).
Ebbõl is látszik, hogy kurvára nem izom, hanem kiállás, gyorsaság, és hideg fej kérdése.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
az jó!addig a fejét amíg a bokája szét nem esik! :DDD jó az anatómiája a gyereknek...fejét verem bokája fáj! :DDDDD
aztán a papuccsal addig ütöd a fejét amig el nem törik a bokája :)))))))))))))
IBANEZ UV777 Rulez
de minek seggbe kúrni?elég ha szopatsz egy csajt(mivel happy end)és a spanok lefogják a jóemberünket aztán az arcára vered,és szétkened rajta egy papuccsal...
Ugyan már srácok. Seggbekúrás kell. Anélkül mit sem ér az egész HAHAHAHA

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...
POFÁTLAN!!! :DDD
vagy sípcsonton kell rúgni,úgy összeesik hogy hûha...vagy a jóöreg gyomorszáj...nem kap majd levegõt!
vagy sípcsonton kell rúgni,úgy összeesik hogy hûha...vagy a jóöreg gyomorszáj...nem kap majd levegõt!
ha szerencséd van le is esik az álla :))))))azt már szo szeritn lá lehet majd mondani hoyg POFÁTLAN
IBANEZ UV777 Rulez
ez király! lehet ezt fogom csinálni!!!
a legjobb(a fejen)az állon,és orba ütés(de jó emberesen)állba toszod megfekszik,megszédül,aztán már csak kussolni fog!
ja! :)
Ha engem kérdezel, és tettlegességre kerülne a sor: odasétálsz hozzá mosolyogva, és ököllel pofánbaszod.
A filmekben látható verekedéseknek semmi közük a valósághoz, egy ilyen ütés megfektet bárkit. Nem hogy nem fog felállni, és visszaütni, de pár percig mozdulni se nagyon.
Aki az elsõt üti, az nyer, ez a lényeg. Teljesen felesleges lenne megvárni, hogy legyen bármire is ideje.
Bár alapvetõen nem vagyok az erõszak híve, de ha kicsit is élezõdik a helyzet én úgy vagyok mindig, hogy még fél perc, és én fogok elõször ütni. Onnéttól nehéz hátrányba kerülni.
A filmekben látható verekedéseknek semmi közük a valósághoz, egy ilyen ütés megfektet bárkit. Nem hogy nem fog felállni, és visszaütni, de pár percig mozdulni se nagyon.
Aki az elsõt üti, az nyer, ez a lényeg. Teljesen felesleges lenne megvárni, hogy legyen bármire is ideje.
Bár alapvetõen nem vagyok az erõszak híve, de ha kicsit is élezõdik a helyzet én úgy vagyok mindig, hogy még fél perc, és én fogok elõször ütni. Onnéttól nehéz hátrányba kerülni.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Borotváld le a fejed, vegyél egy pittbult, azt lézengjé a faluba. Akkó majd te leszel a király. A kis majomnak meg marja a seggét

nem a seggbekurást nem érdemli meg, hanem a vazelint., vagy a babaolajat :) szal a kenetet :)
IBANEZ UV777 Rulez
Na mindegy. Tehát a seggbekúrást nem érdemli meg. Akkor mi legyen a kis majommal?

tudom tudom...ezt sem én találtam ki ne aggódj hanem az egyik debilállat volt oszt.társam aki egyben egy cigány-gyûlölö kopasz rokker! :DD
de, küggyétek csak a szöveget! figyelek!!! :)
én maradok a fémporszívó csõvel...persze azzal ami kihúzható(azaz meghosszabbítható!)
jól arcon ütni egy olyannal,és készis...röviden,és gyorsan,kissé fájdalmasan az õ részérõl,de a végére lehet jutni!

jól arcon ütni egy olyannal,és készis...röviden,és gyorsan,kissé fájdalmasan az õ részérõl,de a végére lehet jutni!
Attól függ. Ha egy kalapos cigányasszony cirdélne, akkor lehet, hogy...

hûha :)) ez már bitang vot :)
nem egy hitlert kell kinozni bazze hanem egy 14 éves kis taknyot :)
nem egy hitlert kell kinozni bazze hanem egy 14 éves kis taknyot :)
IBANEZ UV777 Rulez
kitudja milyen herpeszes,buzi az a LOL!
a faszomat inkább a barátnõmbe rakom akirõl tudom hogy tip-top...vagy tudod mit inkább ha már így a szexualitás útjáról akarjuk megközelíteni az igazat!? :D
dugjanak bele a seggébe egy csövet...és engedjenek bele egy egeret...vegyék ki a csövet,és füstöljék ki az egeret...aztán viszik a hospitalba égési sérüléssel! :DDDLOL ez már durva! :DDD
a faszomat inkább a barátnõmbe rakom akirõl tudom hogy tip-top...vagy tudod mit inkább ha már így a szexualitás útjáról akarjuk megközelíteni az igazat!? :D
dugjanak bele a seggébe egy csövet...és engedjenek bele egy egeret...vegyék ki a csövet,és füstöljék ki az egeret...aztán viszik a hospitalba égési sérüléssel! :DDDLOL ez már durva! :DDD
elvégre ez egy forum :) meg kell vitatni hoyg miféle büntetést kapjon nagypofáju "barátunk" :) nemde?
IBANEZ UV777 Rulez
látom ti aztán értetek a dolgokhoz!