PS3/XBOX2/N?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petyus_
Mi is pécén (vagyis WÉCÉN HEHEHEHE =)) láttuk ezeket a scannelt képeket. Egyébként remélem sokat fogsz írni ide, hiányoznak az ilyen jófej srácok a konzolos topicokból. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Davidus
Nekem is PC-m van te hurka Te ilyen jövõböl jött koma lehetsz ha láttál már ilyet.

V9ykn8_TZL0

exHumano
Látunk már ilyent pécén, ti meg szegények még csak ácsingóztok...

Tyler Durden
Kérdésem lenne hátha vkinek van tapasztalata az ügyben:
szal vettem egy thrustmaster 16 megás memóriacardot /mûködési elve, ha beledugsz egy eredeti sony memcardot, akkor +16 megás kártyaként üzemel/
nos nekem ezt nem hajlandó látni a gép.. hiába töföm bele az eredeti sony memcardomat leszarja..
szal ha bárkinek van 5lete mi lehet a bibi akkor pls skribáljon ide a fórumba, thx elõre is..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

aabyssx
BTW jobb volna ha az új generációt már hádétévére terveznék (végülis a blu-ray már erre utalgat). Ott meg azér' nem kicsi a felbontás.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
640x480-on kicsit gyengébb AA-val (ami tévén ugye alig látszik) megvan talán az is.

www.youtube.com/aabyssx

Petyus_
"Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja..."

De lehet nem 60 fps-sel. =)

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Davidus
olvad el újra a mondatot:P

V9ykn8_TZL0

Davidus
mirõl beszélsz?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Azok a képek viccnek is rosszak voltak. Ezeken viszont látszik hogy ingame.

V9ykn8_TZL0

Dzson
Konzolom hogy fogják vissza a lóerõket? A psx, PS2 eléggé megvete a PC-ket mikor kijöttek, kellet 1-2 év minimum a felzárkózáshoz.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Dzson
XBOX2 képek: XBOX1-re is kijötek jó képek, majd páran felfedezték, hogy azok pre render képek voltak + némi in game, photoshoppal összerakva. :))) A microshit elismerte, majd azt mondta, hogy a játékban is ilyen lesz (a képeket meg levették az oldalról). Hát, nem lett olyan, hanem picit sz*rabb. :)

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

Davidus
Jön a game PC-re is. Szerintem konzolon visszafogták a lóerõket hogy ne legyen különbség a PC-s verzióhoz képest.

"Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja..."

és 5 fps-el futtatja

V9ykn8_TZL0

aabyssx
Hát, ez harmatgyenge egy következõ konzolos generációhoz.
Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja...

www.youtube.com/aabyssx

Seth
azannyapi****a...no comment

PSN ID.: Beegabor

Davidus
A game jön PS3-ra is. Ha ilyen grafikája lesz az elsõ hullámos gémeknek akkor milyen lesz a GT5 vagy az FFXIII?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Elder Scrolls IV

XBOX2-es képek

V9ykn8_TZL0

Davidus
A jövõ kontrollere?:)

V9ykn8_TZL0

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Belinkelem ide, hátha itt népszerûbb:

Azér' valami ilyesmit el bírnék képzelni... :)

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=231928

Úgy tûnik, hogy a M$ tanul! Nem sokat (mer' az XNA kifejezetten hülyeség), de ez nem rossz!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
200 EUR = 50 000 HUF !!!

Hát erre nagyon kiváncsi leszek, mert ez nem egy kifizethetetlen összeg. Ha ez tényleg így lesz, akkor tényleg csak a játékkínálattól függ, hogy én mikor ruházok be egyre.

...ja, meg persze a játékáraktól! Mer' szép lenne, ha egy játék meg 25-30-ba kerülne.

www.youtube.com/aabyssx

Davidus
Mondjuk a PS2 konkurencia nélkül jelent meg szal nyugodtan kijöhetett százötvenezer forintos áron. A Nintendo még a N64-el bohóckodott a DC eladások meg szarok voltak. Most "kicsit" keményebb lesz a terep mert az XBOX2 ugye elöbb akar megjelenni mint a PS3 szal nincs kamu szaga az alacsony árnak. Fõleg hogy nem is pletyka hanem SONY infó.

V9ykn8_TZL0

UNREG
PS3-200euro.. szép lenne...

UNREG
576.hu

Elképzelhetõ, hogy a PS3 kapásból két fajta változatban jelenik meg (hasonlóan a jelnlegi PS2-PSX felálláshoz). A minden földi jóval felruházott "Home Server" verzió (beépített merevlemez és komoly hálózati képeségek) 600-700 euróért (ez jelenleg 150-170 ezer forint) lesz megvásárolható, míg az alap PS3 ára 200 euró (50 ezer forint) körül mozog majd.

Valószínûleg már az idei E3-on bemutatják a PS2 újradizájnolt / lekicsinyített változatát (PS1 - PSone jellegú lépés, ugye), a Pstwo-t.

A Sony nem tekinti a PSP konkurenciájának a GBA-t, mivel az õ gépük jóval "többet tud" a Nintendo handheldjénél, és ezt a tudást a késõbbiekben még szélesíteni is akarják - például GPS és GPRS expanziókkal. A PSP egyébként 30 megányi memóriát tartalmaz majd, a grafikai képességei pedig valahol a PS1 és PS2 között helyezkednek el.

A Sony a PS3-al bele akarja vetni magát a hálózati szoftverdisztribúcióba: a játékosok a neten keresztül tudnak majd játékokat letölteni, a Sony saját fejlesztésú DNAS-ének (biztonságos adatforgalmat garantáló hálózati protokoll) segítségével.

Davidus

V9ykn8_TZL0

Davidus
Állítólag a herélt PS3 csak 200 euro lesz. Utoljára az N64 nyyitott ilyen olcsón:P

V9ykn8_TZL0

aabyssx
???

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
ha egy HDTV ben lehet allitani valami 4**i szamra meg valami 1***i szamra akkor az ezres a jobb??? nagyobb felbontasa van vagy mi?
aabyssx
Az történik (majd), mivel a tévé képernyõjének mérete ua., mint az alanlóg tévéké.
De szinte mindegy, hogy egy mai pixelnek megfelelõ területen 4 különbözõ szín van (akár egy egész festményt is kirakhatnak 1 mai pixel területre), ha Te 3 méterrõl már majdnem csak egy foltnak látod...

www.youtube.com/aabyssx

Anubys
Mondjuk úgy, hogy: 2048*1536...
Bár ennek már értelme nincs...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

UNREG
Na igen, ehhez a képpontokat kellene sûríteni/kicsinyíteni.

aabyssx
De erre nem azért van szükség, mint egy monitornál. 3-4 méterrõl alig van értelme. Annyit fogunk max. érezni, hogy a kontúrok erõsebbek lesznek, de ha nem ülünk 1 méteren belülre, akkor ugyanúgy nem tudjuk elolvasni a kis betûket.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Viszont digitálisan downsampling-elheti a DTV (NTSC) felbontásra, mivel USA-ban már ha olyanod van, akkor nincs is analog vonal. Implementáció kérdése.

Nem vagyok elégedetlen. Azért írtam, hogy nyomatékosítsam, hogy ez a digitális (fõleg a nagyfelbontású) tévé dolog nem általános dolog.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"A digitális felbontás 1920 x 1080."

Ha eljön ez az idõ, hogy fognak a pc-sek belekötni a felbontásba?

aabyssx
A cél képarány pedig (egyelõre még senki sem tartja) 16:9.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Pont ezért mondom... egy hagyományos képcsõ nem tudhat nagyobb felbontást, ezért csodálkoztam... mintha elégedetlenkedtél volna, hogy "nem támogatja".

aabyssx
A digitális felbontás 1920 x 1080.

www.youtube.com/aabyssx

duc
olyasmi. ha jól tudom, a képcsõ fizikai felbontása is nagyobb.
aabyssx
Úgy legyen! 5 évig most nem szeretnék új tévébe beruházni.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A HDTV egy szabvány digitális, nagyfelbontású kép és hang átvitelére.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
Ha a DVD lejátszók áresését veszem alapul, sokkal hamarabb eljöhet az az idõ. Nemrég láttam akciósan 700ezerért Philips plazmát.

UNREG
"HDTV? A kettõ hetes $ony tévém nem támogatja."

Ezt most nem értem. Persze hogy nem támogatja, ez nem támogatás kérdése. A HDTV az HDTV, a hagyományos meg hagyományos, még ha a legújabb is.

UNREG
Leegyszerüsítve akkor a fejlõdés ellen vagy. A HDTV a jövõ, teljes joggal, a Blueray úgyszintén, az 57giga pedig nem is olyan nagy szám már, még az is lehet, hogy felvevõként is funkcionálhat majd a PS3.

aabyssx
Ezek a plazmák pedig lazán 1 milla fölött vannak (1.5 milla és 1.7 milla kb. az átlag).
SZVSZ sok év kell, amíg ezek olyan árban lesznek, hogy egy munkabérbõl élõ, átlagos halandó meg tudja engedni magának.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Végülis egyik sem az a túl általános.
HDTV? A kettõ hetes $ony tévém nem támogatja.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
"megalománia"

Mi? A Blueray, a HDTV, vagy az 54giga?