720
Mit pofázik egy 14 éves egy 17 évesnek!?
-
#279 LOL
egy meleg laprol hogy partnert keresek címszó alatt volt. Valami olyannal hogy "nekem ez van a te segged L bírja???" -
#278 Honnan szedted a fényképemet???? -
#277 Na jah :o)) Gondold L ha megnő egy nő se fog ekkora brént bevállalni :o)) -
#276 weeeeeeeeeeeeeeeehehehehheheehehheheeheh hát egy szo szerint eg ykis répahuszár :) -
#275 Meg mindenkinek, aki elég száraz barlangal van elengedve -
#274 Na ez Büntet :o)))
Ez kell a 14 éves kiscsákónak ha felnő :o))
Ígéretes jövő áll a kicsóka elött :o)
-
#273 40es feka bréröl pontosabban :)
amit a 14 éves kis köcsögnek kell beakasztani :)kenet nélkül :) -
#272 asszem kéne neked egy lány aki minden másnap elkapja a brét :) askkor nem lenné igy megzakkanva :)
-
#271 helyes és ez a topic nem erről szól hanem a 40es Brén ről :O))) -
#270 normálisan?? szeritned parizer mit gondolhat rolam ??? hát biztos nem azt hogy dejofej csávo :))))
erre mérget vehecc :) -
#269 I Love pesszimizmus, puncs, nyál, és Máté Péter -
#268 na de ne menjünk bele ebe mert ugyis csak a sajátodat fogod szajkozni, és nem lehet megmagyarázni neked semmit sem :) és nem is akarok.. -
#267 Látod én még hülye sem tudok lenni normálissan :o)))) -
#266 ez akkor gáz ha nem bizol magadba :)
és TE MAGAD IS ELHIOSZED AMIT MODNANAK!! és ez nagy baj apukám.. -
#265 bár lehet hoyg én a hülyeségemmel hoditok :)))mondjuk mással nem tudnék :) a 30as bré méretet nem akarom közhirré tenni ehehehehehehe -
#264 pedig aztán kvázi modo hozám képest bred pityu :) -
#263 Na látod
Én hiába fűznék bárkit annyira szűrke vagyok hogy nem látszom ki a flaszterből és ez nem rossz hozzállás csak egyszerű tapasztalat és realizmus.
Tudod meg a környezetem is sokat mondott véleményt rólam és amikor már 100 An mondják hogy zuhansz nem árt kapaszkodót keresni -
#262 de most komolyan...nagyon sok minden függ a hozzáálásodtol...
nézd én éppen "füzöm" az éppen kiszemeltet...és ha hiszed ha nem már ott tartok (pedig igazábol semmit sem csináltam) ha nem jelentkezem 2-3 napig méár hiv, ir akármi :)
látod báz :) -
#261 Én is az vagyok... Végülis egy versenyt már megnyertem ... Én voltam apám fargában a leggyorsabb Geci :o)) -
#260 legyé optimista báz :)
én abszolute az vagyok :) -
#259 Jah tele vagyok ilyen és ehez hasonló optimista hozzáállású szösszenetekkel.. -
#258 free ez egy ujabb örökzöld lesz :) -
#257 " nincsenek előítéleterim... Mindenkit egyformán utállok. Főlleg magamat" -
#256 nekem semmi :)utálom azt is :) -
#255 a bundáskenyér Neked semmi?! -
#254 :) na vok
bazze már nagyon fáj a hasam a sok röhögéstöl :) -
#253 ZÖRGAPÁDHÓNALJMANKÓSBÜDÖSFASZÁT! -
#252 pill hozok egy kv-t -
#251 de ne fossá nem hagyunk itt :)gyere gyetyát tartani :) -
#250 parizerrel privizek :) a nagy semmiröl :) udvarlok eheheheheheheheheh -
#249 Mindenki elment recskázni??? -
#248 -
#247 -
#246 "de lehet közbe most is kúrom a kutyámat" ez nem lehet hanem biztos :))))))))))))))))))
és még csak meg sem lepödök rajta eheheheheh ezek után -
#245 lehet, hogy itt énis az a romantikus alkat vok, de lehet közbe most is kúrom a kutyámat -
#244 na akkor nyaljátok megg a peckem. foglalkozzon veletek a bábolnai csödör....meg a 4 feka 40es brével
ehehehe -
#243 mert amit eddig alkotott a olyan bejövös fajta :)
és te is láttad a képeit, hát lássuk be aki férfiböl van nem mondja azt hoyg nem csinos :) -
#242 amúgy egyetértek! egyáltalűn nem ismertek, így nem is lehet ítélkezni. bár itt semmi komoly dologról nem volt szó(mármint ítélkezés terén), ez igaz. -
#241 akkor mért magasztaljátok a mennybe?????????? -
#240 én az alapján itélek amit itt látok a forumon :) életben persze bizos másabb.