PS3/XBOX2/N?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Te ilyen jövõböl jött koma lehetsz ha láttál már ilyet.V9ykn8_TZL0
szal vettem egy thrustmaster 16 megás memóriacardot /mûködési elve, ha beledugsz egy eredeti sony memcardot, akkor +16 megás kártyaként üzemel/
nos nekem ezt nem hajlandó látni a gép.. hiába töföm bele az eredeti sony memcardomat leszarja..
szal ha bárkinek van 5lete mi lehet a bibi akkor pls skribáljon ide a fórumba, thx elõre is..
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
De lehet nem 60 fps-sel. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
"Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja..."
és 5 fps-el futtatja
V9ykn8_TZL0
Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja...
www.youtube.com/aabyssx

V9ykn8_TZL0
Azér' valami ilyesmit el bírnék képzelni... :)
www.youtube.com/aabyssx
Úgy tûnik, hogy a M$ tanul! Nem sokat (mer' az XNA kifejezetten hülyeség), de ez nem rossz!
www.youtube.com/aabyssx
Hát erre nagyon kiváncsi leszek, mert ez nem egy kifizethetetlen összeg. Ha ez tényleg így lesz, akkor tényleg csak a játékkínálattól függ, hogy én mikor ruházok be egyre.
...ja, meg persze a játékáraktól! Mer' szép lenne, ha egy játék meg 25-30-ba kerülne.

www.youtube.com/aabyssx
V9ykn8_TZL0
Elképzelhetõ, hogy a PS3 kapásból két fajta változatban jelenik meg (hasonlóan a jelnlegi PS2-PSX felálláshoz). A minden földi jóval felruházott "Home Server" verzió (beépített merevlemez és komoly hálózati képeségek) 600-700 euróért (ez jelenleg 150-170 ezer forint) lesz megvásárolható, míg az alap PS3 ára 200 euró (50 ezer forint) körül mozog majd.
Valószínûleg már az idei E3-on bemutatják a PS2 újradizájnolt / lekicsinyített változatát (PS1 - PSone jellegú lépés, ugye), a Pstwo-t.
A Sony nem tekinti a PSP konkurenciájának a GBA-t, mivel az õ gépük jóval "többet tud" a Nintendo handheldjénél, és ezt a tudást a késõbbiekben még szélesíteni is akarják - például GPS és GPRS expanziókkal. A PSP egyébként 30 megányi memóriát tartalmaz majd, a grafikai képességei pedig valahol a PS1 és PS2 között helyezkednek el.
A Sony a PS3-al bele akarja vetni magát a hálózati szoftverdisztribúcióba: a játékosok a neten keresztül tudnak majd játékokat letölteni, a Sony saját fejlesztésú DNAS-ének (biztonságos adatforgalmat garantáló hálózati protokoll) segítségével.
V9ykn8_TZL0
De szinte mindegy, hogy egy mai pixelnek megfelelõ területen 4 különbözõ szín van (akár egy egész festményt is kirakhatnak 1 mai pixel területre), ha Te 3 méterrõl már majdnem csak egy foltnak látod...
www.youtube.com/aabyssx
Bár ennek már értelme nincs...
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
www.youtube.com/aabyssx
Nem vagyok elégedetlen. Azért írtam, hogy nyomatékosítsam, hogy ez a digitális (fõleg a nagyfelbontású) tévé dolog nem általános dolog.
www.youtube.com/aabyssx
Ha eljön ez az idõ, hogy fognak a pc-sek belekötni a felbontásba?

www.youtube.com/aabyssx
Ezt most nem értem. Persze hogy nem támogatja, ez nem támogatás kérdése. A HDTV az HDTV, a hagyományos meg hagyományos, még ha a legújabb is.
SZVSZ sok év kell, amíg ezek olyan árban lesznek, hogy egy munkabérbõl élõ, átlagos halandó meg tudja engedni magának.
www.youtube.com/aabyssx
HDTV? A kettõ hetes $ony tévém nem támogatja.
www.youtube.com/aabyssx