214
A következő generáció
-
#134 -
#133 hát majdnem az de mégse.....:)))
-
Zozo76 #132 elosszor azt hittem a PS3-ra hogy valami kenyerpirito... :) -
Robin Hood #131 motoroskesztyű? :) -
wertyx #130 N Revolution,XBOX360 -
#129 Nem. Mondjuk nem is igazán érdekel. -
Aspyrin #128 Nem használsz letöltésvezérlőt? Jelszó valszínűleg uaz mint user, vagyis : Hoc -
#127 Nekem jelszót kért. -
Aspyrin #126 Nemtom vót máe, de azé kukk:
Unreal Tournament 2007 - Ps3
Unreal Tournament 2007 - Ps3
Forrás: Hardwareoc -
#125 végre valaki aki aszonja hogy szép!!!!!!
nekem is rohattul bejön a desingbár fehér jobban teccik -
#124 Aztakibaszot de gyönyörű!!!
-
predakon #123 PS3 NAGYON NAGYON ODABASZ!!!!!!!!!! -
#122 Nem rossz, ha lenne pénzem meg is venném. -
#121 2 hónapos Sony PS2 slim játékgép (70004) kichipelve dobozában minden gyári tartozékával, 1db gyári controller, 1db Logitech Cordless Action conroller + 1db noname controller- el, 2 db eredeti 8 Mb memóriakártyával, Sunflex RGB Pro kábellel, 2 db eredeti (GT4, WRC4) és + 11db új játékkal. 65e Ft -
#120 Mennyiért? -
#119 nem hiszem el, hogy ilyen grafikája van.
Most már biztos, hogy a PS3-ig kell egy XBOX2. Nem kell valakinek a PS2-m, eladó ! -
#118 Fúúú bassszus! Most néztem meg a videót az MTV-s adásról és még most is tátom a szám. Igaz leginkább a West Coast Custom-os tuning miatt. Arról esetleg valakinek nincsenek képei? -
#117 :D -
#116 Nyugi sokat nem fogok ide írni, ezek csak ilyen tatárjárás jellegű kirándulások merész pécésektől.
Futunk egy kört, kilövünk pár nyilat, a helyiek felháborodnak, kapunk a hátunkba mi is párat, sündisznóként távozunk és helyreáll a rend, erősödik a konzolos csapatszellem... ennyi -
#115 Hát szerintem nem nagyon. =) Eleve extrém nagynak tűnik a poligonszám a képeken, nagyfelbontásúak a textúrák, normal mapping, kitudja milyen csilivili DX9 effektek..
Szerintem ez egy szép belépőszintű next-next-gen konzol grafika lesz, ami az akkori csúcs PC-ken is el fog futni nagyduzzgova, mint anno Morrowind a GeForce3-on (akkoriban az volt a sztár). -
#114 Mi is pécén (vagyis WÉCÉN HEHEHEHE =)) láttuk ezeket a scannelt képeket. Egyébként remélem sokat fogsz írni ide, hiányoznak az ilyen jófej srácok a konzolos topicokból. =) -
#113 Nekem is PC-m van te hurka Te ilyen jövőböl jött koma lehetsz ha láttál már ilyet. -
#112 Látunk már ilyent pécén, ti meg szegények még csak ácsingóztok...
-
#111 Kérdésem lenne hátha vkinek van tapasztalata az ügyben:
szal vettem egy thrustmaster 16 megás memóriacardot /működési elve, ha beledugsz egy eredeti sony memcardot, akkor +16 megás kártyaként üzemel/
nos nekem ezt nem hajlandó látni a gép.. hiába töföm bele az eredeti sony memcardomat leszarja..
szal ha bárkinek van 5lete mi lehet a bibi akkor pls skribáljon ide a fórumba, thx előre is.. -
#110 BTW jobb volna ha az új generációt már hádétévére terveznék (végülis a blu-ray már erre utalgat). Ott meg azér' nem kicsi a felbontás. -
#109 640x480-on kicsit gyengébb AA-val (ami tévén ugye alig látszik) megvan talán az is. -
#108 "Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja..."
De lehet nem 60 fps-sel. =) -
#107 olvad el újra a mondatot:P -
#106 miről beszélsz? -
#105 Azok a képek viccnek is rosszak voltak. Ezeken viszont látszik hogy ingame. -
#104 Konzolom hogy fogják vissza a lóerőket? A psx, PS2 eléggé megvete a PC-ket mikor kijöttek, kellet 1-2 év minimum a felzárkózáshoz. -
#103 XBOX2 képek: XBOX1-re is kijötek jó képek, majd páran felfedezték, hogy azok pre render képek voltak + némi in game, photoshoppal összerakva. :))) A microshit elismerte, majd azt mondta, hogy a játékban is ilyen lesz (a képeket meg levették az oldalról). Hát, nem lett olyan, hanem picit sz*rabb. :) -
#102 Jön a game PC-re is. Szerintem konzolon visszafogták a lóerőket hogy ne legyen különbség a PC-s verzióhoz képest.
"Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja..."
és 5 fps-el futtatja -
#101 Hát, ez harmatgyenge egy következő konzolos generációhoz.
Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja... -
#100 azannyapi****a...no comment -
#99 A game jön PS3-ra is. Ha ilyen grafikája lesz az első hullámos gémeknek akkor milyen lesz a GT5 vagy az FFXIII? -
#98 Elder Scrolls IV
XBOX2-es képek
-
#97 A jövő kontrollere?:) -
#96 -