214
A következő generáció
  • Neme.
  • mila69en
    hát majdnem az de mégse.....:)))
  • Zozo76
    elosszor azt hittem a PS3-ra hogy valami kenyerpirito... :)
  • Robin Hood
    motoroskesztyű? :)
  • wertyx
    N Revolution,XBOX360
  • Duddits
    Nem. Mondjuk nem is igazán érdekel.
  • Aspyrin
    Nem használsz letöltésvezérlőt? Jelszó valszínűleg uaz mint user, vagyis : Hoc
  • Duddits
    Nekem jelszót kért.
  • Aspyrin
    Nemtom vót máe, de azé kukk:
    Unreal Tournament 2007 - Ps3
    Unreal Tournament 2007 - Ps3
    Forrás: Hardwareoc
  • mila69en
    végre valaki aki aszonja hogy szép!!!!!!
    nekem is rohattul bejön a desingbár fehér jobban teccik
  • Duddits
    Aztakibaszot de gyönyörű!!!
  • predakon
    PS3 NAGYON NAGYON ODABASZ!!!!!!!!!!
  • Duddits
    Nem rossz, ha lenne pénzem meg is venném.
  • B@dsector
    2 hónapos Sony PS2 slim játékgép (70004) kichipelve dobozában minden gyári tartozékával, 1db gyári controller, 1db Logitech Cordless Action conroller + 1db noname controller- el, 2 db eredeti 8 Mb memóriakártyával, Sunflex RGB Pro kábellel, 2 db eredeti (GT4, WRC4) és + 11db új játékkal. 65e Ft
  • Duddits
    Mennyiért?
  • B@dsector
    nem hiszem el, hogy ilyen grafikája van.
    Most már biztos, hogy a PS3-ig kell egy XBOX2. Nem kell valakinek a PS2-m, eladó !
  • Duddits
    Fúúú bassszus! Most néztem meg a videót az MTV-s adásról és még most is tátom a szám. Igaz leginkább a West Coast Custom-os tuning miatt. Arról esetleg valakinek nincsenek képei?
  • Davidus
    :D
  • exHumano
    Nyugi sokat nem fogok ide írni, ezek csak ilyen tatárjárás jellegű kirándulások merész pécésektől.
    Futunk egy kört, kilövünk pár nyilat, a helyiek felháborodnak, kapunk a hátunkba mi is párat, sündisznóként távozunk és helyreáll a rend, erősödik a konzolos csapatszellem... ennyi
  • Petyus_
    Hát szerintem nem nagyon. =) Eleve extrém nagynak tűnik a poligonszám a képeken, nagyfelbontásúak a textúrák, normal mapping, kitudja milyen csilivili DX9 effektek..

Szerintem ez egy szép belépőszintű next-next-gen konzol grafika lesz, ami az akkori csúcs PC-ken is el fog futni nagyduzzgova, mint anno Morrowind a GeForce3-on (akkoriban az volt a sztár).
  • Petyus_
    Mi is pécén (vagyis WÉCÉN HEHEHEHE =)) láttuk ezeket a scannelt képeket. Egyébként remélem sokat fogsz írni ide, hiányoznak az ilyen jófej srácok a konzolos topicokból. =)
  • Davidus
    Nekem is PC-m van te hurka Te ilyen jövőböl jött koma lehetsz ha láttál már ilyet.
  • exHumano
    Látunk már ilyent pécén, ti meg szegények még csak ácsingóztok...
  • Tyler Durden
    Kérdésem lenne hátha vkinek van tapasztalata az ügyben:
    szal vettem egy thrustmaster 16 megás memóriacardot /működési elve, ha beledugsz egy eredeti sony memcardot, akkor +16 megás kártyaként üzemel/
    nos nekem ezt nem hajlandó látni a gép.. hiába töföm bele az eredeti sony memcardomat leszarja..
    szal ha bárkinek van 5lete mi lehet a bibi akkor pls skribáljon ide a fórumba, thx előre is..
  • aabyssx
    BTW jobb volna ha az új generációt már hádétévére terveznék (végülis a blu-ray már erre utalgat). Ott meg azér' nem kicsi a felbontás.
  • aabyssx
    640x480-on kicsit gyengébb AA-val (ami tévén ugye alig látszik) megvan talán az is.
  • Petyus_
    "Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja..."

De lehet nem 60 fps-sel. =)
  • Davidus
    olvad el újra a mondatot:P
  • Davidus
    miről beszélsz?
  • Davidus
    Azok a képek viccnek is rosszak voltak. Ezeken viszont látszik hogy ingame.
  • Dzson
    Konzolom hogy fogják vissza a lóerőket? A psx, PS2 eléggé megvete a PC-ket mikor kijöttek, kellet 1-2 év minimum a felzárkózáshoz.
  • Dzson
    XBOX2 képek: XBOX1-re is kijötek jó képek, majd páran felfedezték, hogy azok pre render képek voltak + némi in game, photoshoppal összerakva. :))) A microshit elismerte, majd azt mondta, hogy a játékban is ilyen lesz (a képeket meg levették az oldalról). Hát, nem lett olyan, hanem picit sz*rabb. :)
  • Davidus
    Jön a game PC-re is. Szerintem konzolon visszafogták a lóerőket hogy ne legyen különbség a PC-s verzióhoz képest.

"Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja..."

és 5 fps-el futtatja
  • aabyssx
    Hát, ez harmatgyenge egy következő konzolos generációhoz.
    Ezt egy mai pécés videokártya kiszámolja...
  • Seth
    azannyapi****a...no comment
  • Davidus
    A game jön PS3-ra is. Ha ilyen grafikája lesz az első hullámos gémeknek akkor milyen lesz a GT5 vagy az FFXIII?
  • Davidus
    Elder Scrolls IV

XBOX2-es képek

• Davidus
    A jövő kontrollere?:)
  • aabyssx
  • aabyssx